zengin koca bulanlar nereden nasıl buldunuz?

hiç düşünmeden chanel çantalar altına range roverlar alacak kadar zengin kocası olanlara bu sorum :d

1. n11'de ilan açtım o beni buldu.

2 mayıs 2020 00:19

2. Özel üniversiteler bu iş için en ideal seçenek, ben ordan buldum yani

2 mayıs 2020 00:20

3. Anon 3 ya öyle adamlar gerçekten beymende çalışana mı bakıyor. (Bahsettiğim yaşlı çirkin zenginler değil ama genç yakışıklı olanlar) Rachel araz da beymende çalışırken adam bunu beğenmiş de yürümüş.

2 mayıs 2020 00:30

4. Anonim 2 nasıl ya, lc waikikiden tişört alır gibi, girip chanelden çanta alıp çıkabiliyor Musun, fakirlikten hayal edemedim de

2 mayıs 2020 00:41

5. Artık erkekler de çok uyanık. Kız da zengin olsun istiyorlar ya da aşırı güzel olacak ki başka çevreden olmasını kabul edecek. Benim çevremdeki örnekler böyle maalesef. Çok güzel değilseniz uğraşmayın derim.

2 mayıs 2020 00:42

6. Beymen +1. Bir de şehirlerde spesifik yerler oluyor sanırım. Mesela Ankara panoradaki macfite iki tanıdığım insan sırf bunun için gidiyordu. Ki onlar gibi niceleri varmış.

2 mayıs 2020 00:49

7. Çantaya hiç merakım yoktur, o yüzden hiç bahsedileni yapmadım, zaten işim gereği sürekli spor giyiniyorum, tayt spor ayakkabı, spor çantası kombinleri filan. Eşim tarafından bahsedilen türde bir araba hediye edildiği için kendimi örnek göstermiştim daha çok

2 mayıs 2020 00:56

8. Ek olarak, şu an haliyle ben de öyle bir çevrede bulunuyorum zaman zaman. Ve benimle de görüşmek isteyenler oluyor eniştemin ailesinden veya arkadaşlarından/kardeşlerinden. Ancak olumlu bakmıyorum arada tanıdığım insanlar olduğu için. Zaten henüz ciddi bir ilişki içerisine girecek durumda değilim okulum yeni bitti. Ben de ‘zengin koca’ bulmuş olsam böyle bulurdum büyük ihtimalle. Biz ortalama, belki bir tık üstü, kazanan sıradan bir aileyiz.

2 mayıs 2020 02:21

9. İstisnalar kaideyi bozmaz ama zenginler görmüş geçirmiş, gezmiş, eğitimli ise parayı sorun etmezler. Kızın durumunuzda bütün bunları yapabilmesi için bir seviyede olması gerekir tabii ki. Aile parasınpşmaz ama eğitimini alır kendi parasını kazanır belli bir kültür seviyesine Erişir. İyi bir evlilik yaptım, eşim tabir ettiğiniz gibi zengin kısmından değil ama benim arkadaşlarımın hepsi o dediğiniz zengin kısmından. Hepsi de bahsettiğim şekilde evlilik yaptı. Bir kaç tanesi kendisi gibi zengin tabakadan kızlarla elendiler. Çırağan'da düğünler müğünler, özel uçaklarla balayı falan yani..

2 mayıs 2020 02:25

10. Ben geçen yıl özel üniversitede okuyordum ve şu an küçük devlete geçtim. Gerçekten özelden bulma şansı çok. Geçiş yapmadan önce Bi sevgilim olmuştu okuldan ve zengindi. Şimdi tam tersi ama seviyorum :😅

2 mayıs 2020 03:43