yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    26 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    zengin olan süslüler işleriniz nedir ya da öğrenci olanlar aileleriniz ne işle meşguller ?

    hayatta hiç bişey için zorlanmamak, her şeyi istediğin an yapabilmek ya da hayalini kurduğun şeye ulaşabilmek bunlar nasıl hisler böyle hayat nasıl bir hayat

    1. Bu aralar bi feriha sardı soru cevap aparatına ama hadi hayırlısı...

    26 ağustos 2019 00:23

    2. Babam fabrikatör.Bence zenginlik bu soruyu soracak kadar bile boş vaktinin olmamasıdır.

    26 ağustos 2019 00:50

    3. ay buraya ciddi ciddi babanızın işini yazmıyorsunuzdur inşallah. süslü bence mühim olan kendi emeğinle, kendine yetecek kadar para kazanıyor olman. mal, mülk sayesinde hayatta hiçbir şeyde zorlanmıyorsun diye bir şey yok. fazla para dert de getirir, doğru zamanda kazanmıyorsan istediğin an istediğini yapamazsın da. bence asıl güzellik kendi paranın sana yetmesinin getirdiği özgürlük.

    26 ağustos 2019 01:14


    4. Ultra ultra lüks bir hayatım yok ama tr standartlarında zengin sayılırız. Şöyle ki hayatta her zaman maddi olarak her istediğim oldu gerçi maddi olarak çok bişey istemem orası ayrı. Üniversiteye başlarken orta hallice arabasıydı eviydi falan (zenginlik derecemiz bu gidip rezidans almıyoruz ama ev alabiliyoruz ya da müthiş lüks harcamalarım yok). Asıl kısma geliyorum o çok özendiğiniz hayatın gerçek yüzüne. Üniversiteyi ailemin yanında okumadığım için hiç bir şeyden haberdar değildim. Okul bitti eve döndüm meğer babam bizim bildiğimizin ortalama 5 katını falan kazanıyormuş ama millete yediriyormuş ve sadece yedirmek değil bizim (ailesi) gururumuzu kıracak tarzda insanlara. Buralar çok uzun ama şu cümleyi her fırsatta kurdum bu olaylardan sonra Allah az verip aratmasın çok verip azdırmasın. Paradan tiksindim resmen zengin düzgün insan yokmuş gibi düşünmeye başladım. Neyse sözün özü biz çok zengin bir aile değiliz ama bizde bile böyle iğrençlikler dönüyorsa sırf biraz paramız var diye o ultra zenginlerin hayatı ötede kalsın. Fukara tesellisi gibi olacak ama huzurla yediğin kuru ekmeğin tadı tüm yemeklerin tadından daha güzeldir.

    26 ağustos 2019 01:18

    5. Cevaplarınız için teşekkürler süslüler. Demek istediğim mağazada etikete bakmadan kıyafet alabilmek. Dolabı tıka basa dolu olan çeşit çeşit ayakkabısı olan ya da her yeni çıkan modelde telefon değiştirebilen ya da yurtdışı yurtiçi farketmeden tatil yapan her gün cafelerde restoranlar da yemek yiyebilen ya bunun gibi şeyler di

    26 ağustos 2019 01:33

    6. Benim arkadaşımın babasının taksi plakası mi ne vardı galiba. Zara'dan falan hiç fiyatına bakmadan alışveriş yapıyorum diyordu.

    26 ağustos 2019 02:34

    7. Nişanlım ve ailesi inşaat işinde. Sektör kötü durumda şu an ama yinede birikimleri ve farklı alanlardaki yatırımları sayesinde durumları iyi. Bizim düğünümüze 12 gün kaldı. Buradan örnek verirsek evlenince güzel bir evde oturacağım, içindeki her şey istediğim gibi oldu. Düğün yerim, balayım, eşyalarım hiç birini alırken düşünmedim. Bende çalışıyorum tabi ama onların kadar gelirim yok. Doğum günümde araba hediye aldı mesela. Bir şeyi beğendiğimde kafadan fiyatı ile ilgili hesaplar yapmamak garip, ben buna çok sonradan uyum sağlayabildim. Ailem emekli memur benim, böyle büyümedim.

    26 ağustos 2019 02:39


    8. suslu para ticaretle kazaniliyor. zengin olmak icin ceo falan olmayacaksan ticaret yapacaksin.  ben zengin degilim, ama cevremde  durumu cok rahat arkadaslarimin aileleri arasinda insaat sirketi sahipleri, isvicre'de ilac sirketinin ceo'su, yatirim bankacisi(?), buyukelci, alaninda herkesin adini bildigi unlu doktor (birinin alani goz, digerininki estetikti- eksisozlukte basliklarin falan da var), muhendislik sirketi sahipleri, buyuk sirkette patent sahibi var.  sahsi fikrim kendi gelirine sahip ve saygi gormek isteyen bir kadin bu insanlarla a-s-l-a evlenmez. erkekler guzel bir kadinin kendilerine gulumsemesini bile hazmedemiyorlar, parayi ve gucu mu hazmedecekler?  istedigi para ve rahat bir hayat olan, iliskisinden esitlik beklemeyenler icin elbette harika secenekler.

    26 ağustos 2019 07:38

    9. 12.anonim siz diş hekimi misiniz? Daha önce sorularınız vardı sanırım.

    26 ağustos 2019 12:50

    10. hahahahdhsjhs babam bir fabrikada genel müdür, annem ressam, abim de beyin cerrahı. valla ben hala lcw'den alışveriş yaptığım oluyor 20li yaşlardayım üniversite okuyorum ama haftada 300 tl harçlık veriyorlar, araba almıyorlar 'lüks' sayılacak tek şey %50 burslu üniversitede okuyor olmam ve kendi evimde yaşamam. eve 150 bin tl civarı para geliyor ama mesela evde kimsenin 3 bin tl üstü telefonu falan yok. 150 bin tl zenginliğe girer mi bilmiyorum ama bizim hayatımız bi tık böyle sefil hahbdjxjd ayrıca etikete bakmadan hayatta alışveriş yapmıyoruz annemle, zara'ya girip etikete bakıp "bu ne yaa" diyip çıkıyoruz :)) türkiye'de etikete bakmadan guess'ten falan alışveriş yapmak için milyoner olmak lazım bence.

    26 ağustos 2019 14:26