zenginlerin çocukları niye sarı oluyor, en sevdiğim renk zengin sarısı?

anne baba kumral ama bebişler sarışın. tabi genetikte varsa esmer insanların da sarışın çocukları olabilir ama bahsettiğim konu genetik değil :) ünlü ya da zenginlerin çocukları hep sarı oluyor. benim annem sarışın küçükken ben de öyleydim ama zengin sarısı hiç olamadım jjahd

1. anne baba kumralken çocukların sarışın olması kadar normal bir şey yok ki, o çocuklar da büyüdükçe kumral oluyor amaaaa gerçekten gelir seviyesi yüksekse kavruk esmer tenli insanların çocukları bile sarışın çıkıyor ben bunu doğal yollarla hamile kalmayıp tüp bebekte yaptıkları hastalık genlerini eleme gibi şeyleri görünüşe de yaptıklarını düşünüyorum, yasal değil ama yapılabiliyor çünkü.

17 ocak 2021 14:04

2. bilim, genetik vs nedir biliyor musun kardeş? aynen zenginse sarı oluyo fakirse esmer

17 ocak 2021 14:11

3. tüp bebiş çünkü

17 ocak 2021 14:17

4. Buraya tüp bebek yazan kişilere cidden yazık. Ss yüksek ihtimal yabancılardan bahsediyor ve onlar bebekken hep sarı oluyor sonra kahve/siyah saçlı oluyorlar. Çoğu ülkenin insani Türkler kadar esmer değil.

Bu sözlüğün sarışınlığa ve açık tene olan takıntısını anlayamayan tek ben miyim? Resmen sarışın çocuğu olsun diye genetik seçimle çocuk sahibi olacaklarına inanan var mı?

17 ocak 2021 14:48

5. A2, okuduğunu anlama sorunun var sanırım

17 ocak 2021 14:51

6. Her sarışın çocuk tatlı olmuyor ki :d sırf sarı olsun diye böyle şeylere başvuran da ne bileyim

17 ocak 2021 14:52

7. Ss onlar zaten sarışın olsun diye bir şeye başvurmuyorlar ki. Kendileri açık tenli ve açık saçlı olduğu için çocukları da öyle oluyordur. Benim akrabam var mesela baya koyu kahve saçlı şu anda ama küçükken sarışındı. Onlar da öyledir.

17 ocak 2021 14:56

8. görkem karman'ın nasıl iki çocuğu da sarışın ve mavi gözlü ya? bence de tüp bebiş. zaten öyleyse bilemeyeceğim, o kadar yakından takip etmiyorum.

18 ocak 2021 01:20

9. Genetik bilen bir süslü bizi tekrar aydınlatsın ama bildiğim kadarıyla saç rengi gibi birkaç gene bağımlı özellikler bu şekilde seçilemiyor. Ama yasemin özilhanın platin renk saçlı çocukları bende de bir soru işareti

18 ocak 2021 01:50

10. A7, görkem karmanın anneannesi ya da babaannesi sarışın mavi gözlüymüş sanırım öyle yazmıştı bir storyde. Ama eşinin de olabilir emin değilim

18 ocak 2021 02:28