girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1683)
    • medya (14)

1621. Selam, hayatımın bambaşka bir döneminde kendime iyi bakma pratiği için abuk şekilde paralanışımın örneğine birlikte bakalım isterim günlük. Bak ve birlikte patlamalı gülelim.

Geçen ay çektiğimi bile unuttuğum, kendime iyi bakıcam sağlıklı yaşam be diye hazırladığım harika kahvaltı fotom lol

(link: https://www.hizliresim.com/35ruu80 Sağlıklı hayat işte aq tabağı )

E: imla

7 aralık 2023 22:02 24 aralık 2023 18:00

1622. geldiler bana yine sözlük. az önce deprem sonrası hatay'la ilgili bir videoya denk geldim. şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. antakya yok oldu. sevdiğim insanlar, sevdiğim mekanlar, çok sevdiğim eşimin ailesi yok oldu. ben antakya'ya ilk kez 2017 yılında gitmiştim. iskenderun'dan pac dolmuşlarına atlayıp kitap fuarı için daha önce adım bile atmadığım bir yere, tek başıma gitmiştim. ilk kez doya doya, tanıyarak gezmeye ise 2018 yılında gitmiştim. telefonumda fotoğraflarım duruyor. gülmemiz, eğlenmemiz. sonra eşimle tanışıp bu kez de onunla anılar biriktirmek için gidiyordum. okuduğu okulları, doğduğu yeri, hepsini gösterirdi bana. sonra, çevremden duyduğum, hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biri kayınvalidem olmuştu. 6 şubat'tan çok değil 2 hafta önce gittiğimizde kayınvalidemle kayınbabamı yemeğe çıkarmıştık. kayınvalidemle benim doğum günlerimizin arası 2 gündü. kutlama yaptık. 5 şubat'ta ise eşim telefonda annesiyle konuşurken sanki ağız birliği etmiş gibi eşimin bir sözüne kayınvalidemle ben aynı anda aynı şeyi söylemiştik de hepimiz kahkahaya boğulmuştuk. şimdi yoklar ama... ne onlar ne antakya hiçbiri yok. bazı bazı beynimin içindeki sesler tamam atlattık, artık normale dönüyoruz, daha az acıtıyor diyor. sonra bir şey görüyorum, eşim annem bunu çok severdi diyor o acı üzerime öyle bir çöküyor ki altında kalıyorum sanki. mutlu olmaya çalışıyorum, devam etmek için elimden geleni yapıyorum ama bazen acım beni duvara çiviliyor. işte o anlarda ne yapacağımı bilmiyorum. bilmiyorum be sözlük.

8 aralık 2023 09:59

1623. Bugün çok daha fazla eksikliğini hissediyorum. En iyi sen anlardın beni çünkü. Yolumu yönümü kaybettim ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sen olsan kaybolmazdım en iyi yolu bulurdum. Bu çıkmazdan ancak sana kavuşunca çıkacağım. İçimin çığlıkları dışarı vurmasa da biliyorum anlıyorsun beni. Ben artık sana kavuşmak istiyorum. Dünyanın baskısından çok yoruldum. Hergün sana olan ihtiyacım artıyor. Çok özledim...

11 ocak 2024 19:59

1624. bugün sevgilim gitti, 1.5 ay görüşemeyeceğiz. odamda onunla olmaya, beraber yarattığımız küçük dünyaya o kadar alışmıştım ki. şimdi bu sokaklarda tek başıma yürümek dahi kalbime ağırlık yapıyor. gidişinden gözlerim dolmadan sesim titremeden bahsedemiyorum. umarım kısa sürede yokluğuna alışacağım, en azından ağlamadan onu düşünebileceğim. umarım göz açıp kapatıncaya kadar gelecek. umarım ziyarete gitmediğimiz, birlikte yaşadığımız günler gelecek.

14 ocak 2024 23:11

1625. Sevgili Sözlük;

Eskiden yani takribi 3-4 sene önce süslü puanlarımızla gerçekten çekilişlere katılıp ürün kazanabiliyorduk ya da markalar bazı süslülere denemesi için ürün yollayıp burada özgün yorumlarını paylaşmalarını sağlayabiliyordu. Ben mi kaçırdım bazı şeyleri yoksa gerçekten bu uygulamalar yok mu artık, ki gördüğüm kadarıyla yok. Lütfen artık geri gelsin! sözlük canlansın istiyoruz.

14 ocak 2024 23:15 17 ocak 2024 02:08

1626. buraya üye olalı neredeyse 10 sene olacak. o zamanlar heyecanlı bi üniversite öğrencisiydim, şimdi bitik bi beyaz yakayım. 6 sene olacak iş hayatına gireli. hiç hayal ettiğim gibi değilmiş. o zamanlar büyüyünce narslar anastasia beverly hillsler alabilirim sanıyodum. bi fondöten alırken 40 kere düşünüyorum. o zamanlar yetişkin olunca avrupa yakası fatoş gibi olurum sanıyodum yaprak dökümü ali rıza efendi oldum.

bi de, nolurdu vaktinde şu sözlüğün uygulamasını yapsaydınız?

15 ocak 2024 10:12

1627. Son 1 aydır benim için çok yoğun ve stresliydi; bütün iş, yeme ve günlük hayat düzenim değişmişti. Böyle zamanlarda yemek yemem azalıyor koşturmacadan ve özellikle susuz kalıyorum. Susuz kaldığımda ise hemen cildimde etkisi görülüyor ve göz altlarım çöküp, koyulaşıyor. Şimdi artık yeni düzenimi oturttum ve kendime tekrar eskisi gibi vakit ayırmaya başladım. Sağlıklı beslenip, bol su içince hemen cildim toparlıyor ve kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. Ayrıca bu sene retinal rutinine de başladım böyle yeni rutinlere başlamak insanı çok iyi hissettiriyor, bir de her şey bu kadar pahalı olmasa daha da güzel olurdu ama alıştık artık maalesef..

15 ocak 2024 10:51

1628. Ben bugün bebeğimi kaybettim. Karnımda ölü bir bebekle haftalardır dolaşıyormuşum farkında olmadan. Ultrason sırasında limon kadar olması gereken bebeği minicik görünce anladım zaten. Anladım da doktora sormaya korktum, cevabı biliyordum. O da ne diyeceğini bilemedi, bir süre baktı uğraştı ama bebeğim çoktan hayata veda etmişti...kalp atışlarını da duyamayınca emin olduk. Hala gerçek değil gibi geliyor, hala inanmıyorum. Ama gerçek... Belki babasının onu istemediğini hissetti, belki ben çok üzüldüğüm için ve çok stres yaptığım için gelmek istemedi. Belki de ömrü o kadardı ve nasipte yoktu. ne olursa olsun onu çok istemiştim. Elimi karnıma koyup onunla konuşmuştum "ben seni hiç bırakmayacağım sen de beni bırakma sakın" demiştim ama o sırada çoktan bırakmış ki beni. Cinsiyetinden bile emindim.

En önemlisi ben onu doğurmaya karar vermiştim. Babası yanımızda olmayacaktı ve kimse hoş karşılamayacaktı bu durumu, annem dışında destek görmeyecektim. Yine de istiyordum. Hayatımda hep anne olmak istedim, hem de aşık olduğum adamın çocuğuydu o... Oysa o adam hiç sevinmemişti, hatta öfkelenmişti. Neler dedi bana, sanki beni hiç sevmemiş gibiydi. Bilmiyorum belki de sevmemiştir. Canım çok acıyor.

21 şubat 2024 20:41

1629. bir haftadır bir alerji geçiriyorum, bu hafta yapmayı planladığım şeyleri ertelemek zorunda kaldım. yeni ürünler aldım, hiçbirini deneyemiyorum. cicalfate kremi boca ediyorum vücuduma. oysa kaç liraya aldık bunu diye dertleniyordum. şimdi çare olsun diye en pahalı bulduğun kremi yoğurt sürer gibi sürünce anladık sağlığımızın değerini.

22 şubat 2024 04:53

1630. Başaramamaktan, gelişememekten çok yoruldum. Bir şeylerde başarısız oldukça enerjim tükeniyor eksiliyorum. Bugün yine başaramadım, bu gidişle hiçbir şey başaramıcağım

24 şubat 2024 15:22