girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (751)
    • medya (8)

611. Çalıştığın köy okuluna araba lastikleri ve kalaslarla çocuk parkı yapmak için cebinden 300 liradan fazla para harcarsın. Ama köyde kamyoneti olan tek adam, üstelik velin senden taşıma bedeli olarak 100 lira para ister. 20km için. Ben anlam veremiyorum, belki de sorun bendedir

19 haziran 2019 20:06

612. Çılgınlar gibi alışveriş yapan insanlar. Bazılarının hareketleri falan da çok tuhaf geliyor.

20 haziran 2019 15:46

613. Aşırı kıskanç tavırlara maruz kalmak. Neden başkalarına bu kadar odaklı yaşıyor bu insanlar.kendini geliştirme,mutluluğu bulacak yollar arama bu kadar zor olmamalı

20 haziran 2019 18:56

614. Dönem dönem gündeme gelen “kyk borçları silinsin” muhabbetine anlam veremiyorum. Arkadaşlar siz almadan önce geri ödeyeceğinizi bilmiyor muydunuz? Silinme gibi bir durum olsa kredi almayanın veya daha önce ödeyenlerin günahı neydi? Ben bir de bunun okul bitince ödemesi var deyip almadım kredi falan. Alsaydım da borçlar silinsin diye diretmezdim. Kul hakkı diye bir şey var ödeyenin veya almayanın hakkına girmezdim açıkçası.

Yani demek istediğim böyle bir karar alınacaksa kredi almayana ve ödeyenlere de bir şey yapılmalı. Söz konusu bahsettiğim şey kararın adil olması gerektiği. Çünkü ödeyen illa ki diyecek ben niye ödedim o zaman diye.

6 temmuz 2019 16:04 6 temmuz 2019 17:18

615. Kyk kredisine "ödeyemecekseniz almasaydınız" diyenler. Bi üstün zekalı bunlar zaten, abartmıyorum sınıfımdaki 10 kişi filan o para ile geçiniyor. O para olmasa okuyamayacak cok kişi var. Ben öderim ayrı mesela, silinsin diye de diretmiyorum ama herkesin parası yok bunun farkında olduğumdan silinsin diyenlere ses çıkarmam. Bu kadar bencil olmayın, bırakın fikirlerini dile getirsinler.

6 temmuz 2019 16:39

616. bu marka isimlerini, internet sitesi adlarını kim buluyor, kim onaylıyor çok merak ediyorum. az önce etek modeli ararken google görseller sayesinde öğrendiğim alışveriş sitesinin adı: mispacoz

x: ya bu sitenin adı ne olacak

y: kadınlı, missli falan bisey olsa guzel olur abi

x: harbi ya, miss iyi olur. miss, miss, miss misspacoz!!!

y: oha süper isim abi, kaçırmadan alalım domaini

(abi yazdım, bu süreçte bir kadının dahlinin olduğunu düşünmek istemedim ama ya müşteriler!!)

11 temmuz 2019 14:29

617. Ürün yorumlarında sim sim durmuyor denilen ürünlerin çoğunun bende sim sim durması. Benim sim anlayışım mı farklı acaba diye düşünmekteyim.

15 temmuz 2019 23:33

618. 15 senedir yüzümden gitmeyen minik komedonlar, pürüzler, sivilceler, siyah/beyaz noktalar ne varsa hepsi bir anda silinip gitti. sebebine dair hiçbir fikrim yok, her zamanki cilt bakım rutinime devam ediyordum, ne olduğunu hiç anlamadım. aman neyse, bozulmasın da yine.

16 temmuz 2019 21:59

619. Ayak fetişi.O kadar güzel organ varken neden ayak?

31 temmuz 2019 16:51

620. instagram üzerinden satış yapan butiklerin fiyat için dm yazmaları. hayır yani herkese ayrı fiyat mı veriyorsun da para işini özelden konuşuyoruz? madem instagram üzerinden satış yapmaya karar verdin, yani işin online ticaret , o zaman alıcı için en önemli kısım olan fiyatı niye gizli tutuyorsun? bi de böyle yazmalarına rağmen millet yorumlarda fiyaaat fiyaaat lütfeen diye kırılıyor. hemen hepsi de dmden iletişime geçiniz yazıyor bütün yorumlara tek tek. onla uğraşana kadar yaz açıklamaya fiyatı. pazarlık istiyorsa insanlar yine yazar dmden zaten. ben mi anlamıyorum yoksa instagramın satış politikası mı bu bilmiyorum ama hiç anlam veremiyorum. son zamanlarda ne yazık ki birkaçıyla muhattap olmak zorunda kaldım. kalmaz olaydım.

2 ağustos 2019 20:45