girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (12796)
    • medya (1408)

9601. Denebunu X NYX Professional Makeup Bare With Me Kutusunu 70 tlye satin aldim. Normalde 90 tl ancak promosyon kodumu kullandim.

Nyxin dewy finish spreyini yeni bitirmistim. Severek kullandigim halde 70 tlye cikan guncel fiyatı vermek istememistim. Simdi bu alisveris benim icin sirf sprey icin bile olsa karli oldu. Dewy finish 80 gr iken bu yeni spreyleri 130 gr ustelik. Umarim performansi da iyi olur. Primer da ilginc gorunuyor, pore minimizer ve nemlendirici etkiliymis cilt tipime uygun olmasi sebebiyle bu urun de isime yarayacaktir. deneyince yorumlarimi yazarim.

Kutuda 2 farkli renk renkli nemlendirici bulunuyor. Koyu renk olan bana uyar diye dusunuyorum swatchlara bakinca. Acik olani da bana cok koyu gelen bir bb kremimle karistirarak kullanirim. Cok uzun yazmisim ancak ilk defa denebunuda ihtiyacimi karsilayacak ve ilgimi cekecek urunler var diye bilgilendirmek istedim.

26 haziran 2019 21:23

9602. Sephora outrageus curl maskara

Sephora set sprey

Beaulis chilling lipstick

City color coffee dudak kalemi

Beaulis hibiscus gloss

26 haziran 2019 23:47

9603. loreal infallible concealer 330 numara

revolution conceal and define concealer 8 numara

Çünkü lanet olsun ki gözaltlarım çok mor T_T

27 haziran 2019 13:33

9604. Cilt bakımımda kullanmakta olduğum ürünlerimin çoğunun sonundayım. the ordinary'nin denemek istediğim ürünlerinden aldım.

(link: https://www.suslusozluk.com/the-ordinary-buffet The ordinary buffet): Senelerdir cildimi hyalüronik ve l-askorbik aside alıştırdığımdan artık yeni bir anti-aging ürünü denemek istiyordum. Umarım cildimin ihtiyacını karşılar.

(link: https://www.suslusozluk.com/the-ordinary-aha-30-bha-2-peeling-solution aha 30% + bha 2% peeling solution): (link: https://www.suslusozluk.com/the-ordinary-lactic-acid-10-ha-2 Laktik asitten) haftada 1-2 defa kullanmama rağmen çok memnun kalmıştım. Bu da hayal kırıklığına uğratmaz umarım.

(link: https://www.suslusozluk.com/the-ordinary-euk-134-0-1 euk 134 0.1%): (link: https://www.suslusozluk.com/the-ordinary-resveratrol-3-ferulic-acid-3 Resveratrol'ü) 6 ay boyunca kullandım, bir başka antioksidan denemek istedim.

Retinol 0.5% in squalane: Gözüm %1 olanındaydı ancak bulamadım. Muhtemelen Eylül gibi kullanmaya başlarım.

27 haziran 2019 17:03 27 haziran 2019 17:04

9605. Maybelline instant anti age eraser concealer (gizlinot: Hiçbir yerinde bant izi yok, file marketten 35 tlye aldım. )

27 haziran 2019 18:08

9606. Loreal’in unlimited maskarasını ikinci kez aldım. Öncesinde de çok memnun kalmıştım bi süre başka ürünlere de şans verdikten sonra yine buna dönüş yaptım.

27 haziran 2019 18:32

9607. Sephora indiriminden winky lux flower balm aldım. İçinde sevimli mavi bir çiçek olan, hindistan cevizi kokulu, ph’a göre renk değiştiren ve dudakta pembe leke bırakan minik bir lip balm. İndirim, sepette ekstra yüzde 20 ve kargo bedava ile 79 liraya geldi. Amerikada 16 dolar yani 92 lira.

27 haziran 2019 18:34

9608. watsonsta 45₺ nivea alışverişine 30₺ d&r çeki hediyeydi:

-nivea göz bakım kremi 24.95₺

-nivea yüz kremi(eşit cilt tonu ve nemlendirme) 24.95₺

-bepanthol üçlü krem seti 54.90₺

boynerden:

-burts and bees mangolu lipbalm 10₺

27 haziran 2019 22:53 27 haziran 2019 22:54

9609. Eveshop’tan real techniques everyday essentials fırça setini aldım. İçinde sünger, meşhur allık ve expert face fırçası, sabitleme/aydınlatıcı fırçası ve deluxe crease fırçası bulunuyor. Deluxe crease için çok iyi kapatıcı fırçası yazan süslüler gördüm en kısa zamanda bende o şekilde deneyeceğim. 74.90 a aldım, tekli sabitleme/aydınlatıcı fırçası 19.90dı o yüzden aşırı uyguna geldiğini düşünüyorum

28 haziran 2019 00:54

9610. mac indiriminden

Extra Dimension Blush Sweets for My Sweet - acık pembe altın yansımalı duruyor

Brick o la - kendi dudak rengimde ama daha parlak hatta ıslak, biraz sürüp parmaklarımla yayıyorum

ve fixplus - bunu makyaj yapmasam bile kullanıyorum.

edit: ekleme

28 haziran 2019 03:07 28 haziran 2019 05:25