içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (25)
    • oylar (14)
    • medya (1)

11. 3 aydır kullanıyorum ve cok memnunum. genelde akşam kullanıyorum. yavaş yavaş soyuyor asında. sabah uyandığımda lekelerimin soğulduğunu görüyorum. güneş kremi kullanılması baya zorunlu sabah kullanıcaksanız eğer. elimle istediğim etiyi almadığım icin. sprey gibi bir kabım var ona döküyorum. yüzüme iki fıs yapıp yayıyorum. elimle yada pamukla bence o kadar etkili olmuyor. tmc3 yaptırdğım icin daha kullanamadım ama yazında devam etmeyi düşünüyorum.

not:ben sabahları yüzümü yıkama jeliyle yıkamıyorum sadece su kullanıyorum, üstüne güneş kremi sürüyorum. bir karartma yaşamadım.

25 nisan 2019 15:40

12. Clinique markasının clarifying lotion 2 ürünü yerine günlük olarak kullandığım tonik. Clinique clarifying lotion 2, karma cildimle çok iyi anlaşan bir bha içeriğiydi ancak cruelty free geçişimde pixi glow tonik ya da bu ürün arasında kaldım ve fiyatından dolayı the ordinary’yi seçtim.

Bendeki karşılaştırmaları şöyle oldu;

clinique’e alışkın olan cildim buna çabuk adapte oldu, ilk kullanımda hafif kızardım ve bir daha tekrar etmedi.

Bir sefer sabah kullandım ve o gün güneş kremi olmasına rağmen tenimin direkt güneş ışığı altında daha hassas olduğunu hissettim. Artık hep gece kullanıyorum, Clinique ile böyle bir sıkıntım hiç olmadı.

Cildimdeki yağı daha iyi temizlediğini hissediyordum Clinique’in ama hemen, hızla nemlendirmem gerekiyordu kullandıktan sonra. The ordinary daha az agresif bu konuda cildim daha yumuşak oluyor kullandıktan sonra. Çok sebum kontrolü problemi olmayanlar çok sevecektir bence the ordinary’yi.

Ürün çok bereketli ama damlalık kapak çok zor açılıyor, tırnaklarımı kırdım baya açarken.

Bitince pixi glow tonic alıp onu deneyeceğim muhtemelen ve eğer yağ kontrolü daha iyiyse yaz için onu tercih edeceğim. Bu ürür ün ise kış için benim karma cildimde de çok şahane olacağına inanıyorum.

2 ağustos 2019 20:11

13. Severek kullandığım bir ürün oldu. Ben üç günde bir kullanıyorum. Yağları hariç ordinary ürünlerini cildim nemliyken kullanınca ürünlerde hafif köpürme oluyor bunda da oldu ama beni rahatsız eden bir durum değil. cildimin asitlere alıştığını düşünüyordum fakat ilk zamanlar aktif sivilcem varsa yoğun yanmalar ve küçük irritasyonlar yaşadım. Bu yüzden cildiniz hassas değilse bile başlangıç için önermiyorum zaten hem glikolik güçlü bir aha türü, hem de yüzdeliği yüksek bir ürün. Şuan hem cildim alıştığı için hem de kullandığım nemlendiricinin(gizlinot: a'pieu madecassoside cica gel) etkisiyle problem yaşamıyorum. Yorumlarında en çok cildi ışıl ışıl yapması övülmüş benim bu konuda favori ürünüm olmadı. asıl beğendiğim nokta cildimi nemlendirmesi ve lekelerimi açması oldu. Özellikle lekeler için markanın lascorbik asitiyle bunu dönüşümlü kullanmanın çok faydasını gördüm. Gözeneklere az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum. bunları çok uygun bir fiyata yapması ayrı bir artı. Boyutu 240 ml skalasındaki ürünlerin nerdeyse iki katı. birkaç ayda çeyreğini bile bitiremedim, uzun süre gideceğini düşünüyorum.

29 aralık 2019 23:38

14. kasım ayından beri kullandığım kimyasal peeling.

ürünü ilk başlarda cildimin durumunu test etmek için temkinli uyguladım ve hafif bir yanma/batma hissiyatı dışında bir tepki ile karşılaşmadım. daha sonraları yavaş yavaş haftada üç/dörde çıkardım. gece bakım rutinimin kış ayları için demirbaşlarından bu tonik, oldukça sevdim. güneş kremi kullanmadan kesinlikle kullanmıyorum.

geceleri yatmadan önce yüzümü pamuğa döktüğüm bu asit ile tonikliyorum ve bazı günler (gizlinot: makyaj yaptıysam ya da dışarıda yoğun bir gün geçirdiysem) pamukta hafif bir kir görüyorum. daha sonra diğer bakım rutini aşamalarımı uyguluyorum. glikolik asit ürünü kullandığım geceleri başka bir aha/bha asit krem/toniği kullanmıyorum. the ordinary glikolik asidin yüzümü gerçekten eksfoliye ettiğini hissediyorum. cilt tonumu eşitlediğini, aydınlattığını ve o hafif peeling etkisi benim memnun kaldığım özelliklerinden. ayrıca sadece yüz değil vücudum içinde bu toniği kullandığım oluyor. koltuk altımı arada bir bu tonik ile temizliyorum. hem ter kokusunun önüne geçiyor hem de renk açmada yararı oluyor.

oldukça memnun kaldığım bir tonik ve fiyat performans ürünü bence (gizlinot: direkt yurt dışından alınırsa özellikle.). yedekli satın almıştım. daha iyisini bulana kadar her kış kullanmayı düşünüyorum.

18 şubat 2020 22:43

15. Beğenerek kullandığım kimyasal peeling toniği. Şu anlık 240 ml'lik olarak satılıyor. Pamuk diskler ile uygulanması bence daha iyi oluyor çünkü ellimle uygulayınca hem elimde hem yüzümde yapış yapış bir his bırakıyor. Her akşam kullanılabilir deniyor ama genelde üşengeç olduğumdan ve kimyasal peeling yaptığından haftada 2-3'ü geçmiyorum.

29 mart 2020 21:04

16. Kasım ayından beri kullanmakta olduğum %7 oranında glikolik asit içeren canım serumum.

Ben her iki veya üç günde bir olmak üzere kullanıyorum. Sürdüğüm gecenin ertesi sabahı yüzüm aydınlanmış ve cilt rengim eşitlenmiş biri şekilde kalkıyorum. Fakat nasıl olduğunu anlamadığım şekilde burnum ekstra yağlanmış oluyor.

Düzenli kullanımda lekelerin rengini kesinlikle açıyor. Cilde daha pürüzsüz bir görünüme veriyor, tavsiye ediyorum.

20 haziran 2020 12:04

17. 3 aydır kullandığım aha ürünü toniğim. Öncesinde asit kullanmadığım hassas cildim için kullanmakta tereddüt etsem de sonunda dayanamayıp ürünü aldım. Başta cildimin belli bölgesinde deneyip bir sorunla karşılaşmayınca haftada 2 gün sadece gece rutinimde olmak üzere yüz ve boynuma uygulayarak kullanıyorum. Ben ürünü pamuk yardımı ile cildime yediriyorum. Başta batma hissi oluyor ama çok yoğun değil ve kısa süre içerisinde de geçiyor.

Ürünün etkilerine gelecek olursam, kullandığımın ertesi sabahı işe cildim inanılmaz derecede aydınlık ve neme doymus oluyor. Lekelerim derinde olduğu için geçiremese de cilt eşitsizliğini gidermeye yardımcı oluyor. Benim için ürünün en güzel yanı işe verdiği aydınlık ve duruluk hissi. Bu etkilerine rağmen aha ürünü olması sebebi ile kullanım sıklığımı artırmakta tereddüt ederek haftada 2 gece olmak üzere kullanmaya devam ediyorum. Ürünün cildime etkisini gördükten kısa süre sonra eşim de benimle beraber kullanmaya başladı. Yağlı ciltli eşimin cildindeki en belirgin etkisi işe siyah noktalarını oldukça azaltmasıdır. Ayrıca onun cildinde de ürün kullanımından sonra daha berrak bir görüntü oluştuğunu söyleyebilirim. Sonuç olarak, etkisinden oldukça memnun kaldığım ve ileride de kis ayları boyunca kullanmaya devam edeceğim bir tonik.

30 ocak 2021 13:50 28 aralık 2023 15:00

18. Yaklaşık 1 senedir düzensiz olarak kullandığım ordinary ürünü.

Mağazasında ki kadın gece yatmadan önce ve haftada en fazla 2 kere kullanmam gerektiğini söylemişti. Böyle olunca kullanmayı unuttuğum çok oldu.

Bir kaç aydır düzenli kullanıyorum ve etkilerine gelirsek cildimi sildiğim zaman geriyor gibi ama sabah uyandığımda yumuşak bir ciltle uyanıyorum sanki bir kaç aydır cilt tonum daha güzel gibi düşünüyorum. Beğendiğim bir ürün oldu almaya devam ederim.

30 mayıs 2021 21:40

19. Omuzlarımda çıkan sivilce ve lekeleri için almıştım. İnanılmaz iyi geldi. Lekeler baya açıldı ve sivilce sorunum da neredeyse bitti. Baya bereketli bir ürün. Yüzüm için de kullanıyorum. Yüzümde çok problem yok ama o kadar güzel renk eşitliği ve yumuşaklık yarattı ki. Kesinlikle tekrar alacağım bir ürün oldu.

16 temmuz 2021 15:45

20. mayıstan beri kullanıyorum haftada 1-2 şeklinde. çok nazik bir şekilde lekelerimin rengini açtı, glikolik asitin gözenekleri küçültücü etkisi de varmış ama ben öyle bir şey gözlemleyemedim. komedonlar ve koyu lekeler içni birebir bir tonik.

5 ekim 2021 15:30