yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (45)
    • medya (2)

    45. dışı turkuaz olan "pure coconut & aleo vera" olanından saç rengi koruyucu, saç bakım kremi ce şampuanınu kullanıyorum. 

    kesinlikle sültatsız şampuanın faydaları, saç diplerimdeki sivilcemsi yaralar tamamen geçti. 

    kaşıntılar geçti. hem saç rengimi korudu hem saçlarımı yumuşattı. hem de saç derimi kurtardı. 

    renk koruma vaadinde bulunan başka marka ürünlere oranla f/p ürünüdür kendisi. saçı boyalı ve yıpranmış olanlara tavsiyemdir. 

    21 mayıs 03:09

    44. -pink grapefruit&ginger serisinin durulanmayan bakım kremini a101 indiriminden almıştım. fakat bir faydasını gördüğümü söylemem. ayrıca ellerimde margarin sürmüşüm gibi kalıntı bırakıyor.

    -birçok kişi gibi biotin caffeine tonik'ten memnun kaldım ve saçımda uzama etkisini gördüm. duştan sonra saçım nemliyken diplere sıkıyorum. bebek saçlarımda artış oldu. düzenli kullanmaya ara verirsem dökülmemin eski çokluğuna döndüğünü farkettim.

    -yine a101 indiriminden tea tree oil şampuanını alıp kullandım. seboreik dermatitimi olumsuz yönde etkilemedi. bu benim için yeterli ve olumlu bir durum. saçımın kirli olduğu zamanlarda ilk yıkama için kullanabilirim.

    -(bkz: urban care biotin caffeine serisi) nin "dökülme karşıtı saç ve saç derisi bakım kremi"ni merak ediyorum. sanırım serinin en son çıkan ürünü bu. kullanırsam yorumumu güncelleyeceğim.

    20 şubat 11:19 27 şubat 09:36

    43. Urban Care Monoi Oil ve Ylang Ylang Vücut Peeling 200 ml olanını aldım. peeling tanecikleri inanılmaz seyrek ve yapısı su gibi. kurutmuyor da nemlendirmiyor da. asla beğenmedim. içine hariçten türk kahvesi telvesi koyarak modifiye edeceğim.

    dışı gri kaplı biotinli saç toniğini de pek sevmedim.

    4 şubat 05:56


    42. dışı koyu yeşil olan çay ağacı yağlı ve biotinli kepek karşıtı saç toniğini bitirdim ve çok memnun kaldım. 2022 sonbahar'da a101'de görüp denemek amaçlı almıştım, hiçbir beklentim de yoktu. Şişe üstünde sadece kepek karşıtı vaadi vardı, içinde biotin olduğunu ürünü araştırınca gördüm. 2 - 3 günde bir ıslak saç diplerime uygulayıp masaj yaptım. öncelikle bebek saçlarımı çok uzattı ve gürleştirdi. Kepeğe karşı çok etkili mi emin değilim ama kullandığım süre boyunca ensemde oluşan egzamalara çok iyi geldi. şu an mağazalarda hiç göremiyorum, stok dışı sanırım. Bulursanız deneyebilirsiniz.

    30 ocak 03:00

    41. saçlarım için o kadar markanın o kadar ürününü kullandım aradığımı bu markanın ürünlerinde buldum. bir de ürünlerinin fiyatları bu kadar artmasa (gizlinot: :()

    16 aralık 2022 21:17

    40. Monoi & Ylang ylang serisindeki body yoghurt olarak geçen nemlendiricisi cildi gram nemlendirmeyen marka. Parfümlü olmasına rağmen kokusu da kalıcı değil.

    3 eylül 2022 21:35

    39. Evet, "hayatımın şampuanı" dediğim şampuan bu markadan. (bkz: urban care hyaluronic acid & collagen saç bakım şampuanı) saçlarımı çok güzel arındıran, nemlendiren, içeriği nispeten temiz bir şampuan kendisi <3 Bu markayı beğenmeyenlerin ise kendilerine uygun çeşidi bulamadıklarını düşünmekteyim. Üstteki girdilerde her çeşidini denediğini söyleyen süslü ise çok sık çeşit değiştirdiğinden beğenmemiş olabilir diye düşünüyorum. Elidor'un "Anında Onarıcı Bakım"ından çok memnundum önceleri fakat sonradan içerik değiştirdiler ve şampuan şampuanlıktan çıktı, saçlarımı karman çorman etti, döktü, yıprattı. Ne kadar şampuan deneyip, her birine zaman tanıdıysam da asla bir elidor olamadılar benim için, ta ki urban care'e kadar. Urban care'den ilk kullandığım şampuan ise (bkz: urban care pink grapefruit & ginger dolgunlaştırıcı şampuan) olmuştu. Saçlarım yağlı oldukları için kafama yapışıyorlardı, bu yüzden almıştım lakin çok da beğendiğim bir şampuan olmamıştı kendisi, çünkü saçlarımı kurutmuştu ve saçlarım kurudukça daha çok yağlanır olmuştu. Yine de idare ediyordu. İyi ki mavi ambalajlı bu seriyle tanışmışım :)

    14 temmuz 2022 14:10


    38. Urban Care'in yoğun keratin ve argan yağı saç spreylerini kullanıyorum. Keratinin oldukça hoş bir kokusu var. Sprey formatı olması itibariyle kullanım kolaylığı var ve durulama gerektirmiyor. Aynı zamanda geçenlerde kasa arkası ürünü olarak hindistan cevizi ve aloe vera'lı durulanmayan bakım kremini aldım, aynı zamanda renk koruma da vaad ediyor. Urban Care'de sprey formatındaki ürünleri tercih ederim o nedenle bakım kremi bitince tekrar almayacağım. Spreyleri günlük olarak saçınıza 4-5 fıs ile kullanabilirsiniz. Şampuanlarına hiç yönelmedim çünkü mevcut şampuanımı değiştirmeyi düşünmüyorum. Birden fazla saç ürününü aynı anda kullandığım için etkisini tek başına gözlemleme şansım olmadı, fiyatı da pahalı, ancak indirim zamanında yoğun keratin spreyini tekrar almayı düşünebilirim. Onun dışında olmazsa olmaz bir ürün değil.

    18 ekim 2020 23:04

    37. hayatımda bu markadan daha çok abartılmış bir marka görmedim. urban care'in argan yağlı saç bakım serumunu, twisted curls ürünlerini kullandım. Yani benim gözümde pantene, elseve'den falan hiç bir farkı yok bu ürünlerin ama nedense hem pahalı hem de ballandıra ballandıra anlatılıyorlar. En azından bu saydığım markaların kokuları vs daha iyi ama urban care ürünlerinde bir tek ben mi koku alamıyorum? Kısacası balon saç bakım markası.

    12 ağustos 2020 10:03 12 ağustos 2020 10:03

    36. argan yağı bakım kremini, deniz tuzu spreyini ve bir çok şampuanını kullandım. memnunum, neden bu kadar olumsuz şeyler yazılmış anlayamadım. deniz tuzu spreyi bence şu an piyasadakilerin en iyisi.

    5 haziran 2020 21:18