girdi yaz

30 ağustos 2018 00:18

12. huzur arkadaşlar, rahatlamış bir beyin ve beden

30 ağustos 2018 17:27

13. seroquel.

için demiyorum tabi. ama içmiş olsanız uyumamanız mümkün değil. ben onsuz uyuyamadığım için onu yazıyorum. doktor kontrolünde içiyorum tabii.

bi de largactil var. anında sızarsınız. sıfırlayıcı ilaç. kırmızı reçeteli zaten. ondan da bi defa içtim bi daha içmemeyi diliyorum.

30 ağustos 2018 18:32

14. şüphesiz bunlardan biri ve bence en önemlisi mastürbasyon yapmaktır. özellikle pms döneminin arşa vurduğu zamanda, eş zamanlı olarak artan libido başka çare bırakmıyor.

31 ağustos 2018 09:18

15. sevgiliye-eşe sarılarak uyumak.bir de yeni yıkanmış çarşaf kokusuyla oldu mu mis. yumuş yumuş bir uyku olur

31 ağustos 2018 13:55

16. Radyo tiyatrosu dinlemenizi oneririm. Yatakta gozleriniz kapali sahneleri canlandirirken uyuyakaliyorsunuz zaten .

31 ağustos 2018 16:02

17. spotify'daki dalga seslerinden oluşan listeler. ya da kendi oluşturduğum çalma listeleri de var. genelde bunları dinlemeden uyuyamıyorum.

31 ağustos 2018 16:21

18. Senelerdir uyguladığım tek yöntem Cem Yılmaz'ın stand up gösterilerinin ses/video kaydını açıp onu dinlerken gülümseyerek uykuya dalmak.

26 haziran 2022 01:17

19. Yastığa 4-5 damla saf lavanta yağı damlatmak. Gecenin 2'sinde havasızlıktan dönüp dururken lavanta tarlası sergisinden aldığım yağı damlatayım dedim, sonra sabah uyanmışım. Rahatlatıcı etkisi var derlerdi de inanmazdım.

26 haziran 2022 10:52 26 haziran 2022 10:53

20. Uykuya dalmakta zorlanmıyorum aslında fakat kafamdan saçma sapan düşünceler geçirmeden dalmakta zorlanıyorum. Bunun için çözümü buldum: masal dinlemek. YouTubedan arkada şömine,yağmur sesi olan masalları açıyorum. Kafayı yormadan kolayca uykuya dalıyorum💖

26 haziran 2022 11:40