içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (91)
    • oylar (43)
    • medya (7)

21. Orijinal parfümlerin uçuk fiyatından kaçış olarak denediğim ve kalıcılığından memnun kaldığım parfüm markası. Bendeki şu anki Gucci Guilty olan (kodunu hatırlayamıyorum) kıyafetlerimden 2 gün çıkmadı. Chloe Love'ın da orijinale çok yakın olduğunu söyleyebilirim.

19 ocak 2017 17:08 ed.22 ocak 2017 15:01

22. bir seferinde 8 saat ile 3 gün kalan parfüm denetmişlerdi. böyle bir koku yok, evlerden uzak. o 3 gün kalsa ruhum ilk gün ayrılırdı

5 temmuz 2017 16:03

23. marka veya orijinallik takıntınız yoksa, istediğiniz parfüme ayırabilecek bütçeniz yoksa bence şans verebileceğiniz parfüm markası. orijinal kokusunu bildiğim parfümlerle kıyas ettiğim zaman aralarında hiçbir fark sezmedim. ayrıca o kadar kalıcı ki parfümü sıktığınızda üzerinizde olan kıyafeti çıkartıp 1 hafta sonra kıyafetinizi tekrar elinize aldığınız zaman kokusunun kaldığını göreceksiniz

5 temmuz 2017 16:47

24. Öğrenciliğin vermiş olduğu durumdan ötürü baya bi zaman kullandım daha da kullanıcam gibi görünüyo açık parfümleri.Gercekten en kaliteli üreten marka bargello.Birçok parfümünü denedim.Şuan burberry body kullanıyorum.Orjinaliyle aynı.Hatta Gucci guilty kullanıyodum kışın orjinalde daha kalıcıydı.Soranda çok olmuştu.

6 temmuz 2017 11:36

25. Dükkanında sikinca kokusu gün boyu kalıyor ama aldıktan sonra sikinca 2 saatte geçiyor. Değişik bir durum doğrusu. Hemen hemen bütün kokularını denedim artık bıktım.

6 temmuz 2017 12:17

26. ağustos ayında 252 (escada magnetism) ve 256 (miss dior cherie) numaralı parfümlerini aldım. ilk sıkışta yoğun, çok yoğun bir alkol kokusu alıyorsunuz, zaman içinde bu koku hafifleyerek kaybolsa da bende ciddi bir baş ağrısı yaptı. özellikle 256 numaralı olanını hiçbir şekilde kullanamadım çünkü buram buram yapaylık kokuyor. severek alsam da baş ağrısı muhabbeti yüzünden kullanamıyorum sözlük, üzülüyorum:(

10 aralık 2017 14:11

27. gayet başarılı parfüm muadilleri ya da varyasyonları yapan parfümcü. burdan nadiren de olsa birşeyler alırım, kötü çıktığı olmadı, ama elbette her kokuyu birebir yapamıyorlar o da bir gerçek. özellikle çiçeksi, meyveli, şekerli parfümleri başarılı taklit etseler de: odunsu-şipre gibi kokularda olmuyor malesef, ama cidden ysl orjinal opium da nasıl taklit edilsin.

11 ocak 2018 10:25

28. Çoğu kokuyu aynı yapamasalar da kalıcılıkları konusuna katılıyorum ama bende bu tarz parfümler baş ağrısı yapıyor ne kadar istesem de artık burdan parfüm alabilmeyi olmuyor kullanamıyorum :( lisede filan çok kullanmıştım üniversitede orjinal parfüm kullanmaya başlayınca baş ağrımı artırdığını anladım.elmahkum bi parfüme 300-400 bayılıyorum. Ama migrenini tetiklemeyen kişiler için bu tarz parfüm yerlerinden alışveriş yapmak çok mantıklı fazla para vermeden koku zevkinizi oluşturmak ve az çok hangi notaları beğendiğinizi bulmak daha az maliyetle mümkün en azından

Bazen görüyorum bargello şu şu numara şu parfümün benzeri diye almasam da nolur nolmaz diye kaydediyorum muhakkak ve o tarz girdileri çok yararlı buluyorum

1 mart 2018 09:42

29. Normalde 112 numarasını kullanan bir insan olarak değişiklik yapıp lise dönemlerimde kullandığım tommy girlün benzeyip benzemediğini merak ettiğimden bugün bargelloda denedim. Tek kelime ile birebir aynısı kalıcılık desen süper. Gönül isterdi ki orijinal alayım ancak kira-elektrik-su-doğalgaz-market alışverişi listesinden orijinal parfüme sıra gelmiyor ne yazık ki.lisede gerçeğini kullanıp şuan para kazanmama rağmen gerçeğini alamamam da Ayrı bir ironi. Demem o ki tommy girl beğenip benim gibi gerçeğine verecek parası ay sonunda kalmayan süslüler bir şans verebilirsiniz.yine de teninize değil kazaklarınız, şallarınız üzerine kullanırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

10 mart 2018 22:18

30. Yıllardır dükkanları sürekli geçtigim bi caddenin üzerindeydi ama iki parfüm 35tl yazısına kadar dikkatimi cekmemişti.indirim ruhu yeni şeyler denettiriyor insana. Dayanamadım denedim doldurma parfüm icin bence başarılı 🧐👍🏻

21 ağustos 2018 20:14