Bu ürünü beğenen nadir kesimdenim. Göz altlarımda gözle görülür ciddi bir problem ve kuruluk problemi yaşamıyorum, fondöten kullanmak istemediğim günlerde güneş kreminden sonra cildimin renk tonunu esitlemek için bölgesel uygulayıp fırçayla dağıtıyorum. Aşırıya kaçan porselen cilt görünümünden ziyade aydınlık ve sağlıklı bir görüntü oluyor, hafif allık ve highlighter da geçince renkli ve ışıl ışıl bir cildim oluyor.
Maybelline Fit Me kullanıyordum. Ta ki beaulis close it ile tanışıncaya kadar. Yapısı alttan iyi bir nemlendirici ya da güneş kremi ile oldukça iyi oluyor. Nascita 259 ile çok güzel dağılıyor. Bu fiyata alınabilicek en iyi kapatıcı bence.
Pandemide tam testerların kaldırıldığı zaman acil bir şekilde kapatıcıya ihtiyacım olmuştu ve bu kapatıcıyı da o zaman fiyatı kör alış yapmaya müsait diye almıştım. Şansıma tam rengimi bulmuştum. Yapısı bana yoğun geldi açıkçası, benim göz çizgilerime doldu. Bir de gün sonunda göz altlarımı çok kurutup tüm ince kırışıklıklarımı bellirgin hale getirdiğini fark ettim. Tüpün içinde yağ gibi damlacıkların görünmesi problemi bende de oldu ancak ben kullanmaya devam ettim, yapısı bozulmamıştı. Fiyatı güzel ancak tekrar alacağımı sanmıyorum.
İlk çıktığı zaman 130 numaralı en açık rengini alıp kullanırken bana biraz açık gelmişti, 132 numarasını da alıp karıştırarak kullanmıştım. O zamanlar yapısını fazla kapatıcı, yoğun, pigmentli ve mat bulmuştum. Seneler sonra elimdeki tüm kapatıcılar bana koyu gelmeye başlayınca yeniden 130 ve 132 numarayı aldım. Öncelikle miktarı artmış evet ama formülasyon değiştiği için eskisi gibi yoğun ve kapatıcı değil. Mat bitişli orta kapatıcı bir ürün. Sadece ya benim rengim açıldı (ki bu muhtemel çünkü sağlıksal sebepten 3 senedir özellikle yazları hiç dışarı çıkamadım) ya da ürünlerin rengini koyulaştırmışlar, artık 130 numarası bile tek başına koyu geliyor, 132 numarasını buğday tenli bir arkadaşıma hediye ettim. Çok beyaz tenliyseniz 130 koyu gelebilir aklınızda olsun.
(yazar: Koca patates)'in başına gelen benim başıma da geldi. Yaklaşık bir aydır nyx'in kapatıcısını kullandığım için beaulis'e pek elim gitmiyordu. Çünkü hem sürdükten sonra oksitleniyor hem de biraz kurutuyor. Ama bugün bi bakayım diye elime aldığımda bu manzarayla karşılaştım. Yağıyla ürün ayrışıyor sanırım neden böyle oldu anlamadım alalı 6-7 ay falan olmuştur en fazla. Kullanamayacağım maalesef, çöp oldu.
Aydınlık vermesi çok iyi, yalnız pudrayla sabitlesem bile çizgilere doluyor. Gün sonunda tamamen siliniyor. Ama bunda göz kapaklarımın yağlı olmasında da pay var. Sıcak alt tonlu buğday tenliyim, 134 numarayı kullanıyorum.
Kullandığım birkaç kapatıcı indirimde bile en az 150 tl olunca, övüldüğünü duyup bunu aldım geçen gün, 45 tl falandı sanırım indirimde.
2 gündür kullanıyorum, ben gayet beğendim. Kapatıcılığı, kurutmaması falan günlük kullanıma ideal. Mesela nyx kuru kuru yapmıştı gözaltımı. Uygun fiyatlı el altında bulunası güzel bir concealer.
tam bir f/p ürünü ne kadar iyi olabilir ki diyerek denedim ve demir eksikliğinden kaynaklı koyu göz altlarımı sağlıklı bir görünüme kavuşturdu. kesinlikle denenmesi gerekiyor, bundan sonra kullanacağım kapatıcı budur ancak pudralı olduğu için nemlendiriciyle desteklemeyi unutmayınız.
f/p ürünü. pudra bitişli bir ürün. bu yüzden göz altlarınıza uygulayacaksanız nemlendiriciyle desteklemeniz gerekiyor. eğer altı nemli değilse patchy bir görüntü oluşturuyor bende (özellikle göz altlarımda). çok çabuk sabitleniyor, hızlı çalışmanız lazım. yüzümde daha memnun kaldım. kesinlikle alınacak bir ürün.
130 porcelain rengini 6-7 aydır kullanıyorum ve geçen hafta bitince yenisini aldım. İlk aldığımda 20 ₺ civarındaydı şu anda indirim ile 41₺. Yağlı bir cildim var ve bu ürünü genel olarak göz çevremde kullanıyorum. Üstünden transparan pudra ile sabitlemezsem çizgilere doluyor ama bu benim cildimin yağlı olmasından kaynaklanıyor olabilir. Beyaz tene daha yakın sayılabilecek sarı alt tonlu buğday bir tenim var. Bu tonun uyumlu olduğunu düşünüyorum, flash ile çekilmiş fotoğraflarda bile 3 ton açık maske gibi durmuyor