içerik listesi

• oylar (157)
    • medya (6)

157. İnce eyeliner çekmek zor ve tamamen simsiyah olmuyor ne yazık ki

1 şubat 22:30

156. kalıcılığı çok çok düşük ilk 1-2 saatte akan, oldukça opak uygun fiyatlı eyeliner. Sürümü kolay fakat ince sürmek epey zor. Fiyatının verebileceği maksimum performansı gösterdiğini düşünüyorum ama bir kiko değil benim için.

1 şubat 19:21

155. glide it yerine bundan daha memnunum. çok güzel ve eyelinerin kabı akıtma yapmadı

26 kasım 2022 17:04

154. fiyatına göre en çok memnun kaldığım eyeliner. fakat kalıcılığı birkaç saat sonra azalıyor, gözde silinmiş bir eyeliner görüntüsü ortaya çıkıyor. kötü bir özelliği daha ucunun deforme olması. kapağını her çıkardığımda fırçanın ucunun bir yerinin dağılmış olduğunu görüyorum. buna rağmen kullanımı çok rahat olduğu için yeniden alıp kullanmaya devam edeceğim.

5 kasım 2022 21:09

153. Alıp aylarca kullandığım eyeliner. Ama fazla ince değil ben foxy eyeliner yapamadım. Aynı markanın yeşilinden daha çok memnun kaldım.

20 ekim 2022 16:06

152. geçenlerde kampanyadan aldığım fiyat performansıyla beni çok şaşırtan ürün. beaulisin bazı ürünlerini denedim ve bir kısmından memnun kalsam da bir kısmı beni hayal kırıklığına uğrattı.

bence drag it eyeliner ve bloom it allıkları markanın en başarılı ürünleri.

5 eylül 2022 09:13

151. bundan sonra tek geçicem çok sevdim. hem akmıyor hem simsiyah hem çok kolay sürülüyor bayıldım yaaa. daha önce benzer ürünlerle olan kötü deneyimlerimden dolayı bunda da aynı şeyi yaşayacağımı sandım ama olumlu anlamda yanıldım. harika. bugün hayatımdaki en güzel eyeliner ı çekmiş olabilirim öyle söyleyim.

edit: ay bi de çok ucuz ya. fırsat buldukça yedeklerim ben bunu.

4 eylül 2022 00:21 4 eylül 2022 00:22

150. çok sık eyeliner kullanan biri olmamama rağmen sürümü gayet kolaydı ve tüm akşamı gözümde eyelinerla geçirmiş olmama rağmen akma yapmadı. tam bir fiyat performans ürünü hatta kullanımının muadillerine göre daha rahat olduğunu düşünüyorum.

15 ağustos 2022 14:20

149. dün aldığım ürün. hemen açıp ucuna bir baktım. biraz canım sıkıldı açıkcası. rengi matlığı falan çok güzel evet ama bu biraz keçe kalem tarzı olan eyeliner lardan. yani açtığınızda kapak tarafında bir ürün yok. ürün fırçanın olduğu tüpte. ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum. mesela the balm schwing eyeliner da ürünü kapatıp açtıkça tüpten ürün alırsın. ben bu tarz eyeliner ları hiç bir zaman kullanamadım. bir gözüme uyguluyorum diğer gözüme geçtiğimde fırça kurumuş oluyor. bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde bilmiyorum. daha önce de nyxten böyle bir ürün almıştım. onun hakkında da çok güzel yorumlar vardı ama ürün çöp oldu resmen :( (gizlinot: göz kapağıma uyguladığım ürün mü uygun değil diyeceğim ama painterly paint pot üzerine far ile sabitleme yapıyorum genellikle.)

edit: dün ilk defa denedim ve gayet rahat eyelinerlarımı çekebildim. yani bu tipte keçe kalem gibi olan bir eyeliner ile ilk defa iki gözüme de eyeliner çekebildim. ama tabi daha kaç defa daha kullanabilirim bilmiyorum. çabuk bitebilir gibi geliyor bana. keşke bunun da içinde o sallayınca içindeki boyayı harekete geçiren minik toplardan olsaydı. ürün çok çabuk kuruyup gidecek gibi hissediyorum. diğer sarı ambalajlı olan eyeliner öyleymiş galiba. bi deneme videosunda gördüm. ama o waterproof değilmiş o yüzden asla bana göre değil. ben gülerken bile gözlerim yaşarıyor pandaya dönerim. bu eyelinerı ise dün çıkartırken o kadar zorlandım ki. önce yağsız bi micelar su kullanmıştım avonun. çıkarmadı. resmen çıkarmadı. tenimde simsiyah leke kaldı dağıttı iyice. sonra garnier in yağlı olan temizleme ürününü kullandım da çıkardım.

8 ağustos 2022 11:58 11 ağustos 2022 21:05

148. Fiyatı evet uygun. Daha öncesinde yeşil olanını almıştım, snaki onun ucu daha sağlamdı, fırça olduğu için deforme olmamıştı. Ancak bunun ucu da zamnala deforme oldu. Akma sorunu yaşadım. Rengi siyah, çekişi kolay. Alınabilir bir eyeliner bence.

9 haziran 2022 00:40