içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (3)
    • medya (0)

1. 105 numaralı yassı kontür fırçasını uzun zamandır istiyordum. Fiyatı yüzünden sürekli vazgeçiyordum. 79.90 tl gibi bir fiyatı vardı ve indirimde en uygun 45 liraya bulabilmiştim. Gratiste 10 lira olduğunu görünce inanamadım. Kendime ve bir tane de ablama aldım. Fırça gerçekten çok güzel ve kılları yumuşacık. Başta fırçanın yapısından dolayı ürünü dağıtamamasından korktum. Ama beklediğimin aksine performansından çok memnun kaldım. Normalde çamur gibi yüzüme yapışan bahama mama çok güzel bir şekilde dağıldı. Ürünü suçluyordum sürekli meğerse sıkıntı kullandığım fırçaymış.

Edit: bugün gratise gittiğimde farkettim. Fiyatı 79 liradan değil, 69 liradan 10 liraya düşmüş.

10 ocak 2020 01:17 11 ocak 2020 01:05

2. Geçen sene sevgililer gününde kalp şekilli kapatıcı fırçası 70- 80 lira arası bi fiyattan 15 liraya mı ne düşmüştü. Son kalanını da ben aldım. Çok beğendiğim bir kapatıcı fırçası oldu. Severek her gün kullanıyorum. Hiç kılı dökülmedi ya da hasar almadı. Fakat büyük ihtimalle bulamazsınız ürünü bi daha hiç görmedim gratislerde.

30 aralık 2020 16:33 3 ekim 2021 21:30