3.
benim de meraktan aldığım bir üründü. elimde so fly'ın ease all'u mevcut. ondan bir fayda görmedim. o bitince bunu onun spreyli şişesine koyarak arada belki yüzüme ama daha çok asıl hedefim olan bilek bölgeme sıkacağım. kızarıklığı ve hassasiyeti yaşadığım bölge burası. nedendir bilemedim ama içimden bir ses bunu yüzünde kullanmana gerek yok diyor.
4
2.
2022 ekim ayında 106 tl'ye almıştım. Şu an dibinde çok az kaldığı için yorumlamak istedim. Ürün %90 centella içeriyor. Bariyer onarıcı ve kızarıklık karşıtı bir tonik. Rengi koyu sarı. Yapısı su gibi. Sabah akşam cildimi yıkayıp kağıt havluyla kuruluyorum. Daha sonra 10 damla kadar toniği elime döküp tampon hareketlerle tüm yüzüme uyguluyorum. Yapısı çok hafif olduğu için her cilt tipi kullanabilir. Tek başına bariyer onaramaz, destekleyici olur. Fiyatının 300 tl'ye yaklaştığını gördüm, o paraya değmez, gidip bariyer onarıcı krem alırsınız o parayla. 120 tl altına düşerse alınır.
5
1.
(yazar: Karepamuk) uktesi.
Chamos markasının %90 centella asiatica içeren toniği.
Ürünü geçtiğimiz kasım ayında cilt bariyerimin bozulmasıyla birlikte kullanmaya başladım, hala devam ediyorum. Haftada 2 defa kullandığım aha bha serumdan dolayı (gizlinot: Cryene glow serum ) kızarıklık ve hassasiyet yaşadığım karma cildimi müthiş sakinleştiren ve pamuk gibi nemlendiren bir ürün oldu.
Yapısından bahsetmem gerekirse açık kahve renkli ve su gibi bir ürün, sprey başlık takarak veya pamuk kullanımını sevmiyorsanız avucunuza bir miktar alarak tampon hareketlerle yüzünüze yedirerek kullanabilirsiniz. 200 ml şişede satılıyor ve ara ara trendyol'da indirime giriyor. İçeriğinde bulunan centella miktarı ise piyasadaki diğer toniklere kıyasla yüksek ve formülasyonu ciddi anlamda başarılı diyebilirim.
Hem cilt bariyeri toparlama hem de nemlendirme amaçlı günlük bir tonik arayışınız varsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Asitli toniklerin ve serumların ister istemez yarattığı tahribata ilaç gibi geliyor.