içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. ---başlık yanlış yazılmış diye şikayet edersek typom belki düzeltilir arkadaşlar, pamuk eller düğmeye :d----

Aslında hayli eski bir ürün olan bu paletin smoky essentials olanını, mauve ve mürdüm tonlu ancak gündelik kullanıma uygun pigmentasyonda, ufak bir far paleti ararken buldum. Ben bu paletin cool neutrals olanına yıllaaar yıllar önce yükselmiştim de sol üst köşedeki bazı sebebiyle almamıştım, sevmiyorum çünkü palette bu tarz açılımları. Meğersem o çoktaaaan discontinued edilmiş ve yerini smoky essentials almış.

Tam aradığım arttırılabilir pigmentasyonda, sheer ve kolaylıkla karıştırılabilen farlar bunlar. Mat mürdüm bile azıcık alınıp şöyle bir yayılabiliyor aniden kopkoyu olmadan, ve yayarken pigmentsiz bir far gibi yok olup gitmiyor. Nasıl anlatayım bilemiyorum,’ a wash of color‘ denilir ya öyle.

Azıcık alıp arttıra arttıra sürerken yahut başka renk geçerken çamurlaşma yahut yamalı görüntü vermiyor. Dansa, gece kulübüne yahut 8 saatten uzun günlere denemedim, ancak normal bir gün içerisinde uçup gitmiyor. Bu tonlarda ve direkt opak pigmentasyonu olmayan, renkli ve şeffaf histe, gündelik kullanıma çok uygun ve hata kaldırabilir bir palet isteyen herkese uyacaktır. Boyutu da çok tatlış ve seyahatlere de çok uygun.

bugün 13:17 bugün 16:02