girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1001)
    • medya (101)

1001. Sadece kozmetik ürünler satmak için kullandığım uygulama. Hesabım bilindik değil ancak bir ürün eklediğimde en geç 1 hafta içinde satılır. Ürünü az da olsa kullandıysam fiyatını ciddi manada düşürürüm. Hiç kullanmadığım bir ürün olsa bile satış fiyatına yakın fiyat belirlemem. Atıyorum ürün 800tl. Neden benden 700'e alsın? Kargo ücreti ödeyecek ve ben ne kanıt sunarsam sunayım orijinalliği konusunda şüphesi olacak. Gider mağazasından alır daha iyi. Aldığım hiçbir ürünün fişini atmam. Fişi yoksa alışveriş kaydımı eklerim. Fotoğraflara batch code eklerim. Fakat ben batch code istediğimde genellikle alamam. Zar zor batch code alırsam ürünün en az 5 yıl önce üretildiğini görüyorum . Güncel fiyatla satılıyor. Batch code vermeyenlerin ellerindeki ürünler ne zaman üretilmiş Allah bilir. Yani İkinci el mantığına uyarak satış yapıldığında ürün kısa sürede elden çıkar. Bu uygulama ile ilgili tek sıkıntım komisyon. Bu nedenle ürün eklemiyorum eskisi kadar. Alternatif bir uygulama olsa ona kesinlikle geçerim.

7 aralık 13:47

1000. dolapta satış yapamayan bir ben mi varım bilmiyorum, ayrıca komisyonlar o kadar arttı ki hesabımı sildim, sonra belki satış yaparım diye yeniden açtım ama yok sıfır satış.

hepimiz gardropsa dönelim bence.

Sezonun trend çantalarını sattığım bir hesabım var. Süslüden gelenlere indirim yapıyorum kızlar mutlaka göz atın. (link: https://gardrops.com/Simiv gardrops)

7 aralık 13:34

999. Bilgilerimizi güncellemezsek artık satış yapamayacağımızı ve ay sonunda ürünlerimizi kaldıracağını iddia eden ikinci el satış platformu. Girdim baktım nedir diye e devletten dolap talebiyle barkod almamızı istiyor. Bi kulağımızın arkası kaldı gerçekten.

Bi kere ücretsiz kargo dediği ürün için 24 lira istiyor, normal kargo ücreti desen 40 lira olmuş. Gardrops da aynısının laciverti. Kargo bedava diyor ama "güvence bedeli" adı altında alıcıdan 53 lira çarpıyor. (gizlinot: 250 liralık bir ürün için) Zaten satıcılar da maşallah kullanılmış ürünleri sıfırından daha pahalıya koydukları için alışveriş yapmak mümkün olmuyor. Gider üç beş kuruş daha fazla veririm, normal sitesinden kargo bedavayla alıp temiz temiz kullanırım. Uygulamaları da siliyorum telefondan, ne satış yaparım ne ürün alırım. Hepsi kudurdu iyice.

6 aralık 22:25

998. sahte kozmetik ticaretinin ayakta tuttuğu uygulama. gerçekten hayret ediyorum orijinal(gizlinot: bir de ithal, a kalite falan diyorlar eklemeyi unutmuşum) diye 200 tl civarı fiyatlara benefit ve nars gibi markaları satıyorlar ve alanı çokca. delirdiniz mi kim piyasa fiyatının altına orijinalini size satar? sahte kozmetikte yüzünüze ne sürdüğünüzü bile bilmiyorsunuz gidin daha uygun fiyatlı ama güvenilir drugstore markalarını kullanın herkes benefit vs. kullanmak zorunda değil ben kullanmıyorum mesela(gizlinot: swh)

5 aralık 15:13 5 aralık 15:19

997. Bir süre önce en küçük kargo ücretini hiç açıklama falan yapmadan sessizce 27.99'dan 29.99'a çıkartmışlardı. Şimdi de kargolara tekrar zam geliyormuş haberiniz olsun.

3 aralık 16:35

996. rengi uymadığı için satışa çıkardığım ve 10 gün önce aldığım estee lauder sheer fondöten, mac allık ve 2 far paletini satışa çıkardığım platform. kullanıcı adım @nilayby, buradan geldiğinizi yazarsanız yardımcı olurum.

26 kasım 20:11 26 kasım 20:12

995. merhaba,

genelde çok az giydiğim ve artık bana olmayan kıyafetlerimi çok uygun fiyatlara satıyorum. süslüden geldiğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

(link: https://dolap.com/ara?q=%40ekrhn1&sira=yeniden-eskiye link)

26 kasım 12:12

994. Merhaba,

Nişan elbisemi ve 35 numara beyaz topuklu ayakkabı ekledim dolabıma.

Daha önce kullanmadım pek bilmiyorum ama ismim Meryemcanan22 (link: https://link.dolap.com/xr0gv Link)

Elimden çıksın diye satıyorum beğenip almak isteyen olursa teklif gönderebilir hemen.

25 kasım 23:33 25 kasım 23:39

993. Hiç kullanmadığım mango çantamı satmıştım. Sözde kullanıcıya hiç gitmemiş kargo, olabilir. Ama bana da gelmedi. İade de edilmedi parası. O yüzden tekrar kullanmam asla.

10 kasım 18:08

992. O kadar kötü bir kullanıcı kitlesi var ki neresinden tutsam bilmiyorum. Ölücüler, ürünü alıp lekeleyip yollayan, hatta farklı ürünlerle iade edip iadesi kabul olanlar... ayrıca korkunç komisyon da cabası. Aşırı avam bir kitle var içeride.

Gardrops harici bir Alternatif var mı buna, bilenler lütfen mesaj atsın🫶🏻

10 kasım 15:53