girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (134)
    • medya (15)

131. bim'den pudra kokulu bir kolonya aldım, limon kolonyasına karıştırıp öyle yanımda taşırım dezenfektan niyetine diye. (gizlinot: limon kolonyası bir yerden sonra insanın genzini yakıyor) (link: https://www.fragrantica.com/perfume/Jovan/Musk-7523.html şu) ve (link: https://www.fragrantica.com/perfume/The-Body-Shop/White-Musk-2432.html şu) parfümlerin muadili çıktı resmen. üretici firması rebul fakat üzerinde derecesi yazmıyor(gizlinot: tek eksisi bu). yayılımı bir kolonyaya göre gayet başarılı, kalıcılığı ise bir kolonyadan beklenildiği kadar. başka kokuları da vardı, diğer çeşitlerini de almayı düşünüyorum. hastasıyız güzel kokulu kolonyaların.

ilgili medya:
    21 mart 2021 20:44

132. Zaure sapphire (gratis'te satiliyor) / davidoff cool water night dive

Night dive uretimden kalkali cok oluyor bulunmasi cok zor. Sevenleri ya da merak edenleri varsa night dive'i bir baksin derim, 30 tl civari.

17 mayıs 2021 20:51

133. mango hedonisme parfüm, birebir givenchy l'inderdit.

kalıcılık ve silajı baya düşük ancak mis gibi l'inderdit kokuyor.

arap yasemini, paçuli ve portakal çiçeği notaları.

parfümü internet satışında göremedim ancak yaşadığım şehirde mango mağazasında vardı. muhtemelen yalnız mağazalarda var satışı.

28 nisan 2024 18:12

134. mango la fiesta - lancome la vie est belle. Hatta ondan bir tık daha güzel. Çok başarılı buldum.

25 haziran 18:49