girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (72)
    • medya (2)

72. broş gerçekten giyimi katlarca şık yapan bir detaydır.

27 eylül 2023 17:26

71. benim için kolye, küpe ve yüzük kullanımıdır süslüler. belki broş kullanımı da olabilir ama giydiğine göre şık duranı bulmak onda biraz daha zor oluyor.

25 eylül 2023 16:26

70. broş, fular, takı gibi aksesuarlardır. kıyafete uygun aksesuar seçimi yapmak biraz pratik gerektiriyor ama kullanmaya başladıktan bi süre sonra alışılıyor.

22 eylül 2023 14:14

69. Fular kesinlikle. Yaz kış vazgeçmiyorum.

6 şubat 2019 18:12

68. doğru takı tercihi

renk uyumuna dikkat etmek (En fazla 3 renk olmalı üzerinizde)

giydiğinizde kendinizi rahat hissettiğiniz kıyafetler giymek

6 şubat 2019 09:57

67. Bana göre saçlardır. Saclarımı güzelce şekillendirdiğim zaman giydiğim elbiseleri kendime çok yakıştırırım aynı elbiseyi bakımsız bir saçla kombinlediğim zaman o elbise asla hoş görünmez gözüme.

5 şubat 2019 23:29

66. Ton sur ton giyinmek ve bakımlı eller.

5 şubat 2019 23:00

65. kadınlarda da erkeklerde de saat, kolye, bileklik gömlek giyilmişse de gömleğin ütüsü, yakasının jiletliği her türlü muhteşem gösteriyor.

5 şubat 2019 12:11

64. öncelikle ütü ve temizlik, sonrasında ise renk ve kumaş uyumu bunlara ek olarak da orantısız dekolteden uzaklaşmak

5 şubat 2019 01:02

63. Giydiklerimizin kalitesi - bazen uygun fiyatlı mağazalar ve butiklerden dahi olabilir-

zarif ve uygun takılar +1

geri kalan şey ise birleştirmek sanırım. Elbette herkes istediği gibi giyinebilir ama renklerin uyumu, kumaşların birbiriyle birleştirilmesi çok önemli bence.

4 şubat 2019 23:59