güncel
    • girdiler (3135)
    • medya (204)

10. beyazlatan diş macunlarının her gün kullanılmaması önerildiği için dönüşümlü kullanıyordum, bu şekilde bir etkisini göremedim ama deneme amaçlı 1 hafta kullandığım zaman bile hemen beyazlatma etkisini gördüm

her gün kahve içen biriyim, kahveden oluşan sarılığı düzenli kullanınca beyazlatıyor gerçekten

23 eylül 20:01

9. ben de düzenli kullanımda beyazlatma etkisini görenlerdenim, yalnız son kullanımlarda dişlerimde hassasiyet yaratıyor gibi geliyor, biraz soğuk bir şey yiyip içsem sızlıyor dişlerim, haftada 2 ile marvise devam ediyorum.

19 eylül 12:27

8. Beyazlatma etkisini göremedim çünkü ne zaman kullansam diş etlerimde hassasiyet yarattı. Başka hiçbir üründe böyle bir şey yaşamadım. Açılmamış bir paket daha var ve bakışıyoruz maalesef. Üzülerek tavsiye edemiyorum.

16 eylül 16:39

7. Benim 8 hafta önce basladigim macera. Gidisatten çok memnunum. Kendi adima alt dişlerde hafif caprasiklik ve biraz da kapanış sorunum vardı. 14 plakla başladık, ben lastik de kullanıyorum.  Sonra bir set daha olabilir denildi. Sonrasında retainer ve gece plağı ile devam edeceğiz gibi gözüküyor. Ben takıntılı biri olduğum için günde en az 20 saat takıyorum, çıkarmaya üşenip az yemek yediğim için istemsiz kilo da verdim. Plak sadece ilk gün hafif bir ağrı yapıyor sonra oldukça konforlu ben taktığımı çoğu zaman unutuyorum. 1-2 güne alışılıyor aparat kullanmadım.

12 ağustos 10:08

6. Başlıkta görünce yazmak istedim ben de yıllarca teli reddettim görüntüsü yüzünden ve 27 yaşında başladım bu tedaviye. Öngörülen süre başta söylense de genelde uzuyor ve her uzadığında gelen plaklar için ücret ödemiyorsunuz. Tedavide hangi plakta dişleriniz nasıl görünecek görebiliyorsunuz motivasyon konusunda harika.

Plaklar başta çok zor çıkıyor gibi gelse de birkaç gün içinde tak tak çıkarıyorsunuz aparatlara gerek yok. Plaklar koku yapabiliyo coreganın plak temizleyicisinden almanızı tavsiye ederim. Plaklar takılıyken su dışında bi şey içilmemeli kesinlikle

Ben sona doğru tembellik edip 12 saat takar olmuştum sqdece o bile fayda etti ama siz doktorunuzu dinleyin tabi

11 ağustos 12:04

5. 2 haftaya kadar başlayacağım. Çok heyecanlıyım valla. Küçükken tel taktırmaya direnç gösterdiğim için kendimden nefret ediyorum. 30larıma yaklaşırken girişiyorum bu işe artık. Ortodontistim 1 yıl kadar bir süre öngördü. Bakacağız artık. Plakları çıkarmak zor diyorlar, trendyolda falan dandik plastik plak çıkarıcılar iş görüyor mu merak ediyorum, bilen varsa lütfen bilgilendirsin. Çok iyi sonuçlar görüyorum, açıkçası dişlerimin düzelmeyeceğine ihtimal vermiyorum, genel olarak çene küçüklüğünden alt çenede biraz kalabalıklaşma var, temelde 4 diş aslında biraz çarpışık olan. Umarım söylenenenden de kısa sürer. Devamında hayat boyu retainer fikrinden de çekinmiyorum. Bu ortodontik bir tedavi. Çenemde sağ tarafta kasılma var; kemik tık ediyor, acıyor. Bunun da çözümü olacak muhtemelen. Oral sağlığı korumak kolaylaşacak. Dişler üst üste binince ya da yamukluk olunca plak oluşumu artabiliyor. Estetik sebepler yanında, uzun dönem oral sağlığı da düşünerek, bastım parayı. Güncellemelerle geleceğim umarım 💘

11 ağustos 11:36 11 ağustos 11:37

50. Anlam veremediğim şekilde diş eti hassasiyeti yaratmıştır. Aquagel olanini seviyordum ancak risk almak istemedigim için kullanmayı bıraktığım marka.

15 temmuz 23:49

1. tanım: içindeki doğal kakao ve kahve özleriyle tütün, çay ve kahve lekelerini diş minesine zarar vermeden temizlediğini ve beyazlattığını iddia eden diş macunu. sls, florür, tuz, gluten ve şeker içermez. temiz içeriği ve türk firması olduğu için tercih ettiğim firma

gözlemim, günde üç kere dişlerimi fırçalıyorum ve bu süreçte evet dişleri temizliyor ama öyle gıcır gıcır hissetmiyorsunuz, beyazlatma etkisi ise sadece yüzeysel lekerde etkili oldu ben de ve maalesef kalıcı değil

ilgili medya:
    3 temmuz 13:15

4. Hindistan cevizlisini kullanıyorum. Bu ikinci alışım. Benim gibi hindistan cevizine bayılanların çok seveceğini düşünüyorum. Diş etlerini yakan mentollü diş macunlarından gına gelmişti artık. Temizlemesinden ve hafif beyazlatma özelliğinden de memnunum. Yalınız çok köpürdüğü için fırçalama esnasında dikkat etmek gerekiyor, dün gece nasıl olduysa boynuma bulaştırmışım. Onun dışında on numara bence. Bittikçe alırım.

24 haziran 18:46

41. tarçınlısını kullanıyorum. başka tadını çok sevdim ama birkaç kullanımdan sonra tadını alamamaya başladım, düz mentol hissi geliyor sadece. sıradan macun markaları daha ferah hissettiriyordu ayrıca. sanırım bir daha almam.

4 mart 21:09