149.
Hoş bir koyu renk ruj ve doğal duruyor, buna rağmen amplified yapısından dolayı yapış yapış. Çatala, kaşığa, bardağa, dişe, her yere bulaşıyor. Pıt pıt seklinde az sürüp üzerine peçete bastırsam bile. Ayrıca çabuk bozulma eğiliminde. Diğer mac rujlarım kokusunu kaybetmediği halde bu pastel boya gibi kokmaya başladı. Elinde bulunanlara fazla bekletmeden kullanmalarını tavsiye ederim. Henüz almamış olanlara ise tavsiye etmem.
18 mart 14:09
18 mart 14:10
5
148.
Ne zaman sürsem iltifat aldığım sürekli sorulan yıllardır en sevdiğim mac rujlarımdan biri. Rengi bence tam bir pembe kırmızı, yapısını beğenmeyen çok fazla kişi var ama bence gayet güzel günlük bir ruj. Hiçbir şey sürmeyip yalnızca bu ruju sürdüğünüzde bile yüzünüzü inanılmaz sağlıklı gösteriyor.
4
147.
fi de efsane oluşundan sonra bir ara alırım yaa diyip seneler sonra almış bulunmaktayım. MAC kampanyası ile birleştirdim. Seneye fiyatlar ne olur bilmem artık aldım gitti. bu sene moda olan clean girl makeup trendi icin de uygun bir ruj bence. pıt pıt hafif renk versin diye kondurup kendinden renkli dudak görüntüsü yakalanabilir.
3
146.
En sevdiğim rujlarımdan biri ama ama ama hiç kalıcı değil 😒 uzun zamandır ilk kez 1 ay kadar önce aldım ve sanki eski kalitesi yokmuş gibi geldi bana 🙄
145.
en sevdiğim mac rujum. kinda sexy gibi diğer kült renkler de harika olsa da beyaz tenli olduğumdan ve mat yapıları dudağımı kötü gösterdiği için çok hoşlanmıyordum.
yapısı çok güzel. kiremitimsi tatlı bir rengi var, bazen pıtpıt azıcık sürüyorum renk vermesi için.
biraz loreal erotique'i andırıyor bana, muadil mi emin değilim ancak yanyana denemedim.
22 temmuz 2022 01:24
22 temmuz 2022 01:25
3
144.
Hafif renklendirmek için elimle yaydığım bi ruj çok güzel ama hemen gidiyor.
Asla kalıcı değil fiyatına göre üzücü
5
143.
Normalde kremsi rujları sevmememe rağmen çok övüldüğü için en sonunda merakıma yenik düşerek aldığım rujdur. Evet yapısı gerçekten kremsi, mat rujlara alışkın olduğum için ilk başta yadırgadım biraz. Ama dudakları gerçekten dolgun gösteriyor ve hiç kurutmuyor. Rengi bende vişne-kiremit arası durdu. Hem çok doğal hem de çok çekici duruyor bence. Beyaz tenliyim ve dudaklarımdaki duruşunu oldukça beğendim. Yüze çok hoş bir canlılık katıyor.
Kalıcılığı düşük olsa da öyle hemen uçup giden bir yapısı da yok. Benim fikrime göre dudak kalemi ile kullanıldığında hem daha muntazam duruyor hem de dudakları daha dolgun gösteriyor. Beğendim mi, evet beğendim çünkü sanki vişne yemişsiniz gibi bir etki veriyor.
4
142.
sephora lipstories rujlarından 36 spring break dupe bu ruja. ben sephoranınkinden çok memnunum isteyenler sephoradan deneyip alabilir.
3
141.
Renk olarak çok seviyorum, yüze canlılık katıyor. Tek olumsuz yanı kalıcığının olmaması bence.
5
140.
en sevdiğim ve aynı zamanda bitirebildiğim tek ruj. bu rujun dudaklarımda bıraktığı o son derece sade ve baskın olmayan kırmızı tonunu seviyorum. mat değil, nemli bir yapısı var ve haliyle tazelemek gerekiyor.