içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (42)
    • oylar (20)
    • medya (2)

21. Tam bir sonbahar rengi, kalıcılığına da yapısına da bayıldım. Bir hafta önce almıştım elim başka ruja gitmiyor. Sayesinde en iyi 5 mac ruj sıralamam değişti.

5 kasım 2018 18:46

22. Doğal görünen bir ruj.Dudaklara uygulanıp parmakla hafif dağıtıldığında inanılmaz doğal ve sıcak görünüyor.Krem gibi sürülüyor sanki.Özellikle o sıcacık mocha rengine aşığım.Bence bittikçe yenisi alınması gereken bir ürün.

20 aralık 2018 00:45

23. Şeftali kahve karışımlı satin yapılı şahane bir ruj. Günlük hayatta severek kullanıyorum. Golden rose velvet matte 16 numara ile azıcık bir farkları var. Mocha daha kahveli golden rose daha kızılımsı ton barındırıyor.

25 nisan 2019 00:29

24. benim bebeğimdir. eminim benim gibi buğday tenli olan herkesin de favorisi olacaktır. sadece yazın kullanmayı sevmiyorum, onun dışında özellikle kış ve sonbahara en çok yakışan rujdur bence. ilk nude ruj deneyimime kinda sexy ile başladım ancak o kadar solgun görünüyordum ki, mocha benim için ideal oldu. yaşadığım iklim kışları biraz sert olduğu için renksiz bir nemlendirici stick veya bepanthol dudak kreminin üzerine uygularım.

21 mayıs 2019 13:00

25. emily 220 kalem ile neredeyse her makyajla kullandığım günlük rujdur. saten bitişli oluşu kullanımı kolaylaştırıyor. keşke fiyatı daha uygun olsa.

18 eylül 2019 14:03

26. Taupe ve Velvet Teddy kadar meşhur bir renk olmasa da bence bu renklerden daha güzel ve doğal bir ton. Bittikce alırım dediğim rujlardandır kendisi. Bu sefer MAC indiriminde yedeklemediğime de pişman oldum hatta.

31 aralık 2019 22:40

27. Koleksiyonumdaki tüm nude ya da nude olmaya yakın rujlarımın çok mat yapıda olduğunu fark ettim, üstelik çoğu da pembe, leylak, kirli pembe tonlardaydı. Kış soğuklarında ve mat rujlardan parçalanan dudaklarım için zaman zaman kullanması konforlu olur diye düşündüm.Kremsi bir formülü var ve dudaklarda yumuşak bir his bırakıyor.Rengi için şeftali tonlu sarı-kahve denebilir.

3 ocak 2020 23:43

28. bana hiç ama hiç yakışmayan ruj.

benim ten rengim açık buğday ama sarımsı, saçlarım ve gözlerim de soğuk tonlu, yakışmaması da sanırım bundan kaynaklanıyor.

hep bu tarz turuncumsu şeftalimsi renkler sıcak-sarı alt tonlu kişilere öneriliyor, ama bence herkes için geçerli değil, çünkü sıcak alt tonun da bir spektrumu var. benim alt tonum daha soğuk bir sarı, grimsi-bejimsi-gümüşümsü. altın tonlarında, zengin bir alt ton değil, beyonce teni gibi değil yani :d bu nedenle mocha, kinda sexy, golden rose 16, vb renkler bana hiçç yakışmıyor, hasta gibi duruyorum.

sıcak kahve-bal rengi saçlı, sıcak yeşil-kahve-ela gözlü, altın rengi cilt alt tonu olan tenlere çok yakışacaktır.

10 ocak 2020 10:56

29. hafif pembelik içeren günlük kullanıma uygun hoş açık bir kahverengi ruj.Yapı olarak satin olmasına rağmen mat bir görüntüsü var ama sürümü oldukça kolay.

12 ocak 2020 22:50

30. mac kinda sexy'nin büyük ablası gibi duran ruj, şeftalilik içeren güzel bir kahve rujdur, her cilt tipine çok yakışır, dudaklarınızı kurutmaz.

13 ocak 2020 11:09