içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (357)
    • oylar (98)
    • medya (4)

11. Bir ara üretimi durdurulmuştu ama tekrar piyasada.

Hazır piyasadayken stoklanması gereken mucizevi krem.

4 aralık 2014 01:51

12. bacağı kesilecek sokak kedisinin bacağını kurtaran -evet sadece rivanollü su ve madecassol- yaraları hızla tedavi eden şahane krem.

5 ocak 2015 23:19

13. bepanthene, madecassol ve e vitamini karışımını denedim ben. küçük bir kapta ufak miktarlarda ve bir kapsül e vitaminiyle karıştırıp sivilce izlerimin üstüne sürüyordum yatmadan önce. uzun zamandır duran, artık pigmentasyon mu desem ne desem emin olamadığım üç dört sivilce izimi de hızlıca geçirdiğini hatırlıyorum. hızlıdan kastım birkaç hafta ama bu karışımı kullanmadan önce birkaç aydır yerinde duran izlerdi, dolayısıyla etkili olduğunu söyleyebilirim.

6 ocak 2015 00:18

14. İlk kez üniversitede burnumu deldirip pişman olduğum zaman izin kapanması için bir okutmanımızın önerisiyle tanıştığım krem. iyi ki önermiş çok severim kokusunu, hızını :) yaraya dönüşen sivilcelerimi 2-3 gecede sönük bir leke haline getiriyor.

6 ocak 2015 13:33

15. her derde deva kremdir. doğru mudur bilmem ama kaplanların yaralandığında ormanda sürtündüğü bitki bu ilacın bileşeninde varmış.

6 ocak 2015 16:44

16. oynamaktan kendinizi alıkoyamadığınız yaralar veya kabuk bağlamış sivilceleriniz varsa kurtarıcıdır. hem hızla iyileştirir, hem de o yapış yapış hissiyat sebebiyle elinizi sürmek istemezsiniz. sağlam cildi ise pul pul soyar.

yalnız bir uyarı, iyileşmekte olan kistik sivilcelerinizin üzerine sürmeyin. kistik sivilceler, yeterince kolajen üretilemezse çukur izler bırakmaya çok meyillidirler. bu kremin fonksiyonu da aşırı kolajen oluşumunu engellemek. bırakın, kendisi iyileşsin o derin kistik sivilceleriniz.

5 temmuz 2015 22:32

17. Geçen sene bir kuaför çırağı ağdayla bıyık bölgemi yaktı hem boydan boya hem de yılbaşı sabahı.Bir günde beni yanıktan kurtarıp bana resmen deri degistirten kremdir.Her daim benimledir artık

26 temmuz 2015 12:39 26 temmuz 2015 12:42

18. Bir dönem Sol yanağımda yaşadığım sivilcelenme sorunumda her gün düzenli olarak sürdüğüm hem sivilceleri hem de izlerini geçiren mucizevi krem. Bepanthol ile karıştırıp nemlendirici niyetine banyodan sonra sürüyorum bazen çok iyi geliyor cildime. Deriyi yeniden yapılandirma ve onarma özelliği var. Her türlü yanık, yara vesaire sorunlarda kullanılabiliyor. Onarıcı özelliğinden dolayı Fazla peelingden incelmiş ve hassaslaşmiş cilde de iyi geliyor.

26 temmuz 2015 13:14 26 temmuz 2015 13:17

19. emzirme döneminde göğüs ucu kopacak durumda olan akrabamın göğsünü yapıştırdı. mucizevi.

27 temmuz 2015 09:57

20. burada yazılan yorumlardan sonra kontrol için gittiğim doktora 2 kutu yazdırdığım müthiş krem. nasıl bunca zaman habersizce yaşamışım dedirtti bana.

ben biraz sakar olduğum için küçük kağıt kesikleri ufak çarpma ve çizilmeler elimden vücudumdan eksik olmuyor. üstelik 2 köpeğim de oynarken fark etmeden çizebiliyorlar. bu bilgiden sonra söyle devam edeyim; köpeğimin boydan boya çizdiği kolumu günde bir kere sürmek şartı ile 2 günde tedavi etti. bu kremi bilmeden yaşadığımız bir çizik vakasında ise hala ufak bir iz var tam geçmedi.

bütün süslülere tavsiye ediyorum kesinlikle herkesin elinin altında olmalı

16 ağustos 2015 17:24