kahverengi göz kalemiyle burnuma kontör yapıyorum, küçük alan için başarılı oluyor ama yüzümde denemedim.
mac face and body fondötene biraz mac pro longwear concealer ekleyerek kapatıcılığını arttırıyorum.
bronzer>far olarak,
kaş rimeli>alt kirpiklerime uygulayarak kullandığım oluyor.
max factor'ün excess shimmer far serisindeki pink opal rengini uzun süre highlighter olarak kullandım. harika ışıldıyordu hem düşük göz kapaklarım olduğu için parıl parıl gözlerle gezmem gerekiyordu onu far olarak kullanmam için krem far olduğu için de uygulaması çok kolay oluyordu highlighter olarak
makyaj yaparken bir tanesini saçıma takıp toka niyetine kullanmak.
Ben de cildime koyu gelen bir fondötenin rengini biraz da olsa açtım. Kullanmadığım kırık beyaz renk bir farı iyice toz haline getirdim. Az miktarda Nemlendirici ile toz halinde olan farı karıştırdım. Bu karışımı da fondötenin içine döküp iyice karıştırdım. Şimdi rengi çok daha güzel oldu.
(gizlinot: bu yöntemi de süslüde okumuştum gene ama yazarı etiketlemek isterdim lakin o entry bir daha bulamadım :( )
Başarısız peelingler- ayak peelingI
Başarısiz yüz temizleme jelleri- fırça yıkama jeli
Başarısiz kremler- ayak kremi
Başarısız lip balmlar- eldeki kutikuller için yumuşatıcı tırnak kremi olarak hayatlarını sürdürüyorlar.
Onun dışında neredeyse her makyaj malzemesiniye far olarak kullanıyorum; allık, Bronzer, ruj, aydınlatıcı...
7 nisan 2017 17:48
7 nisan 2017 18:33
Allıkları gözümde katlanma bölgesine uyguluyorum
Rengini güzel bulduğum ruju bazen allık olarak uyguluyorum
highlighterı özel günlerde ağır göz makyajımda kulanıyorum
kahve mat farla kontür yapıyorum
bitmiş maskaraları kaş sabitlemede kullanıyorum
fırça kısmını beğendiğim bi maskara bitince yıkayıp kaş tarağı da yaptım
far bazını fırçaya yedirip farı jel far gibi kullanıyorum.
eyelineri surekli crease bolgesine bulasan biri olarak su cozumu buldum. makyajin bitiminde yuzumu
sabitlerken kurumus eyelinerin ustune de ufak bir karistirma fircasiyla transparan pudrayla geciyorum ve tadaa. mat, sabitlenmis, yerinden kiprasmayan eyeliner.
Şeffaf oje- ince çorap ufaktan kaçmış ve çok belli değilse etrafına biraz sürerim çorabın kaçması ilerlemez.
Vücut peelingi- eğer cildimde hassasiyete neden olmuşsa topuklara,dirseklere ve tırnak etlerinde kütikülleri gidermek için kullanırım.
Turuncu farlar- Göz altı morluklarını nötralize edebilmek için elimde correctorım bitmişse çok hafif ışıltılı olmayan turuncu farı morluğumun yoğun olduğu kısma azıcık sürüp dağıtıp üzerine concealer uyguluyorum. corrector uygulanmış gibi oluyor.
şimdilik aklıma bunlar geldi...
bronz pudrayı (ybkz: flormar) kontür gibi uygulayıp hafif allık gibi dağıtıyorum. sonra baz (ybkz: l'oreal lumi magique base) ve yoğun kıvamlı bir koyu renkte bir kapatıcıyı (ybkz: maybelline age rewind kapatıcı) elimin üzerinde karıştırıp ıslak makyaj süngeri ile uyguluyorum. benim aykırılıklarım bu şekilde.
8 nisan 2017 12:27
8 nisan 2017 12:31