5
1.
Pastel'in yeni çıkmış parlatıcısıdır. İki rengi var bendeki renkli olanı. Renksiz olanı da almak istiyorum ama zaten diğeri de çok renk vermiyor, tam istediğim gibi yarı geçirgen bir rengi var.
Dolgunlaştırma vaadi var ve işe yarıyor, arkadaşlar inanmadım başta ama gerçekten çok tatlı durdu dudaklarımda. Pembeleştirdi, dolgunlaştırdı ve yumuşattı.
Yapışkan olduğunu düşünmüyorum. Baya da duruyor dudakta ve serinletiyor dudakları, özellikle rüzgarlı bir hava varsa...
Uygulama çubuğu kullanışlı gelmedi bana pek, evet çok tatlı ve kalın ama zaten üzerine çok ürün almıyor, bazen tekrar içine daldırmak zorunda kaldım.
Yine alır mıyım? Tabii ki çünkü fiyatı da çok iyi. Ben -güya yüzde elli indirimden- 50₺'ye aldım. Çevreme öneriyorum size de öneririm, eğer yukarıda yazdıklarım size de uyuyorsa tabii.
4
2.
sarı renk olanını denedim. içinde minicik simler var. rujumun üstüne denedim gerçekten dolgunlaştırıyor ama alttaki ruju kaldırıyor kenarlarından dağılmasına sebep oluyor. tek başına renk vermiyor diye ruj üzerinde denedim ama sonuçtan memnun kalmadım. dolgunlaştırma etkisi güzel ve nispeten uzun süreli. aşırı olmasa da dudağı yakıyor tabii ki.
5
3.
dolgunlaştırma ve nemlendirme vaadini yerine getiren gloss. Bende pembe renkli olanı var, hafif bir renk veriyor ve çok hoş duruyor dudakta. lifter gloss fiyatları iyice arşa çıktığı için şans verdim, gayet memnun kaldım. maybelline'inkinin moon renginin muadili gibi bir hissiyat var içimde, ama yanyana karşılaştırmadım.
5
4.
kutusundan ve aplikatöründen dolayı büyük beklentiyle aldım. ne zaman bir gloss alsam hayal kırıklığına uğradım, ışıl ışıl ıslak bir görüntü istiyorum ve avon dudak yağı hariç bunu veren çok olmadı, ya da kalıcılıkları çok azdı.
öncelikle aplikatörü çok büyük, kutusundan çıkarmak zor oluyor ve dikkatli çıkarmayınca sıçrıyor genelde etrafa ama uygulaması zevkli.
dolgunlaştırma etkisi olan glosslar genelde dudağı çok yakıyor ve iğne batıyormuş hissi olduğu için rahatsız ediyor. dolgunlaştırma etkisine çok dikkat edemedim ama hissini çok beğendim çünkü naneliler gibi yakmıyor. durdukça serinlik geliyor, ferahlamışsınız gibi bir his.
ben bir şey yiyip içmedim ama sabit dururken hiç azalmamış saatler sonra hala aynı parlaklıktaydı. şaşırmamın sebebi de dudağımı çok güzel nemlendirmiş ve yumuşatmış olduğunu fark ettim. hem ürünü emip nemlendiriyor, hem parlaklığı gitmiyor olması nedeniyle başarılı buldum. dışarı çıkarken sürmek için sabırsızlanırken evde sürekli bakmak için sürüp bitirmem umarım :D
ayrıca eklemek istedim, fiyatı da diğer glosslara göre gayet uygundu. ben 201 numarasını aldım ve evet denildiği gibi yansımalar yapan simler var içinde ama dudakta sim sim bir görüntü olmuyor.
18 ocak 23:08
18 ocak 23:10