1.
anneme hediye goturmustum cok begendi :) hatta sadece misafir gelince cikarip bizden sakliyordu kose bucak. ise yaradigini soyleyebilirim. degisik cesitleri ve kokulari olan ancak pahali bir urun.
2.
cok eglenceli reklamlari olan marka.
mesela: https://www.youtube.com/watch?v=fkJy0Z2P_1k
bende kullaniyorum evde, gercekten ise yaradigini soyleyebilirim..
3.
başlığını görünce eski dostumu görmüş gibi olduğum küçücük fıçıcık. ben sarı şişedeki klasik olanı kullanıyorum (bergamut ve greyfurtlu), küçük boyu ofis için çantamda büyüğü evde duruyor, bittikçe devasa refill şişesinden dolduruyorum. samimiyeti dozunda tutmak isteyen çiftler, aile üyeleri için ideal. %100 etkili diyemesem de klasik tuvalet spreylerinden çok daha başarılı, bir de soluması zararlı değil sanırım. internette diy tarifler de var evde yapmak için, çok karmaşık görünmüyor.
yalnız gelen misafir, eşe dost bir tutorial yapmadıkça nasıl kullanılacığını anlamıyor, fis fis havaya sıkıyor köftehorlar.