431. ağustos ayı güncellemesiyle gelmiş bulunuyorum.
in thebalm of your hand paletiyle başlayacağım. bu palette fratboy hariç hiçbir şey projeye dahil değil şu an, bu yüzden palette hiçbir ilerleme görmüyorsunuz sadece allığını kullanıyorum. çok pigmentli olduğu için de dokundurmak bile yeterli oluyor, bu yüzden hala pan göremedim ama eminim bir hafta içinde göreceğim çok azaldı çünkü.
the balm nude paletinde 1. ten rengi olan rengi bitirdim. şu an tekrar 2-6 numaralı renklere yoğunlaştım. açıkçası bu paleti yıl sonuna kadar kullanıp atmayı planlıyorum o zamana kadar bu pan gördüğüm üç rengi bitirebilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim.
pudrada bariz bir ilerleme var bir ay daha kullanıp atarım muhtemelen bu gidişle.
aydınlatıcıda pan fazla büyümedi, çünkü önceki fotoğrafla karşılaştırırsanız aydınlatıcının bir tarafında ürün tamamen doluydu. bu ay orayı bayağı incelttiğimi görebilirsiniz. iki aya bitecek muhtemelen hala severek kullanıyorum.
rujda da bir %40'lık ilerleme var gibi geldi bana. aynı şekilde devam edersem iki aya bitecek gibi gözüküyor. ama çok narçiçeğimsi bir pembe olduğu için sonbaharda bunu kullanmak pek istemiyorum o yüzden bu ay içinde bitirmeye çalışacağım. ruju bitirip fratboyda pan gördükten sonra kullandığım renkleri değiştireceğim.
ebissh