girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1)
    • medya (0)

1. Basligi olmamasina sasirdigim bir urun daha. Yurtdisinda cok populer bir kore urunu. Bariyer guclendirmek, nem kalkani olusturmak icin kullaniliyor, etki bakimindan la roche posay cicaplast baume b5 ile siklikla karsilastirilir.

Her ikisinide kullanan biri olarak birbirlerinin muadilleri olduguna cok emin degilim, icerikleri farkli , dokulari bambaska urunler. Cicaplast kalin bir krem dokusundayken bu urun jelimsi kolay dagilan bir yapida. Yanilmiyorsam %10 gibi yuksek bir oranda panthenol iceriyor. Cicaplast cinko da icerir.

Bu ikisinin karsilastirilmalarinin asil sebebi cilt bariyeri bozulmus olanlarda verdikleri sonuc sanirim. Ikisi de bu konuda cok basarili. Purito’yu edinme sebebim jel ozelligindendi ama cicaplast’in da boyle bir urunu var artik. Yani tercih sizin.

Gelelim urune; ben cok memnun kaldim acikcasi. Kore urunlerinden cok sevdigim belli basli urunlerden biri oldu , tekrar tekrar satin aldigim missha madecassoside kadar etkili oldu benim cildimde. yapilarini oldukca benzetiyorum onu seviyorsaniz bunu da seveceksiniz buyuk olasilikla. Nem konusujds basarili, yagli degil ama missha’ya gore daha parlak bir bitis veriyor.

100 ml’lik boyutuyla da cok alinasi.

Bu urunu nemlendirici olarak son adimda kullandigimda kalici bir nem sagliyor benim cildimde, kuru ciltlere yeterli gelip gelmeyeceginden emin degilim bir kac yan urun gerekebilir sanirim hafif bir formulde.unutmadan  Cok az bir parfumu var rahatsiz edici degil ama goz cevresine bu sebeple yaklastirmiyorum. Bariyer konusunda ise gercekten basarili buldum. Tahris durumlarinda hafif yakabilir ne yazik ki.

Cicaplast muadili olan bir urun degil onun yerine tercih etmeyin ama nem bariyeri bozulmus bir cildiniz varsa , cicaplast’i hergun tolere edemiyorsaniz bu yine destek urun olarak cok iyi calisir. Cicaplat flamentler konusunda cok basarili bunda oyle bir etki gozlemlemedim ama zamanla incelmis cildi tamir edecek icerikleri mevcut.

Some by mi’nin panthenol toner’i, missha madecassoside serisi ile de cok uyum sagladi. Oneri olsun.

13 ekim 14:24 13 ekim 14:25