raflardaki etiket fiyatları ve kasadaki fiyatlar arasında sürekli fark çıkan ve çalışanlarının "almazsan alma" tavrı takındığı mağaza.
2 seferdir manisa merkez mağazalarından alışveriş yaparken aldıklarım kasada 1-2 lira fazla geçiyor. ilk seferde fiyat farkını fark edince rafta yazan fiyattan vermek zorunda olduklarını söylemiştim, ki daha öncelerde aynı mağazada kasada fiyat fazla çıkınca farkını ödetmemişlerdi, çalışan bana resmen almazsan alma zorla mı satıyoruz sanki, kasada ne kadar diyosa o kadardır tribi attı. o şeyi aldım ama daha dün tekrar fiyat fazlası çıkınca itiraz ettim her seferinde aynı şey etiketlerinizi düzeltin madem diye. alcağım şey de küçük boy kuru şampuan, ki izmir mağazalarında aldığım fiyat vardı etikette, kasada 1 lira fazla çıktı fiyatı. aynı çalışan yine iptal edelim o zaman almayın dedi bidaha. şans eseri kasada sanırım mağaza müdürü de vardı, gitti kontrol etti benim söylediğim fiyat olunca o fiyattan yaptılar işlemi.
biz keriz miyiz de rafta 5 lira gördüğümüz şeyi kasada 'istemezsen alma' tribiyle 6 liraya alalım. olay 1 lira daha pahalı olması değil, 5 lira diye beni kandırarak 6 liralık ürün satman. gratis watsons babalar gibi etikette farklı yazıyosa yazan fiyattan satıyo ürünü. kasadan ne geçiyosa o ne demek? etiketlere de kasadan geçeni yaz madem biz de bilelim kasadan ne kadar fiyat çıkıcak.
geçen aya kadar çalışanlarıyla alakalı hiçbir problem yaşamadığım yerdi. bakırköy carousel karşısındaki şubesinde çalışanlardan bir kız, agresif tavırlar sergilemeye başladı (özellikle çalışan diğer arkadaşlarına ve yaptığı işe karşı). kasada farklı zamanlarda 2 kez bu kıza denk geldim ve hiç hoşuma gitmedi tavırları. umarım geçici bir durumdur.
(yazar: caraazul) un da dediği gibi;
ben de hiç üsküdar şubesi çalışanlarının davranışlarıyla ilgili bir sorun yaşamamıştım;
ama kozmetik bölümünde gözlüklü, vücut şekli değişik biri var; ben bilirim tavrı, diğer çalışanlara davranış şekli çok itici, her seferinde gelip de yardımcı (!) olmaya çalışacak diye ödüm kopuyor, hatta çoğunlukla acıbadem şubesine gidiyorum sırf bu kadına denk gelmemek için. itici ve çok mutsuz.
Mersin şubesi yarın açılıyor süslüler. 18-20 mayıs tarihlerinde de birçok markada indirim var. Benim gibi bekleyenlere duyurulur :)
Artık aramıza dağlar ve yolların eklendiği firma. Fiyatlar uçmuş gitmiş! -evet euro kuru yüzünden ama birşeyler yapılamaz mıydı? Sadece B vitamin kompleksi almaya gidiyorum Solgar (B12) 65 tl olunca...
ped-tampon reyonunda ufak bir askıda godiva çikolata bulunduran marka. sevimli misiniz acaba?
arkasından biri kovalarcasına zam yapıyor, durduramıyoruz. 2-3 ay önce 19 lira olan altapharma multivitamin, önce 25 liraya çıktı, şimdi oldu sana 33 lira. 3 ayda neredeyse 2 katına çıktı fiyatı.
Bu ara Kadıköy - Boğa yakınındaki mağazada Golden Rose hayranı bir çalışan peydah oldu. Normalde ben serbestçe dolanırdım mağazada kimse ben gidip bir şey sormadan ilişmezdi bana ama iki üç seferdir her gittiğimde aynı hatun yanımda bitiyor ve habire Golden Rose ürünleri öneriyor bana. Bu ara ince uçlu eyeliner arayışındayım aklıma estikçe farklı markaların tester'larını deniyorum. İki seferdir bana Golden Rose'un dandik eyeliner'larından kakalamaya çalışıyor. İstemediğimi belirttiğim halde de ısrarcı ve üsteleyen bir tavır takınıyor üstelik. Kendisi aynı tarz davranmaya devam ederse mağaza müdürüne durumu çıtlatmak zorunda kalacağım zira Rossmann'da böyle darlanmaya hiç alışık değilim.
29 haziran 2018 00:20
29 haziran 2018 00:50
daha önce yiyecek kağıdından bahsetmiştim. bu sefer kahvaltı poşeti adı altında kağıt sandviç poşeti gördüm. 60lı paket 6 küsür liraydı. eve-okula sandviç, yiyecek götürenler için ideal.
bir de küçük kilitli poşetler var, dondurucuya meyve parçaları koymak için kullanışlı. ayrıca paketini açtığınız sample ürünleri de koyabilirsiniz içine. hatta kuruyemiş veya kedi-köpek maması da koyabilirsiniz yanınızda taşımak üzere. poşetler 2 farklı boyda.
bakın (link: https://urun.n11.com/buzdolabi-poseti/rubin-kilitli-poset-50-li-kahvalti-poseti-60-li-P237067922 burada) bir fırsatçı 2 ürünü neredeyse 3 katı fiyatına satıyor.
3 temmuz 2018 20:39
3 temmuz 2018 20:47
8-9 liraya satılan renkli kalemleri gerçekten kaliteli. İnce ve kalın iki tarafı var. İnce tarafı yazı yazmak için uygun. Kalın tarafıyla ben işaretleme yapıyorum. Renk solması ya da kalemin ucunun içe kaçması gibi bi durum da yaşamadım. Görsel ekledim