girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1354)
    • medya (69)

971. Son bir aydır lipstories serisinin 9 numaralı rujunu kullanıyorum. Gerçekten favorim oldu. Hem rengini yüzüme çok yakıştırdım hem de o nasıl bir yapı....... yumuşacık ve o kadar güzel bir sürümü var ki bayıldım. İlk sürdüğümde "ya kesin kalıcı olmaz bu yapıda bir ruj" dedim ama resmen beni kalıcılığıyla utandırdı. Yakın zamanda serinin diğer renklerine de bakmak istiyorum. Tavsiye ederimm^^

15 eylül 2019 17:03

972. web sitesindeki "bilmem kaç liralık alışverişe bilmem ne ürünü hediye" kampanyalarına kanılmaması gereken markadır. 350 lira ve üstü zoeva alışverişine gönderilen fırça elime ulaşmadı, aynı mağduriyeti becca kampanyasında da yaşamıştı insanlar.

müşteri hizmetleriyle konuştum, gelişmeler hakkında girdiyi düzenleyeceğim.

16 eylül 2019 16:12

973. Faturaya yansıttıkları sample hediyeleri yine görememeye başladığım marka. birkaç ay önce bir kere daha başıma gelmişti bugün de faturama 2 adet sample yansıtıldığı halde kutudan siparişlerim dışında birşey çıkmadı. En azından faturaya yansıtılmasın böyle yapılması gerçekten sinir bozucu

Edit: Ürünün de ambalajını açtığımda hasar almış olduğunu gördüm kullanılmayacak durumda olmadığı için ve stokları online da tükendiği için değişim yapmayacağım fakat onlinedan bir süre uzak kalacağım gibi

Edit2: üründe bir hasar daha varmış kullanılmayacak durumda, bu yüzden iade sürecini başlattım.

internet sitelerinde ürünü sadece kullanılmamış ve yollanan ek ürünlerin tamamıyla birlikte geri gönderebilirsek iadenin kabul olacağını söylüyorlar ancak ne ortada ek ürün var ne de siparişim bana sıfır ulaştı. faturaya yansıttıkları hediyeleri de istiyorlar yani. ancak yine de iade için kod verdiler (gizlinot: müşteri hizmetleri telefonda sample ürünler gelse de gelmese de iadede onları göndermek zorunda değilsiniz diye politik cevaplarda bulundu, yine gelmediği gerçeğinin üstünde 1 sn bile durulmadı djdjdj) süreç hakkında girdiyi zamanla güncelleyeceğim

son edit: hiçbir sorun çıkmadan siparişimi iade ettim, para iadesini ise hemen 2 gün içerisinde gerçekleştirdiler. Başka platformlarda para iadesinin çok geç yapıldığından yakınılmıştı fakat ben hiçbir sorun yaşamadım

20 eylül 2019 14:03 7 ekim 2019 20:40

974. Enseyi karartıp istemezseniz doğru dürüst sample vermeyen mağazalar zinciri. Eskiden kibarlık yapıp onların vermesini beklerdim ki genellikle havayı alıyorsunuz. Artık çatır çatır söylüyorum.

Bugün benefit'in yeni çıkan cakeless kapatıcısının mini boyunu ve hello happy flawless brightening fondöteni aldım baktım yine sample veren yok ürünleri poşete koyup uzatıyor hanfendi direkt söyledim "Artık bu konudan çok rahatsızım herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor" dedim. Bizde de kalmadı benefit'e bir bakayım dedi ve bingo elinde porefessional ve Gimme brow'un sampleları ile geldi. Artı bunlar dolu dolu deneme boyları porefessional 3 ml mesela. E hani kalmamıştı güzel kardesim neden insanların denemesi için firmanın gönderdiği ürünleri köşe bucak saklıyorsunuz yada sadece uyduruk kağıt sampleları insanlara kakalıyorsunuz. Vallahi yıldım artık.

20 eylül 2019 17:15 20 eylül 2019 17:16

975. Tester cimrisi mağaza. Online mağazası da aynı. Yüklü bir sipariş verdim online mağazasından bir paket uyduruk krem testeri koymuşlar. Yav kardeş cildimiz alerjik, antika insanız denemeden bir bok alamıyoruz elimizde patlıyor yolla bir şeyler de deneyelim alalım. Ulan sanki adamlardan markanın hissesini istiyoruz. İki tester için ne yüzsüzlüğümüz kalıyor ne açlığımız.

Potansiyel müşteriyiz tanıt bize ürünü ki alalım.

İkinci el satış sitelerinde satmak varken gerçi... ne diye versinler müşteriye di mi?

22 eylül 2019 23:42

976. geçen gün ankara kızılay şubesine arkadaşımla milk gelmiş mi diye bakmaya gittik. mağaza artan zamlardan tahmin edileceği gibi neredeyse boştu. her zamanki gibi peşimize bir fbi ajanı takıldı :d sanılıyor ki oraya girip kokoş olmayan herkes oradan bir şey çalacak. neyse milkin mini stick allığını sordum standı gösterip direk arkamda beklemeye başladı. allığı alıp kasaya koydum ve arkadaşımla ürünlere bakmaya başladık. merak ettiğimiz birsürü ürünü bütün fbi ajanlarının önünde denedik. hatta merak ettiğim meşhur sephoranın dudak şişiren glossunu da denedik ve bayıldık. ilk defa sephorada bakışlardan rahatsız olmayıp 'tamam hemen alıp çıkıyorum merak etmeyin hırsız değilim' diye düşünmeden dilediğimizce gezdim. ödemeyi yaptım baktım yine tester yok. hem doğum günümde almadığım hediyemi istedim hem de testerımı. doğum günü hediyelerinin normalde 2 ay süreleri oluyormuş, bilmediğimi söyleyince de tamam bu seferlik öyle olsun diyip sephoranın primer yüz maskesinden verdiler. tester olarak ise açıkçası beni şaşırtıp tam tamına 3 tester verildi: youth to the people yüz yıkama jeli, boscia kaktüslü yüz nemlendirici ve erborian cc corrector aydınlatıcı krem. bakışlardan rahatsız olsam da tester konusunda ilk defa beni tatmin ettiler.

26 eylül 2019 20:31 26 eylül 2019 20:32

977. dün akşam Cevahir şubesine gittim ne alacağımı biliyordum sephora aydınlatıcı ve outrageous curl maskara. istediğim iki ürünü de aldım kasaya geldim. oldukça güler yüzlü bir şekilde karşıladı çalışan hanımefendi ve bb kremle nemlendirici testerı verdi. Normalde Cevahir şubesinden hiç memnun değildim ama bu seferki alışverişimden sonra gayet memnun ayrıldım.

27 eylül 2019 18:37 11 mart 2020 11:35

978. Yakın zamanda bir girdi yazdım fakat ona eklemek istemedim. İade için Müşteri hizmetleriyle konuşurken faturaya işlendiği halde online siparişimin kargosundan hiç tester çıkmadığından bahsetmiştim asıl konuşma konumuz bu bile değildi. 2 gün içerisinde sephoradan bir kargo aldım, içinde bir sürü çeşit çeşit tester vardı. Markanın daha öncesinde böyle birşey yaptığını hiç görmemiştim bu yüzden bu jeste oldukça şaşırdım ve çok da memnun kaldım, utandırdın beni sephora

27 eylül 2019 19:03

979. Öğrenci olduğumdan sephora benim çok da uğrak noktam değildir. girerim, çok konuşulan veya merak ettiğim ürünleri inceler, nadiren de sephora collection ürünlerinden indirim zamanlarında bir şeyler alır çıkarım. Elimde büyük yer kaplayan bir far paletini depot etmek istediğim için make up for ever'ın şu haddinden ucuz doldurulabilir paleti vardı aklımda. Bugün historia avm'de sephora'yı görünce girdim ve uzun uzun nars'tan lancome'a, benefit'ten urban decay'e ne var ne yok inceledim. Dibimde biten veya hırsız muamelesi yapan çalışanlar yoktu, gayet güleryüzlü ve sizi alışverişinizde rahatsız etmeyen çalışanlara rastladım. Üstelik bir sephora alışverişi için çok çok ucuz sayılabilecek sadece 16 tl'lik alışverişime dört adet parfüm testerı verdiler. Historia sephora'dan gerçekten çok memnun kaldım.

30 eylül 2019 00:26

980. her parfümü rahatça sıkıp deneyebildiğim için seviyorum. Boyner'de dior, chanel testerlarını falan dolaba kilitliyorlar yahu :)

30 eylül 2019 10:53