girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2373)
    • medya (14)

2271. burberry - her. muscent versiyonu, orjinaline göre daha tatlı ve kırmızı meyveli. modumu yükseltmesi için sıktım.

19 nisan 2025 13:35

2272. isana - moonlight spa.

keşke daha kalıcı olsa, çok sevdim.

29 nisan 2025 12:23

2273. penhaligon's changing constance.

gerçekten büyüleyici, tuzlu karamelli baharatlı sıcacık bir koku ama sıfır performans.. hemen silinip gidiyor. ne yazık.

29 nisan 2025 17:28

2274. Diptyque orpheon. Sosyal medyada o kadar çok yorum izledim ve okudum ki kendime doğum günü hediyesi olarak almaya karar verdim. Kör alış yaptım. Koku çok güzel pudra merkezli. Ama performansı berbat. Ya da benim burnum kokuyu almıyor. Yorumlarda da oldukça performanslı olduğu söyleniyordu halbuki

29 nisan 2025 21:54 30 nisan 2025 07:46

2275. nivea sun edt

bugün biraz güneşi gördüm ve kendimi plajda hissetmek istedim :D aranan güneş kremi kokusu budur

30 nisan 2025 12:58

2276. yves rocher tendre jasmine

kendimi bildim bileli bu parfümü kullanıyorum, değiştirmem için ancak fiyat performansı daha yüksek bir yasemin bulmam gerekir.

1 mayıs 2025 14:08

2277. Vs floral affair losyon ustune lancome idole parfum. Ikisini karistirinca cok gercekci ve tazecik buram buram gül kokuyor.

Kesinlikle eksi eksi kokan ucuz kötü gülsuyu kokusu degil. Sanki elinizde bahcivan makasiyla dalindan yeni taze pembe gülü kesmissiniz, burnunuza getirip derin derin kokluyormussunuz gibi tarif edebilirim. Iltifat yagmuruna tutuldugum bir combo. Kaldi ki Gül kokusu ile pek anlasamayan beni bile mest ediyor gercekten...

2 mayıs 2025 12:24

2278. Bugün Burberry Brit edp. İlkbahara çok yakıştırdığım, görece uygun fiyatı ile f/p bir parfüm. Narenciye, vanilya birlikteliği seviyorsanız kesinlikle bakmalısınız.

2 mayıs 2025 16:51

2279. born in roma-valentino

çok seviyorum, cilt tonum açık buğday ve durdurup soran çok oluyor bu parfümde

4 mayıs 2025 00:27

2280. cartier, la panthere. son demleri bu sene için artık, çok sevdiğim şipre çiçeksi temalı bir parfüm. ağırbaşlı bir koku.

5 mayıs 2025 08:56