girdi yaz
    • girdiler (2174)
    • medya (180)

1661. heliocare günlük kremi ve pure beauty bb krem

flormar dark circle kapatıcı

the balm desert yüzümü ısıttım ve göz kapaklarıma allık fırçasıyla geçtim

maybelline one and one bronze krem far, göz kapağıma geçtim aydınlık versin diye. ve boş bir far fırçasıyla geçtim , renk geçişi için.

loreal mega volume miss baby roll maskara

en sonda the balm mary lou yu aylardır kullanmıyordum, süslüdeki önerilerle ıslak süngerle uyguladım. önce baya blok gibi durdu çok fazla uyguladım. böyle uygulayınca küçük sünger şart bence. daha doğal ama ben burdayım diyerek durdu. sevdim, aydınlatıcıya geri dönücem galiba.

6 nisan 2018 15:23 6 nisan 2018 15:23

1662. tüm yüzüme bugün aşkımı dile getirdiğim rival de loop perfect teint kızarıklık karşıtı kremi stippling brush ve parmaklarımla sürdüm.

göz altıma ve sivilcemsi sorunlu bir kaç yere age rewind sürüp sünger ile dağıttım.

technic markasının beyaz pudrasını tüm yüzüme büyük bir fırçayla sürdüm.

w7 honolulu bronzer ile yanaklarıma renk verip kontür yaptim.

aydınlatıcı rival de loop young strobing paletten ortadaki şampanya rengini kaş altlarıma, elmacık kemiklerime ve göz pınarlarıma sürdüm.

far olarak balm joviden açık sedefli pembe olan third eye blinded farını göz kapağıma sürdüm parmaklarımla. aynı paletten allegro rengini katlanma bölgesi ve köşelere sürüp karıştırdım.

ruj olarak loreal rouge virtuale 320 kullandım.

rimel lash sensational.

9 nisan 2018 22:11

1663. Yüzüme yves rocher nemlendirici

Revlon fondoten (1,5 pompa tüm yüzüme fırça ile)

The body shop pudra (sadece göz altına)

The balm bahama mama (yanaklı insanım)

Flormar terracotta golden peach allık (üründen aldığım tek fırça darbesi iki yanağa)

Rimmel london wake me up kapatıcı (bitişini çok seviyorum göz altımda daha sağlıklı duruyor diğer kapatıcılardan hem de ince yapılı)

Gözüme; maybelline color tattoo krem rengi

Wet n wild brulee farı sabitlemek için (bu ikisini her makyajımda kullanıyorum göz makyajım ben silene kadar bozulmuyor)

Sephora smokey eye 5’li paletinden sadece bronz kahve farı dağıtıyorum

Essence asansörlü kahve kalem (kısa kuyruklu ince eyeliner)

Maybelline push up angel rimel (tek kat)

Dudağıma maybelline mat serisinden clay crush ruju (bunu çok seviyorum)

Sabitlemek ve cildimin sağlıkla parlaması için rosense gül suyu sıkıyorum.

16 nisan 2018 05:05

1664. Bugün baz kullanmadım evde arkonun zeytinyağlı yeşil el vücut yüz kremimi baz olarak kullandım çünkü cilde çok yumuşak bir doku veriyor ve kızarıklıklarıma renginden dolayı iyi geldi. Akne krizime rağmen sivilcelerimi arttırmadı da.

Ten ürünü olarak Garnier bb krem bu ürünü seven nadir insanlardanım.

Kapatıcı olarak Flormar dark circle ı ve kamuflaj paletini kullandım. Morluklara elveda.

Göz kapağıma Wet n wild brulee geçtim. Katlanma bölgesine rival de loop xxl bronze dan bir geçiş rengi yaptım

Paletteki ışıltılı rengi göz pınarlarına uyguladım ve göz kapağıma diyaha çalan bir kahve mat far sürdüm en dış köşeye de xxl rose paletteki pembeyle dumanlı görünüm kattım.

Allık kullanmadım çünkü zaten pembe pembe duruyor yüzüm fardan ötürü.

Bronzer olarak nyx big bold

Highlighter technic strobe kit

Ruj olarak da essence kullandım rengi silinmiş yazamıyorum.

16 nisan 2018 19:55

1665. bugün en en hafif makyajımı yaptım, ben bile şaşırdım, normalde yüzümü kaplamadan çıkmazdım.(gizlinot: çünkü sivilcelerim)

-bioderma photoderm spf 50 güneş kremi

-flormar dark circle kapatıcıyı, eklips fondöten fırçasıyla gözaltlarıma ve yüzümde sorunlu yerlere geçtim.

-the balm hot mama

-loreal paradise maskara, bu sefer biraz yapıştırdı ama örümcek bacağı olmadı.

-maybelline color sensational 745 wooden brown, seviyorum baya yapısı,rengi,günlük için çok ideal. (bkz: my lips but better)

17 nisan 2018 18:12 17 nisan 2018 18:17

1666. Normalde günlük hayatta hiç makyaj yapmasam da bu başlığa girdi atmasam içim rahat etmezdi genel makyajımı anlatıcam

Sebamed nemlendirici krem

Farmasi bb krem

Note mineral concealer

The balm schwing eyeliner

Maybelline big shot maskara

Canımın istediği herhangi bir nude ruj

17 nisan 2018 18:29

1667. üzerime giydiğim tshirt/blüz/kazak soğuk bir renkte ise pembeli morlu farlar ve bunlara uygun soğuk tonda rujlar; sıcak renklerde giysi giymişsem kızıllı kahveli farlar ve bunlara uygun tonda rujlar kullanıyorum. beyaz ya da siyah giymişsem herhangi biri oluyor.

bugün ise son günlerde çok sık yaptığım şu göz makyajını yaptım; the balm meet matt trimony paletindeki matt lin rengini tüm göz kapağıma (gizlinot: bobbi brown eye sweep fırçası ile), matt rossi rengini katlanma bölgesine (gizlinot: sigma e 40 ile), matt moskowitz rengini de kirpik dibinden katlanma bölgesine hafif dağıtarak sürdüm (gizlinot: sigma e25 ile dağıttım). katlanma bölgesinin üstüne de nars stevin klein allık paletindeki mürdüm pembe rengi olan ferocious allığını dağınık bir şekilde uyguladım (gizlinot: yine sigma e40 ile) (bu renkte farım olmadığını için allık kullanıyorum. bu rengi bu makyaja çok yakıştırıyorum). tightlining, eyeliner ve maskara mutlaka uygularım. bu makyaja kahve eyeliner yerine siyah eyelinerı uygun buluyorum. nyc pen eyeliner kullandım.

normalde matt moskowitz rengiyle sadece gölge yapardım. ama bu şekilde kullanmaya başladığımdan beri alışkanlık haline geldi.

göz pınarına bazen aydınlık bir far sürüyorum bazen de uğraşmıyorum. o far da abh modern renaissance far paletindeki tempera rengi oluyor genelde.

19 nisan 2018 15:21 19 nisan 2018 15:26

1668. Nivea anti age 30 spf güneş kremi

Revlon colorstay ve flormar glowing bb kremi karıştırıp uyguladım

Nars lovejoy allık

Wetn wild contour stick ile kontur yaptım

Flormar likit aydınlatıcı star glow uygulayıp üstüne jeffree star skinfrost ice cold geçtim çünkü süngerle uygulamayı denedim ve kendini pek belli etmedi ben de toz ürün geçtim tekrardan

Göz makyajımda mac she's a model far paletini kullandım.

Bobbi brown eye opening maskara

Ruj olarak önce brick o la sürüp yakışmadığını görünce velvetease-oh honey ile değiştim ama brick o la tam silinmediği için değişik bir renk ortaya çıktı

En son greyfurtlu sprey sıktım yüzüme

Bu kadaaaaar. Uzun zamandır makyaj yapmıyordum. Terapi gibi oldu.

19 nisan 2018 15:33

1669. Solante tele rubor gunes koruyucu

Note bb concealer

Essence my must haves 7 numara far

Essence kas jeli

Lash sensational mascara

Maybelline 745 wooden brown ruj

22 nisan 2018 22:34 22 nisan 2018 22:36

1670. (bkz: guerlain lingerie de peau bb beauty booster cream) i tüm yüzüme uyguladım. bendeki 01 light rengi, boynum ile yüzüm arasındaki minik ton farkını görüyorsunuz, bi tık koyu gelmesine rağmen uzun süre severek kullandım. kapatıcılığı, duruşu gerçekten çok güzeldi. bugün sonunu kullandım, bitti. tekrar almam, denemek istediğim başka bb kremler var.

aydınlatıcı olarak (bkz: becca shimmering skin perfector aydınlatıcı moonstone) kullandım. becca'ya özellikle aydınlatıcı konusunda bayılıyorum. yapıları, kalıcılıkları, fırçadan transfer oluşları harika.

allık olarak (bkz: h&m face sculptur) paletteki pembe allıktan geçtim çok hafif. süper bi palet, bayılıyorum.

kaşımı tarayıp, sabitlemeyi unutmuşum. makyajımdaki altın adımı unutmam hiç iyi olmadı. hiçbir şey yapmasam dahi kaşımı tarayıp, sabitlerim ama bugün nasıl oldu da unuttum, şaşkınım. arabada şöyle bir elimle düzelttim. (gizlinot: çantamda kaş fırçam da olur ama o da yoktu.)

göz makyajım için; geçen günlerde (bkz: anastasia beverly hills) in kontür kitinin içinde bulunan, 'copper brown' isminde, tekli kontür/ısıtma pudrasını almıştım. 'copper brown' rengini katlanma bölgeme yerleştirip, kaşlarıma doğru dağıttım. beğendim, istediğim gibi durdu gözümde. kullanırım sık sık. sonra (bkz: zoeva cocoa blend far paleti) nden 'delicate acidity' rengini göz kapağıma uyguladım. bu far paletine bayılıyorum, göz makyajı yapacağım zaman elim genellikle buna gidiyor.

maskara olarak, (bkz: gosh boombastic xxl volume maskara) kullandım. artık bu da bitmek üzere, sanırım alalı 1 yıldan biraz fazla oldu. çöpe gidecek. akma, dökülme yaşamadım. sevdiğim bir maskaraydı ama maskara benim için çok önemli bir makyaj malzemesi değil, siyahlık versin yeter gibi bakıyorum artık.

ruj olarak, (bkz: anastasia beverly hills likit ruj) larından 'pure hollywood' rengini kullandım. "yaani, eeeh" diyorum bunun için. pastel'in likit rujları sollar geçer bence. bundan çok daha başarılı yüzlerce likit ruj var artık. dudakları öyle çok kurutmuyor ama sabitlenmesi hızlı değil, çok kalıcı da değil. yine de renk olarak beğeniyorum.

duzenleme: arkadaslar su an bir yazar ile konusurken fark ettim, yuzume uyguladigim urun (bkz: guerlain meteorites baby glow light revealing sheer make up) kafam karismis yanlis yazmisim. (bkz: guerlain lingerie de peau bb beauty booster cream) degil.

ilgili medya:
    23 nisan 2018 01:07 26 nisan 2018 04:06