içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (19)
    • oylar (15)
    • medya (1)

19. yine herkesin ovdugu ve benim zerre sevmedigim bir temizleme balmi. bence makyaji asla cikarmiyor, ozellikle goz makyajini. buna daha uygun fiyatli alternatif olarak physician formulanin makyaj cikarma balmini oneririm. cildi cok guzel arindiriyor, sivilce vs yapmiyor ve gorece daha uygun fiyatli.

16 eylül 12:59

18. bundan önce heimish ve the body shopun temizleme balmlarını kullanmıştım. instagramda takip ettiğim bir eczacı heimishin içinde çok mineral yağ var diyip bunu önerdiğinde denemek için watsonstan en büyük boyunu satın aldım. keşke almasaydım, pişman oldum. sebebi ise ben daha bu ürünü alalı 4-5 ay olalı kokusundaki inanılmaz kötü değişim. resmen aşırı yoğun alkol kokmaya başladı. bir arkadaşımın bana geldiğinde kullanması gerekti ve kokuyu alınca o da çok şaşırdı. kokusunun bu kadar kısa sürede bozulması hiç normal değil. kullanırken beni o kadar rahatsız ediyor ki, özellikle bol bol kullanıyorum hemen bitsin diye. ama yakın zamanda bitmeyecek gibi. temizlemesi ise iyi, gözleri aynı heimish gibi biraz blurluyor yıkarken ama kısa sürede geçiyor. herhangi bir hassasiyete vs sebep olmadığı için kullanmaya devam ediyorum şimdilik fakat ne kadar dayanabilirim veya bitirebilir miyim bilmiyorum. heimishi ise şimdiden stokladım bile.

15 eylül 17:59

17. Watsons mağazalarında orijinal, canlandırıcı, gözenek kontrolu sağlayan, arındırıcı ve besleyici olmak üzere beş çeşit temizleme balmı ile 150 ml'lik bir yüz temizleme köpüğü satılan kozmetik serisi.

Ben sarı renkli olan besleyici özellikteki temizleme balmını kullandıktan sonra pembe renkli orijinal çeşidine geçtim. Besleyici olan kuru ciltliler için üretilmiş, kışın cildim kurumaya meyillendiğinden bu ürün bana iyi geldi. Şu an pembe renkliyi kullanıyorum ama etki olarak aradaki farkı pek anlamadım, pembe olanı da cildi kurutmuyor gayet. Sadece daha yoğun bir kokusu var. Kozmetikte hoş da olsa yoğun kokulardan pek hoşlanmadığım için bir dahakine sarı renkli olanına dönebilirim yeniden.

Temizleme balmı olarak ilk (gbkz: heimish all clean balm) kullanmıştım. Onunla karşılaştırmam gerekirse, kesinlikle banila co.nunkileri tercih ederim. Heimish'in mentolümsü kokusu beni çok rahatsız ediyordu. Üstelik gözümü buğulandırıyordu ve yıkadıktan sonra epeyce kurutuyordu. Banila co. Markasının kullandığım çeşitlerinde bu sorunları yaşamadım.

Ben makyajı önce misel su ile temizlediğimden, makyaj temizleme performansından çok emin değilim. Benim için güneş kremini arındırması ve cildimdeki hissiyatı ile cildimden kolay arınması önemli. Temizleme yağlarından balmlara geçişimin nedeni de özellikle ciltten arınmasının kolaylığı.

Kısaca ben bu üründen razıyım. Watsonslarda satılması nedeniyle erişim kolaylığı açısından indirim dönemlerinde bittikçe alacağım bir ürün. İyi ki watsons bu markayı bünyesine aldı, umarım kurdan vesaireden etkilenip onlar da ülkeden gitmezler.

1 eylül 18:13

16. Çift aşamalı temizliğe geçme kararı aldığımdan beri kullandığım yağ bazlı temizleyici. Ben pembesini kullanıyorum. 3. kutum. Makyaj çıkarmada gerçekten çok çok başarılı. Durularken banyoda bir tık savaşmam gerekiyor ama o da nazar boncuğu olsun.

5 ağustos 02:10

15. Benim cildim kuru. Bu yüzden acaba cildimi kurutur mu diye korkarak almıştım ama hiç korktuğum gibi olmadı. Aksine yumuşacık yapıyor. Ben makyajımı temizlemek için kullanıyorum. Bu arada ben sarısını kullanıyorum. Sarı olan kuru ciltler için bilginiz olsun.

7 temmuz 21:13 7 temmuz 21:17

14. ben mor renkli arındırıcı olanını kullanmaktayım. içeriğinde meyan kökü ekstraktı, beta karoten, biberiye ekstraktı, Centella Asiatica, sarı papatya ve papatya gibi çok güzel içerikler var. meyan kökü aknelere iyi geli. beta karoten anti-aging ve antioksidandır ama 1 dakika kullanıp duruladığımız bir üründen anti-aging adına değişim beklememek lazım. sarı papatya ve papatya da hassas ciltlerin yatıştırılmasında yararlı.

ürün katı formdan hızlı bir şekilde ince bir yağ formuna geçiyor. bu olurken pütür pütür olmuyor. makyajı ve güneş kremini çabucak arındırıyor, suyla buluşunca da akıp gidiyor. eğer benim gibi göz makyajınızı çıkarırken gözünüzü kapalı tutamama huyunuz varsa göz yakıyor. waterproof maskaralar dahil olmak üzere hiçbir ürünle sorun yaşamadım. kesinlikle tekrar tekrar alırım. ama katı yağ bazlı temizleyicilerin handikapı kesinlikle çok çabuk bitiyorlar.

paketlemesi şahane. içinden küçük bir spatula da çıkıyor ayrı küçük bir pakette.

2 temmuz 18:17

13. Trendyol watsons satıcısında, Banila Co Clean It Zero Balm Orıgınal 180ml 699,90 TL.

çok değil iki gün önce watsons uygulamasında bu balm indirimli fiyatı 299Tl üzerinden %10 app indirimiyle satıldı. bunu buraya ekliyorum ki almak isteyen indirimleri iyi takip edebilsin.

2 şubat 07:32

12. İlk kullandığım katı yağ bazlı temizleyici. Pembe olanını kullanıyorum ve iyi temizlediğini düşünüyorum. Suya dayanıklı makyaj için kullanmadım ama güneş kremini bence iyi çıkarıyor, iritasyon veya sivilce gibi problemler (akneye meyilli bir cildim var) de yaşatmadı. Eksileri ise bence Türkiye piyasasındaki fiyatı ve yıkarken bulanık görme problemi yaratması ama o da bol suyla yıkayınca geçiyor, ayrıca kullandığım sıvı yağ bazlı temizleyicilerde de aynı problemi yaşamıştım (bkz: Cosmed atopia yağlı temizleyici). Ayrıca küçük bir bezelye tanesi kadarı yettiği için hızlı tükeneceğini düşünmüyorum, indirimde diğer versiyonlarına da bakmayı düşünüyorum.

Güncelleme: ürün o kadar uzun süre gidiyor ki fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum, ki watsonslarda da sıkça indirimde görüyorum, tekrar tekrar alacağım bir ürün oldu.

27 ocak 16:01 16 eylül 12:05

11. Pembe olanını bir süredir kullanıyorum. Cilde yedirmesi de arındırması da kolay ama benim gözümde yanma yapmasa da çok buğulanma yapıyor. Kullanım sonrası rahatsız oluyorum. Hassas ciltliyim, bir kabarma, kızarma, sivilcelenme yapmadı.

Cilt makyajını güzel arındırıyor ama waterproof maskaralarda çok başarılı gelmedi bana. Ben yeteri kadar mı bekletmiyorum masaj yapmıyorum bilmiyorum ama göz altımda kalıntı oluyor.

Büyük boyunu aldığım için uzun bir süre kullanacağım ama bitince başka katı yağlara bakarım.

26 ocak 23:45

10. Watsonslara gelmişken bu ürünlerle ilgili kendi tecrübemi paylaşayım. 4'lü mini setini kullandım. Ve asla neden bu kadar övüldüğünü anlamadım. Bi kere aşırı şekerli bir parfüm kokusu var. Temizleniyormuş gibi hissettirmedi kullandığım süre boyunca. İkincisi yapısı pütürlü gibiydi bendeki setin. Özellikle üst tabakası. Hiç sevmedim, bir daha almam asla. Heimish all clean balmdan devam

13 ağustos 2022 21:31