girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (95)
    • medya (1)

95. çok şeyden vazgeçerim de botokstan asla, asla, asla.

4 yıldır düzenli yaptırıyorum. bir arkadaş tavsiyesiyle buldum doktorumu, nokta atışıymış cidden, harika bir doktor, öve öve bitiremiyorum konusu açılınca. yıllardır tek bir işleminden bile memnun olmadığım olmadı, özellikle kaş etrafıma yaptığı uygulama ile harikalar yaratıyor. çok hızlı çalışıyor, tabii artık beni çok iyi tanıyor biliyor olmasının da etkisi var. ben aşırı mimikli bir insanım, alnımda kendimi bildim bileli hafif çizgiler vardı, artık yoklar tabii. göz çevrem vesaire pürüzsüz ki güldüğü zaman gözleri kaybolan insanım ben, düşünün.

iyi bir doktor bulmak çok önemli botoks konusunda, çünkü bir defa yanlış uygulanırsa, etkisi geçene kadar dönüşü olmayan bir işlem maalesef, ufak bir araştırma ile bir sürü yanlış uygulama sonucu görebilirsiniz.

pahalı bir işlem doğru, başlangıçta 3-4 ayda bir yenileme ister, ama zamanla aralık uzuyor benim tecrübeme göre. benim doktorum uygulama sonrası 2. hafta kontrol, 3. ayda ise rötuş için çağırıyor, ara botoks uyguluyor resmen ihtiyaca göre. her 6 ayda bir de tam yenileme yapıyoruz, çoğu zaman yenileme zamanı geldiğinde hala yüksek derecede etkisi devam ediyor oluyor, son 1 senedir özellikle fark ediyorum bunu. önceden ara uygulamaya rağmen baya etkisi azalmış olurdu.

işinin ehli bir doktor bulun ve kendinize yapabileceğiniz bence en büyük iyiliklerden birini yapmaya başlayın süslüler, istediğimiz kadar krem kullanalım, takviye alalım şu bu, botoksun yerini tutacak bir şey yok henüz. seans aralıkları düzenli yaptırdıkça uzuyor. kırışıklık oluşmadan önlemini almak önemli, ayrıca botoksun sadece kırışıklık önlemekten fazlasını yaptığını da ekleyeyim, etkisi minimal ama yarattığı fark büyük, botoks burnunuzu hafifçe kaldırabilir, burun ucu düşüklüğüne etki edebilir, çok ince dudaklıysanız lip flip ile üst dudağınızı kaldırabilir, çene ucuna yapıldığında çene kontürünüzü düzeltmeye olumlu etki edebilir, gibi gibi bir sürü vesairesi var.

8 mart 16:32

94. genellikle yüzdeki mimik çizgilerini azaltmak için uygulanan işlemdir.

1,5 yıl önce başladım yaptırmaya ama o kadar pahalı ki daha 3 kere yaptırabildim. ben etkisini seviyorum hoş bir hava veriyor bence

8 mart 11:48

93. 35 yaşında ilk kez bu sene başladığım işlem. alnımda pek çizgi olmadığından hiç aklımda yoktu ama mezoterapi için gittiğimde doktorun önermesiyle başladım. ben en büyük değişimi çizgilerin hafiflemesinden öte yüzüme bir parlaklık ve aydınlık gelmesiyle fark ettim. ışıldayan bir cildim oldu, bakışlarım açıldı. bir kere yaptırdım ancak her mezoterapiye gittiğimde doktorum ücretsiz rötuş yapıyor. resmen sadece bir kere ödeme yapmış ve hayat boyu bedava üyelik almış gibi hissediyorum. doktorum kalp ben.

8 mart 04:26 8 mart 14:34

92. Hiç denemedim. Deneyeyim diyordum fakat fiyatlar uçmuş malesef. En iyisi fazla gülmemek, mimik yapmamak, suratsız suratsız gezmek..

5 mart 23:42

91. Ben yaklaşık 1 senedir yaptırıyorum. Kesinlikle bağımlılık yaptığını düşünüyorum. Özellikle üzerinden ortalama 1 ay geçince yüze bir güzellik katıyor. Uzman kişilerde yaptırmak çok önemli. Ben ilk doktoruma çok güvenerek gittim ama sonrasında aşırı bir fiyat artışı olduğu için arkadaşımın gittiği orta karar bir yere gittim, adam aşırı özensizdi ve bence kullandığı malzeme de kalitesizdi. Kılcal damarıma uygulama yaptığı için iki buçuk hafta bir gözüm kapatıcının bile kapatmadığı şekilde morardı. Morluk evet botoksta oluşabilir ama özenli davransaydı damara denk gelmeyebilirdi. Sonrasında artık emin ellere gidip parası neyse acımamam için ders oldu. Hiçbir yan etkisini görmedim.

5 mart 23:18

90. Yaptırılan yer, uygulayan kişi ve botoks markası çok önemli. Özellikle marka konusunu ısrarla sormak gerekiyor ve şikayetvar'ı okuduğunuzda size a marka yapıcaz deyip; işlem sırasında b şisesi getiren yerleri okuyabilirsiniz. Ayrıca size kalitesiz bir marka yapılmışsa ve etki görmediyseniz; hemen gidip başka marka yaptıramıyorsunuz çünkü çapraz reaksiyon gelişebiliyor. Ayrıca göz çevresi teknik olarak düzgün yapılmazsa çok riskli bir alan. Ben düzenli botoks yaptırmıyorum yer/kişi tavsiye veremem ama bu konuda önemli bir detay olduğu için yazmak istedim.

2 şubat 11:58

89. Herkesi güzelleştiren fakat beni çirkinleştiren bir deneyim oldu. Yaptırdığım yer de baya bilindik bir doktor. 3-4 arkadaşım da aynı doktora yaptırıyor ve çok doğal olmuşlardı. Fakat bende gözaltı torbası yaptı süslüler. Gözümün tam altı değil de yanakla birleşen kısımda bildiğiniz torbalanma oluştu. Zaten normalde de o bölgede azck bir şişlik vardı fakat botoksla bazı kaslar gevşediğinden daha da gevşeyip kocaman bir torbalanma yaptı. 3 ay çok barizdi ama botoksun etkisi geçince eski halime döndüm. Şimdi yaptırmaya korkuyorum. Kimisi doktor hatası diyor. İğneyi tam göz altına getirmiş diyor. Kimisi çok derine inmiş diyor. Ama bilemiyorum. 37 yaşındayım ve göz çevrem beni çok rahatsız ediyor. Botoks dışında başka çözüm arayışına girdim

25 kasım 2022 22:35

88. 32 yasimda alnim da olusan bir kac yatay cizgi artik beni rahatsiz etmeye basladigi icin yakin zamanda yaptirdigim islem. Cok fazla mimik yapan bir insanim ve kasimi kaldirdigimda olusan cizgiler yavas yavas kalici olmaya baslamisti yerlesmeden onlem almak istedim.

Kimse yazdi mi bilmiyorum ama muthis aciyor. Sinuzitim olmasinin etkisi olabilir mi ( ?! Ne alaka ama?) bilmiyorum ama rus teknigi ile dudak dolgusu yaptirmis ve acisina bir sekilde katlanmis biri olarak bunu yaptirirken gozumden yaslar akti. Bu kadar aciyacagini hic dusunmemistim kimse de soylemedi. Acitan kisim igneler degil bu arada onun icin zaten uyusturucu krem suruluyor hissetmiyorsunuz bile , asil can yakan enjekte edilen botoks , yaktigini hissediyorsunuz en azindan ben cok hissettim. Oyle ki bir daha yaptirmamaya kesin karar vermistim ki sonuctan cok memnun oldugum icin sanirim artik duzenli aralikla yaptiracagim.

Ilk gunler hic birsey belli olmuyor , asil etkisi 10 gun sonra ortaya cikti bende. Maalesef bariz bir sekilde mimikleri etkiliyor amaci da bu zaten. Burnumla gulmeye(?! Hshshd) basladim mesela. Yuzun ust kismi hareket etmedigi icin bu goruntuye alismam biraz zaman aldi. Yine de kimse anlamadi , ifademi cok bozmadi.

Bir iki yerde tutmayan yerler olmus oralarda cizgiler hala duruyor. Kontrol randevusu verildi gidince rotus yaptirmayi dusunuyorum. Cilde bariz bir genclik , parlaklik katiyor gercekten. Asiriya kacilmadikca kremdir , serumdur ugrasmaya degmez benim icin bundan sonra. Kesin cozum botoks oldu. Kaslarimi kaldirtmadim benin  icin oncelikli amaci anti aging. Yine de yuzumun ust kismi bariz bir sekilde yukari kalkti.yuze yapilan dolgu islemleri dudak dolgusu disinda benim hosuma gitmiyor acikcasi. Yuzu sisirdigini dusunuyorum gereksiz yapilan dolgularin. Yerlesen cizgiler de dolgu gerektiriyor o yuzden benim icin ilk cizgiler ciktiginda botoks ile kaslari durdurmak daha uygun bir cozum oldu. Kesinlikle korkulacak, ya soyle olursam boyle olursam denilecek bir islem degilmis , iyi bir yer bulursaniz.acisina katlanabilirsem tekrar yaptiracagim etkisi gecince.

6 mart 2022 15:52

87. 28 yaşına geldiğim ve kaş aramda derin bir çizgi oluştuğu için yaptırmak istediğim işlem. Sonrasında yarattığı o pürüzsüzlük hissini de beğeniyorum. İstanbulda çok pahalı olmayan tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yardımlarınızı rica ederim.

20 ocak 2022 01:39

86. kaşımın ortası ve alnıma yaptırmayı düşünüyorum istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı?

17 ocak 2022 11:12