güncel
    • girdiler (1163)
    • medya (66)

160. Gerçekten istiyor musunuz yoksa dismorfiye yatkın mısınız bunu anlamak için estetik olmadan önce bir psikiyatri/psikolog ile görüşülmeli diye düşünüyorum. Benim bir tane estetiğim var, gerçekten beni mutlu edeceğini düşünüyordum ve yakınlarım da destekliyordu, gereksiz bir ameliyat değildi ve sonuçtan çok mutluyum. Onun dışında kendimle barışığım ve başka bir estetik ameliyat olmayı düşünmüyorum. O kadar korkulacak bir şey değil, bütçeniz ve durumunuz uygunsa iyi bir cerrah, iyi bir hastane ile 1-2 hafta ağrı sızı çektikten sonra hayat boyu daha özgüvenli hissedebilirsiniz.

23 kasım 21:52

159. bir kere yaptirinca insan fazlasini falan istemiyor, cunku güzel duran yerinde kücük estetik mudahaleler zaten. Burnum estetik kendisiyle 12. yilimizi devirmiş bulunmaktayız, gayet mutluyum. Ayna karsisina gecip surama botox, surama dolgu estetik diye gezmiyorum.

23 kasım 20:00

15. 9 aylik hamile kadinla acilan 2025 sovu benim icin efsaneler arasina girmistir. female empowerment tam olarak boyle bir sey. bircok kadin hamilelikte ve sonrasinda kendini seksi hissetmiyor. bence harika bir mesajdi. gecen seneki showa gore kat be kat guzeldi. bence iki senedir en kotu kismi trans model kullanmasi. bir suru daha cok hak eden model varken gidip alexi angel yapmasi cok yanlis. body positivitye katiliyorum her cesit kadin gormek guzeldi. ama alex consaninin ne vucut tipi ne yuzu ne de hareketleri vs showuna yakismiyor.

22 ekim 12:53 22 ekim 12:53

14. Bella'm noldu sana saçlarını Bağcılar'da mı açtırdın hemennn kendi saç rengine donuyosun bozuşuruz.Kız 10 yaş atmış ya nerde bunların imaj maker'ları?

Bu arada Candice de hiç yaşlanmıyor inanılmaz güzel gorunuyor.İzlemedim,fotoları gördüm.

16 ekim 15:11

13. bu sabah hemen 2025 şovunu izledim. 2024 şovuna göre çok daha iyiydi, evet, üstelik twice'ın olması pink kısmını biraz daha dinamik hale getirmiş. fakat bir önceki girdideki süslüme katılıyorum: vs geleneklerinin sırf inclusive olunacak diye bozulması benim de hoşuma gitmiyor. inclusive ırklar bazında olmalı, vücut tipi bazında değil. bu bir şov, defile şeklinde bir şov. oraya seni beni çıkarsan aynı şekilde yürüyecek kadınları izlemek için yapılmıyor. 5 sene önce inclusive olmadığı için eleştirildi ve bazı finansal sorunlar yüzünden birkaç sene yapılmadı ama geri döndüğünde de eski etkileyiciliği kalmamıştı. vs fashion show diyince şöyle vauv yaptıracak etkileyici modeller, işveler, cilveler ve görsel şölen bekliyorum, maalesef son 2 senedir bunu asla veremedi.

16 ekim 11:50

14. Merhaba İstanbul'da tercihen Anadolu yakasında bu ameliyatı yaptırıp memnun kalan süslümüz varsa fikrine ihtiyacım var. Ameliyatı olmayı düşünüyorum. 8 ve 4 yaşında iki çocuğum var onlarla ilgilenirken aynı zamanda iyileşebilir miyim bunu merak ediyorum. Yakın zamanda ameliyat olan varsa fiyatları da merak ediyorum. Süreci ve yan etkileri de merak ediyorum. Ben hep yüz üstü ya da yan yatarım ameliyattan sonra nasıl yatacağım onu da merak ediyorum. Tecrübesini paylaşmak isteyen olursa mesajını bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏

Tanım: Büyük memeleri küçültmek için yapılan ameliyat.

25 eylül 08:52

164. İyi ve az cc yapıldığı zaman ince dudaklı kadınlara normal-hafif dolgun dudak görüntüsü sağlıyor. Ama şöyle bir riski var. Bunu yaptıran kadınlarda zamanla göz alıştığı için süreçle cc arttırılıyor ve ördek dudak görüntüsü çıkıyor. Sanırım kendileri ne kadar kötü göründüğünün farkında değiller, olsalar yaptırmazlar. Etraflarındaki kimsenin de uyardığını sanmıyorum kırmamak için ayıp olmasın diye. O yüzden iyi bir plastik cerraha gitmekte, fikirlerine önem verip zamanla göz alışmasının tuzağına düşüp cc arttırmamakta fayda var.

6 eylül 08:58

163. iyice ele ayağa düşen ataerkinin kadınlara yüklediği kilo harici en yaygın özgüvensizliğin sonucu. çevremdekilerin -ki 20 yaşındayım- saçlarını boyatır gibi dudak dolgusu yaptırma ihtiyacına kahroluyorum, beni de bazen içine çekiyor o ayrı. modasının geçmesini heyecanla bekliyorum.

6 eylül 00:47

162. Dudaklarım 1. Sınıftan beri aynı büyüklükte olduğu için dayanamayıp yaptırdım. doktor kontrollü ilerleyelim dedi ve 0.6 cc yaptı. Ödem dışarı çıkılmayacak kadar olmadı bence. ilk gün görüntüsünü medyaya ekliyorum.

ilgili medya:
    5 eylül 20:14

248. 14 yıl burnumla barışmaya çalıştım.

14 koca sene. Bazen barıştığımı hissettim, bazen o kadar da kötü değil ya falan dedim. Bazen "yaptırsam da kötü olur benimki" dedim. Genellikle "hayatta çok daha önemli şeyler var, mühim bir konu değil bu" dedim. E bu doğru tabii. Lâkin barışamadım dostlar. Barıştığımı sandım ama barışamadım ve 14 yıl sonunda yaptırmaya karar verdim. Geçtiğimiz günlerde bir cerrahla konuştum. Guess what: Burnumda kırık varmış! Tomografi çektireceğim. Kırıktan ziyade çatlak mı diye düşünüyorum, ağrı, sızı, hassasiyet yok kırık denen bölgede. Ama pütürlü orası. 2 farklı cerrah burunda deviasyon olduğunu ve nefes alışımda eksiklik olduğunu söyledi. Ben bu zamana dek solunum problemi yaşadığımı düşünmüyordum. Tek şüphelendiren şey uyku kalitemdi. Uykum çok kalitesiz, yıllardır hep çok yorgun uyanırım, uyku asla yetmez, işe geç kalıyorum falan. Uyudum da enerji geldi olayı yaşamadım hiç. Uyku kalitesinin düşüklüğü gerçekten bu deviasyonla mı ilgiliydi, çok merak ediyorum. Her neyse.

Benim yüzüm ve çenem küçük, bu sebeple burnum büyük duruyor (cerrahlar öyle dedi). Bu uzun projeksiyon ve burun ucunun topikliği (bulbous tip) beni en rahatsız eden şeyler. Bir de kemeri var hafif, hadi ona çok takılmadım. Ama projeksiyon ve burun ucu yıllardır zihnimde background noise oluşturuyor. Gülerken yüzümü kaparım, fotoğraflardan kaçarım, insanlarla tanışınca "ay kesin burnuma bakıyo" derim. Kötü yani, biz de zamanında biraz bullylendik tabii. Cerrahımla epey konuştuk, kendisinin yaklaşımı çok iyiydi. Ben yüzüme oturan, mükemmel olmayan, sıradan bir burun istiyorum. Cerrah da benzer yaklaşım sergiledi, kendisine güveniyorum. 3 hafta sonra ameliyat olacağım. O aşırı gelişmiş burun ucu kıkırdakları gidecek heralde. Üzülüyorum da vücudumun fonksiyonel bir parçasını böyle heba ediyorum diye. Ama o background noise'un gitmesi lazım artık. Tam olmuyor işte yüzüme, hinderlıyor bir şeyleri. Artık ne olacaksa olsun. Umarım revizyona gerek kalmadan biter. Biraz düşmesi falan umrumda olmaz, o kadar mükemmelliyetçi değilim. İstediğim sıradan, dikkat çekmeyen bir burun yani. Derim kalın olduğundan şişliğin tamamen inmesi 1 yılı geçermiş, ona da üzüldüm. Ameliyat sonrası kocaman bir burun bekliyorum. Çok heyecanlıyım. Biraz umutsuzum, sanki kötü olacakmış gibi geliyor. Ama girdim valla bu yola. Şans dileyin arkadaşlar. Burnu güzel olanlar da ne kadar şanslı olduklarını unutmasın valla. Dert yani bu.

11 ağustos 11:26 11 ağustos 13:58