yaklaşık 6 aydır kullandığım, yüz temizleme ürünü arayışlarıma son veren mükemmel üründür kendileri.
öncelikle cildim hassas ve karma. kullanmaya başladığım zamanlarda yer yer sivilcelerim de mevcuttu.
her sabah akşam düzenli bir şekilde kullanmaya başladığınızda ilk haftadan cildinize olan etkisini görüyorsunuz. yüzünüze bir aydınlanma geliyor ayrıca temizlerken de cildinizi kurutmuyor. bu ürünü kullandıktan sonra üşenip bazen nemlendirici, serum falan sürmesem bile gergin bir his bırakmıyor. hangi arkadaşıma tavsiye ettiysem memnun kaldı. ben trendyoldan 473 ml olanını 98 tlye aldım (aralık 2020). an itibari ile 104 tl gözüküyor. (link: https://www.trendyol.com/cerave/kopuren-temizleyici-seramid-icerikli-normal-yagli-ciltler-yuz-vucut-473ml-3337875597357-p-3748256 link)
6 aydır sabah akşam kullanmama rağmen ürünü ancak yarıladım süslüler. alın aldırın kendisi tam bir f/p ürünü.
bir şişe bitirdiğim ve yüzüme aydınlık veren yüz temizleme jeli.
yağlıya dönük karma cildime en iyi gelen temizleme ürünü oldu. pompalı şişede ve bir şişesi uzun süre idare edebiliyor bu sayede. diğer akne karşıtı temizleme ürünleri gibi aşırı kurutan bir ürün olmaması tercih sebebi.
Fungal akne tetikleyen yüz temizleyicisi. Geçen yıl ekim gibi almıştım. İlk kullandığım zamanlar da minik minik sivilcelenmeler olmuştu ama alışma süresidir dedim kullanmaya devam etmiştim ama geçmediğini görünce bırakmıştım. Agresif bir temizleyici olduğunu düşünmüyorum. Avene cleanance jel kadar Yüzü kurutmuyor sanki nemlendirici sürüyormuş gibi bir yumuşaklık etkisi var. Fındık kadar alıp elinizde köpürterek uyguluyorsunuz. Buraya kadar güzel ama dediğim gibi ilk kullandığım zamanlarda özellikle alnımda sivilcelenme yaptığı için bırakmıştım kullanmayı. Geçen hafta artık kullanayım bitsin hem de yüz temizleme jelimde değişiklik olsun diye cerave kullanmaya başladım. Birkaç gündür alnımda, çenemde, regli zamanı bile sivilce çıkmayan yanağımda sivilceler çıktı. Fungal akne denilen minik isilik gibi sivilceler. Gerçekten cildime verdiğim bütün emeği bir haftada çöp etti. Şimdi folliculitisscout sitesinden ürüne baktığımda içerisinde fungal akne tetikleyici PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate maddesi ve aynı zamanda fungal akneyle savaşan Propylene Glycolde var.
10 haziran 2021 10:59
10 haziran 2021 11:10
Ceravenin ülkemizde bulunan iki temizleyicisinden birisi. İçerdiği niacinamide nedeniyle hydrating cleansera tercih ettim. Çok kurutucu özelliğe sahip bir yüz temizleme jeli değil, lrp effaclar buna göre yüzümü gerim gerim yapıyordu. Ayrıyeten parfümsüz bu benim için çok büyük bir artı. Son olarak da birim fiyatına göre bulabileceğimiz en ucuz temizleyicilerden o yüzden çok seviyorum
Bunun öncesinde üç şişe celenes yüz temizleme jeli bitirdim. Son aldığım celenes sanki yüzümü iyi temizlemiyor gibi bir his olduğu için cerave aldım. Şimdi sabahları celenes akşamları güneş kremi de olduğu için cerave ile yıkıyorum memnunum. Tek pompa ile yüzümü, ensemi, boynumu, kollarımı yıkıyorum 🤣. Yüzümü kurutmadan temizliyor, yağlı ciltlere öneririm.ne kadar fiyat performans ürünü olsada celenes in iki katı fiyatında olduğunu da gözden kaçırmamak gerek. Birde sahtesi çok varmış piyasada, malum eczane fiyatları da uçuyor ben saçhane firmasından aldım, bana sahte gibi gelmedi. Satın aldığımda daha uyguna satan yerler vardı ama güvenemediğim için almadım. Birde eczanelerde neden yüksek anlamıyorum. Bazı online eczaneler uyguna orjinal ürün satabiliyorken eczanelerde pahalı olmasını anlamıyorum. Belki bir açıklaması vardır
12 temmuz 2021 22:14
12 temmuz 2021 22:15
Bir senedir cilt bakımımın vazgeçilmez parçası. Eczabakım tavsiyesiyle almıştım agresif olmayan bir temizleyici arayanlara tavsiye ederim.
bu kadar çok övülünce ve elimdeki yıkama jeli de bitince; e en büyük boy ile orta arasında bir fark da görmeyince büyük boyunu aldığım temizleyici. aldığıma memnunum. kurutmadan guzelce temizliyor. bir temizlik ürününden inanılmaz icraatler bekleyen bir insan olmadığım için bana gayet güzel ve yeterli geldi. artık yağ bazlı temizleyici kullanmadan doğrudan akşamları bununla yıkıyorum yüzümü. yeterli gelmediğini hissettiğim zamanlarda iki kere yıkamam aynı işi görüyor. epey bereketli bir ürün. kuru-karma cildime bu yaz iyi geldi. kışın kurutma yaparsa girdimi guncellemeye çalışırım :)
i̇çeriğinde seramid ve hyaluronic asit olan, ne kadar yağlı ciltliler için daha uygun olsa da benim kuru cildimle de çok iyi anlaştı. 3 aydır sabah akşam her gün kullandım ve gerçekten cildimi çok iyi temizledi, parlamayı önledi ve ekstra sivilce çıkarmadı. herkese öneriyorum
Karma ciltli cildime iyi gelen temizleyici. Ne yanakları kurutuyor ne de başka bölgelerde yağlı his bırakıyor. Fiyat performans olarak güzel bir ürün.
Büyük boyunu tam bir senede bitirdiğim jeldir,fiyatı epey uygun o sebeple. Özellikle yağlı ciltler için piyasadaki en iyi ürün olduğunu düşünüyorum kurutma,hassasiyet yok