1.
gözü olduğundan daha (link: http://4.bp.blogspot.com/-hVu34g2Vj5A/UImvr557kOI/AAAAAAAAAgg/lX_FFFfybG4/s1600/ramona.png büyük) göstermek için, genellikle sahne oyuncuları tarafından kullanılan bir ilacın göz akına damlatılmasıyla gerçekleştirilen eylem.
göz damarlarına etki eden bir ilaç (ROHTO V)olduğu için elbette göze zararlı ve sık kullanılması önerilmiyor. Michelle phan'ın bad romance videosunda kullanıldığını okudum internette.
2.
düzenli yoğurt tüketmekle kısmen gerçekleştirilebilecek eylem. annem yıllar önce söylediğinde pek inanasım gelmemişti ama gözlemlerime göre gayet de işe yarıyor.
3.
yuh be buna da mı takmış insanoğlu dediğim beyin patlatan eylem. ya bi kendinizi sevin allah aşkına ya! nedir şu kadınların kendilerini hep yetersiz hissetmesi, habire vücutlarında bi yerleri "güzelleştirmeye" (!) çalışması . of içim daraldı
4.
visine göz damlasını da bu amaçla kullananlara rastladım - normalde kızarıklık yok ediyor.
annem anlatırdı onlar da makyajdan çok anlamadıkları ortaokul-lise dönemlerinde gözleri pırıl pırıl olsun diye içine limon sıkarlarmış. :o
27 eylül 2014 13:11
27 eylül 2014 13:12