sabah:
temizleme: pure beauty so soft cleansing foam ile nazikçe cildimi temizliyorum. o gün cildim ekstra kuruysa celenes thermal yüz temizleyicinin kuru ve hassas ciltler için olanını kullanıyorum ama elim genelde pure beauty'e gidiyor, celenes'tan verim alamadım.
tonik: ziaja acai meyvesi özlü toniği uygulayıp bir pamuk yardımıyla hafifçe siliyorum.
serum: eğer o gün makyaj yapacaksam pure beauty illuminating urban shield serumu kullanıyorum. dışarı çıkmayacaksam ve makyaj yapmayacaksam facelab c vitamini serumunu sürüyorum.
bazen facelab kolajen serumunu sürüyorum.
göz altım içinse the ordinary caffeine solution 5% + egcg kullanıyorum, şişliği çok güzel alıyor.
nemlendirici öncesi: pure beauty illuminating urban shield water gel'i kullanıyorum. nemlendirmesi tek başına yeterli değil ancak nemlendirici öncesinde iyi bir baz bence.
nemlendirici: cerave moisturising cream kullanıyorum. basic bir nemlendirici ve oldukça beğeniyorum.
güneş kremi: solante acnes. yıllardır değişmedi.
gece: rutinimde sadece nemlendirici öncesi kullandığım ürünü kullanmıyorum ve serumlarım değişiyor, onun dışında rutinim aynı.
serumlar: 2-3 güne bir facelab aha serumu kullanıyorum. cilt bariyerini fazla zorlamamak adına bu adımı her gün yapmıyorum.
facelab leke serumunu göz altlarım hariç tüm yüzüme uyguluyorum. bazen bu aşamada dermaroller uyguluyorum ama her zaman değil.
facelab gözenek serumunu burun çevremde ve burun üstümde gözeneklerimin yoğun olduğu yerlere tampon hareketlerle uyguluyorum.
yine the ordinary caffeine solution 5% + egcg serumunu göz altlarıma birer minik damla uygulayıp nemlendiricimi sürüyorum.
haricen yaptığım bazı maskeler: beyaz kil, gül suyu ve birkaç damla çayağacı yağını karıştırıp kil maskesi yapıyorum arada, 10 dakika kadar bekleyip konjac süngerle temizliyorum.
neutrogena skin detox peeling gel: asit kullanmaya başlamadan önce hep bu ürünü kullanırdım, cildi güzel ferahlatıyor.
neutrogena skin detox arındırıcı kil maskesi: yine sevdiğim bir üründü ama artık pek kullanmıyorum, ihtiyacım kalmadı.
xiaomi inface 2: temizleyicileri bununla uyguluyorum bazen. cildim çok kirli hissediyorsam elim hep bu küçük alete gidiyor, derinlemesine temizlediğini hissediyorum. düzenli kullandığım zaman siyah noktalarımı epey azaltıyor.
cleocin-t: aslında bu bir ilaç. sivilcelerin üzerine bölgesel olarak uyguluyorum ve 2 günde söndürüyor, mucizevi bir ürün, hayat kurtarıcı.
sudocrem: sivilce söndürmekte etkili bir ürün ancak cleocin-t kadar değil. cildim sivilceli değil ve beyaz, bu yüzden arada tek tük çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor, hızlıca söndürebilmek adına elimin altında bunları hep bulunduruyorum.