içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (246)
    • oylar (79)
    • medya (9)

141. Çok güzel diye aldım ama bu kadar mı patlak pembe durur?!

Bende bildiginiz fosforlu pembe durdu ve hatta nişanlım bile (ki kendisi renkten ve ruj dan asla anlamaz, yorum bile yapmaz) hiç beğenmediğini söyledi. Ne umutlarla almıştım seni erotik.

19 kasım 2017 21:37

142. hiçbir mağazada tester bulamayıp sonunda arkadaşım almış bari deneyeyim diyerek merakımı giderdiğim ruj. ben fırçayla sürdüm, o yüzden yapısı ve dokusu konusunda çok bir şey demeyeceğim. loreal'in rujlarını gerek yapı ve sürüm kolaylığı, kremsiliği gerekse koku anlamında zaten severim. ama bu rengi bende hiç de öyle beklediğim gibi hoş durmadı. halbuki daha farklı durur diye hayal etmiştim. (gizlinot: yıkılan hayallerimden sen sorumlusun loreal )(gizlinot: swh ). klasik bir pembe bir ruj yani dahası değil benim gözümde. ve pembe ruj da, bir tek maybelline'in 162 numaralı feel pink isimli ruju hariç, benim tenime asla yakıştıramadığım rujlardan. o yüzden mutlaka deneyerek alınması gereken rujlardan yoksa gerçekten riskli bir seçim olabilir.

bir de loreal bu rujun adına erotique demiş ama bu rujun neresi erotik ayol erotik nedir bilmesek.. (gizlinot: swh ) neyse esprili bir yaklaşım var sanırım deyip geçelim biz tabii. kısaca ismiyle müsemma bir ruj değil bu efenim ben olsam sweetly, tenderly ya da innocent falan derdim bu ruja herhalde. ay bir rujdan nerelere geldim yine :)

20 kasım 2017 19:21

143. Nc15 ten rengi ve orta koyuluktaki dudaklarimda keyifle kullandigim rujdur.

Varla yok arasi duruyor bende, hafif bir renk veriyor fakat kaliciligini zayif buluyorum

20 kasım 2017 20:32

144. 3 yıl oldu kullanmaya başlayalı gül kurusunun bana en yakışan tonu diye düşünüyorum, sanırım formülü artk değişti ancak yine de başarılı..

22 aralık 2017 13:47 12 ağustos 2018 12:15

145. Bittikçe alacağım tek ruj. Bende tek katta rengini veriyor kalıcılığı orta. Dudakları biraz kurutuyor ama likit matlar kadar değil elbette. Öncesinde dudak balmı sürüp kullanınca gün sonuna kadar beni idare ediyor çok seviyorum makyaj çantamın olmazsa olmazı

28 ocak 2018 21:56

146. Makyaj çantamın joker ruju 💄. Ben de nude bir pembe gibi duruyor her makyaja yakışıyor ve kalıcılığını seviyorum. Nereye gidersem gideyim bu ruju hop atıyorum çantaya

31 ocak 2018 16:53

147. tüm yazı geçirdiğim ruj. kışın daha koyu tonlar ve nudelar tercih ettiğim için şuan bir kenarda duruyor. havalar ısınınca tekrar dönüş yapmayı düşünüyorum. kullanımı kolay bir renk ve kalıcılığı da gayet güzel.

17 şubat 2018 13:24

148. Denemeden alınmaması gereken bir ürün kesinlikle. Ben sürdüğümde baya açık bebek pembesi durdu, bazıları da çok doğal durduğunu iddia ediyor.

17 şubat 2018 13:25

149. bende kahverengimsi gül kurusu duran renktir. ama bazı ışıklı ortamlarda çirkin bir pembe gibi gözükmesine engel olunmuyor. yine de kokusu olsun, yapısı olsun çok güzeldir. benim anladığım çok sert ışığa gelemeyen bi ruj, böyle hafif ışıklı veya karanlığa yakın yerlerde fotoğraflarda çok güzel çıkıyor dudak rengiymiş gibi, ama bazen oluştuğu pembe renk de beni rahatsız etmiyor.

ilgili medya:
    17 şubat 2018 14:03

150. En sevdiğim nude ruj. Gerçekten beyaz tenlilere yakışan bi renk. Deneyip memnun kalmadıysanız 630a da bakabilirsiniz süslüler. Kalıcılığı da normal bir ruj için gayet güzel. Genel anlamda oldukça başarılı bir seri.

17 şubat 2018 14:10