1 paket normal, 1 paket gece pedinden almıştım. bu ay test ettim ve kendim için gayet kullanılabilir buldum. piyasadaki pedlerin uçuk fiyatına göre gayet idare eder. sık tuvalete gidebilen biri olduğum için sızdıracak bir yoğunluk yaşamıyorum. sızdırır mı sızdırmaz mı ancak zamanını sürekli dışarıda geçiren ve tuvalete erişimi kısıtlı olanlar bilebilir. onlar için belki daha az kullanışlı olabilir. ama bu kişiler evde geçirdikleri zamanlar için bu pedleri düşünebilirler mesela. çünkü piyasadaki diğer pedlere göre fiyat olarak uçurum derecesinde fark var.
stok yapmaya da gerek yok ayrıca. ne zaman ihtiyacım olursa o zaman almayı düşünüyorum. indirimde bile fiyatı her zaman diğerlerine göre ucuz olacak çünkü.
regl dönemim çok yoğun geçmiyor, sadece ilk iki gün kanamam biraz daha fazla oluyor.
bu yüzden pedlerin normal versiyonlarını kullanıyorum dolayısıyla bu pedin de normal versiyonunu aldım.
öncelikle şunu belirtmek istiyorum gece ve normal arasında hiçbir bağlantı yok. yani gece versiyondaki kabartmalar, pofudukluk normal olanda sıfır, bildiğiniz dümdüz, ince bir ped.
garip bir şekilde pedin kenarlarına çok fazla lekelenme yaşadım, kenarlardan sızacak diye korktum yani ama bir şey olmadı. yapışkanlığını çok beğendim, emiciliği güzel, yumuşaklığı güzel. bu fiyata performansının oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. bence reglin ilk iki gününden sonra gözü kapalı kullanılacak bir ped. f/p oranı oldukça yüksek.
gelelim gece versiyonunu kullanan arkadaşımın yorumlarına. bana söyledikleri birebir şunlar oldu: " yumuşaklığı çok güzel, gece boyu takılı kaldı ve sabah uyandığımda sızdırma yapmamıştı. kenarlardan içeriye katlanma yapmadı, parçalanmadı."
adetimin ilk 3-4 günü çok yoğun geçer. sonraki günler akıntının yoğunluğu ve sıklığı oldukça azalır. bu ped de o sonlara doğru (gizlinot: kahverengi lekelenme evresinde) kullanılabilecek pedler arasında en iyi seçim olur bence çünkü hem fiyatı uygun hem de tahriş etmiyor. evet kağıt gibi ama hışır hışır olmuyor. çok çok az sıklıkta gelen ama yine de günlük pedin yeterince karşılayamadığı akıntılar için ideal. gece boyunu da o günler geceleri kullanıyorum. adet dönemi yoğun geçmeyen süslüler için ideal bence. hep alacağım bir üründür kısaca.
edit: ya yapısı mı değişti ne oldu korkunç terletiyor sanki poşet geçirmişim gibi. asla almam vazgeçtim.
25 şubat 2020 14:04
20 şubat 2021 02:48
Kanaması fazla olanlar kullanmasın dediğim ped kendisi. İkinci günümde bunu kullanmak zorunda kaldim ve kaydı, taşırdı vs. Belki reglin son günlerinde kullanılabilir fakat kullandığım en kötü ped kendisi.
Süslüde görüp merak etmiştim yapısı sleepye benziyor sanırım üreticisi aynıymış ama daha incesi. Kanama yoğunluğum yok incelik sorun değil ancak sleepyde beğenmediğim şeyler maalesef bu pedde de geçerli. Üst yüzeyi pamuksu pedler sevdiğim için bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum.
29 şubat 2020 18:21
1 mart 2020 09:35
Regl döneminde aşırı bir kanama yaşamadığım için gayet memnun kaldım. Sızıntı ve bulaşma sorunu görmedim
Fiyatı uygun olduğu ve paraben parfüm içermediğinden denemek için aldım. Normal boyunu regl öncesi tedbir amaçlı ve reglimin son gününde kullandım. Yapısı çok ince, yapışmasında bir sıkıntı yaşamadım. Yoğun olmayan dönemde kullandığım için emiciliği fena değildi ama koku ve pişik yaptı. Fiyatı dolayısıyla denenebilir, ben tekrar satın almam.
Sleppy ile çok benzer. Regl bitimine yakın veya kanamanın az olduğu zamanlar için ideal. Fiyatı çok çok uygun. Koku, kaşıntı olağan dışı bir durum yaşamadım. Yapışması da iyi. Evde bulundurulabilir olduğunu düşünüyorum.
Ekonomik, ince yapılı ve emiciliği güzel olan bir ped ama beni tahriş etti birkaç kez. Sürekli kullanacağım bir ürün değil ama darda kalırsam fiyatı nedeniyle satın alabilirim.
ne öldüren ne de güldüren bir ped. fiyatının uygun oluşu nedeniyle meraktan alıp denediğim ancak almasam da olurmuş hani. bir kere doku olarak naylonumsu gibi. gerçi hassas ciltler için olan parfüm ve paraben içermeyeninden almıştım ama hassas cilt için pek yumuşak değil yine de. reglin ilk günü ya da son günlerde idare eder ama onun dışında yoğun günler için yeterli gelmedi bana. çamaşıra güzel yapışıyor, yürürken falan çok fazla ses çıkarmıyor. yalnız üzerinde bambu lifleriyle sıvıyı hızla orta tabakaya iletir dese de, koruma olarak biraz zayıf. hareket etme özgürlüğü vermiyor çünkü hareket ettikçe deforme olmaya müsait bir yapıya sahip. tabii bu da bir süre sonra tahriş etme riskini ortaya çıkarıyor. gün içinde 2-3 saat olmadan değiştirmeniz gerekiyor yani. böyle olunca da bir paket 2 günde bitiyor. 3 liralık fiyatıyla başta ekonomik gelse de, regl dönemi 3 günden uzun süren biri için diğer pedlerle hemen hemen aynı fiyata geliyor böyle olunca. evde olduğunuz günlerde kullanırsanız ne ala, onun dışında dışarıda kullanmak için benim tercih edeceğim bir ped değil. acil durumlarda evet alınır, o an için iş görür ama o kadar.