içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (122)
    • oylar (44)
    • medya (6)

101. Kiko velvet passion serisinden 316 vintage rose pek ala muadildir buna; ambalajı, şıklığı da nars'tan geri kalır düzeyde değil sevgili süslüler. Sürümü, duruşu sizi tatmin edecektir. An itibariyle nars 2.4 gr olup 182 tl iken kiko 3.5 gr, 50 tl. İndirimde 35 tl bulabiliyorsunuz her yerde.

30 ocak 2019 11:22

102. kremsi yapısı sayesinde dudakta yokmuş hissi vermesi,doğal duruşu,kolay sürümü ve sürüldüğü an bir meleğe çevirmesi,bence sevmem için yeterli sebepler.

4 şubat 2019 20:09

103. Süslülerime soru cevapta hangi nars ürününü alayım diye sorduğumda en çok tavsiye edilen ürün oldu kendisi. Gerçekten dediğiniz kadar varmış kızlar bayıldım bu kalem ruja. Açıkçası değer mi değmez mi diye çok düşündüm, çünkü kalemtıraşla açılması biraz üzdü beni. Ürün ziyan oluyor sonuçta ama duruşu, rengi, yapısı, kısacası her yönüyle benzersiz bir ruj gerçekten. Başka markalarda muadili var mı bilmiyorum, hiç rastlamadım. Bir süslüm kiko’nun bir rujunu muadil göstermiş 316 numara yanlış hatırlamıyorsam. En kısa zamanda ona bakacağım ve eğer aynıysa bir dahaki sefere kiko’nun rujunu alacağım. Daha uygun fiyatlı ve ruj formunda olduğu için elbette daha avantajlı olacaktır. Tavsiye eden süslülerime tekrar teşekkür ederim buradan. İyi ki varsınız.

Tanım: pembe+kırmızı karışımı, doğal dudak rengine yakın, mat yapılı ve kolay dağılan bir nars dudak ürünü. Dudakları canlı gösteriyor ve yüze anında renk katıyor.

6 şubat 2019 17:23

104. evdeki wet n wild in the flesh ve mac impassioned rujlarla birebir muadilini elde ettiğim nars’ın mat dudak kalemi. önce in the flesh’i sürüp fazlasını bir kağıt mendil ile alıp üzerinde mac impassioned’i hafifçe pıt pıt yaparak dokundurduğumda işte sana dolce vita’nın o pembe greyfurt-çilek karışımı doğal dudak rengi. elinizde mac impassioned yok ise in the flesh’i flormar’ın 219 veya sleek’in lychee dudak kalemleriyle karıştırarak da çok benzer bir renk elde edebilirsiniz.

7 şubat 2019 14:59 7 şubat 2019 15:01

105. Bir daha alamayacak olmamın beni çok üzdüğü müthiş ruj. Çünkü, her ne kadar bir kere kafayı çizip bu ruja 80 lira vermiş olsam da 182 lira verecek kadar da yürek yiyemem. neyse biz nelere alışmadık ki senin yokluğuna da alışırız dolce vita.

25 mart 2019 08:51

106. yükselen fiyatından ötürü zamanında (gizlinot: 80 tl iken)bir tane fazla alıp kaldırmıştım. kontrol ettiğimde 2015 yılında aldığımda fark ettim. üzerinden o kadar geçtiğini düşünmemiştim. birkaç gün önce kullanmak için açtım yapısı kesinlikle değişmiş sheer gibi olmuş, dolayısıyla rengi de etkiliyor o tok renk kalmamış. içindeki kalem oynuyor bir de. ne kadar açarsam açayım içine kaçıyor var bir değişiklik yani.. elinde olanlar dikkat etsin derim. özellikle 2. el alırken de ne zaman alındığını sorun bence, çünü ben bir uygulamadan aldım onun da içindeki kalemi oynuyor muhtemelen o da eski. daha önce uzun yıllar bekletmeden birden çok kez bitirdiğim için böyle bir durum hiç yaşamamıştım. o bebeksi rengi olmadığı için şu an hiç kullanasım da gelmiyor.

19 nisan 2019 11:12

107. iyi yönleri:

1) rengi aşırı güzel. gündelik hayatta kırmızı ruj kullanamayan ben bunu çok sevdim. göze batmıyor rengi ama belli oluyor.

2) yapısı çok güzel, sürerken yağ gibi kayıyor. dudağınızda hiçbir şey yok gibi hissettiriyor.

3) asla kalıp gibi durmuyor. doğal bir duruşu var.

kötü yönleri:

1) kalıcı değil.

2) kalemtıraş ile açıldığı için ziyan oluyormuş gibime geliyor.

3) pahalı.

( bu rengin muadili ruj varsa beni aydınlatın lütfen :/ )

19 ağustos 2019 21:49

108. 2015 yazında kendime aldığım ilk "mid/high-end" ürün. üniversite öğrencisiydim, makyaja merak salmaya başladığım yıllardı. o yüzden bir şekilde bu rujun/kalemin benim için manevi bir değeri var. 4 sene sonra anca bitirebildim.

çok sevdiğim bir ürün muydu? çok sevdiğim zamanlar da oldu, hiç sevmediğim zamanlar da. ama bitirirken çok sevdim. yüzüme sadece kapatıcı ve kaş jeli sürüp, dudaklarıma dolce vita'yi sürerek bitirdim. ve o makyajda çok beğendim. tek katta benim dudaklarımda belli olmuyor aslında, o yüzden birkaç kat sürerek kırmızıya kaçan bir renk olarak kullandım.

bir daha alır mıyım bilmiyorum. kalıcılığı çok çok az, altına az da olsa nemlendirici istiyor, kalemtraşla açmak gerekiyor, fiyatı da aldı başını gitti. ama alırım sanki bi ara ya(gizlinot: kararsızlık)

4 eylül 2019 12:29

109. Bu kalem formunda olan versiyonunu çok kurutucu ve dudaklarımın üstünde maske gibi buluyorum. (Ki genelde dudaklarımda çatlama-kuruma yaşamam) ama normal ruj formunun bu rengi hayatımda kullandığım en güzel pembe-kahve, dudağa çok doğal bir ışıltı veriyor.

7 ocak 2020 11:01

110. Sanırım bu güne kadar kullandığım en en en güzel ruj. Rengi yüze çok sağlıklı canlı bir etki veriyor. Yapısı da tebeşir gibi ama kuru değil, çok da kalıcı. Biraz pahalı olduğu için uzun süre muadilini aramıştım ama bence bu rujun bir muadili yok. Rengi benzese bile yapısı benzemiyor. O yüzden bence parasını da hak ediyor. Bir de eğer alacak olan varsa, biraz daha paraya kırıp kalemtıraşını da alsınlar. Başka bişiyle açınca ucu kırılıyor ve insanın içi gidiyor.

11 nisan 2020 09:48