11. Bende 03 vanilla rengi var. Cizgilere doluyor be grilesiyor, o yuzden Yalnizca tarte shape tape uzerine, makyajimi tazelemek istedigimde kullaniyorum.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
neondrama, insanimsi ve 28 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
artemisiagentileschi, evelynn ve 8 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
henüz içerik eklenmemiş.
- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (34)
- oylar (34)
- medya (5)
12. Açık tenli biri olarak 2 ve 3 numaraları var. Mor ve kuru bir göz altım var bunun için almıştım ancak fırçayla dağıtınca fırça izi kalıyor. Süngerle de kapatıcılığı çok çok azalıyor ve çok nemli de kalmıyor açıkçası. Yapısını ve dağılmasını çok beğenmedim, nemlendirici etkili kapatıcı alacaksam revolution pro alırım.
| göz rengi: | ela |
| saç şekli: | düz |
| yaş: | 29 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | açık kestane |
| kepekli saç: | hayır |
13. Nyx'in internet satışını kapatması ve fiyatlarının inanılmaz artışından dolayı biraz kırgın olsam da; indirim döneminde bu kapatıcyı almak durumunda kaldım. Normalde maybelline fit me kullanıyordum ancak son dönemlerde çok fazla kuruma yapmaya başladı ve daha nemlendiricili bir ürün olduğu için bunu denemek istedim.
Çok daha akışkan ve çok azıcık miktarı fazlasıyla yeterli. Kurutma yapmadı ve ıslak bitişli olması gerçekten çok hoşuma gitti. Üzerini transparan pudra ile sabitledim hemen; böylece çizgilere de dolma sorunu olmadı. Kapatıcılığı da bence fitme den daha iyi. Renk olarak 02 light aldım ben.
Bu arada fitme sarı alt tonlu ama nyx bare with me pembe alt tonlu bu önemli bir detay bence.
cutieskin
14. hayatımda kullandığım en iyi kapatıcı. cildimle tamamen bütünleşiyor ve asla kapatıcı sürmüşüm gibi gözükmüyor. sadece çok koyu lekeleri kapatacaksanız o kadar yoğun bir kapatıcılığı yok. ama sanki cildinize efekt atılmış gibi bir görünüm veriyor. ben baya memnunum
ravzaglc
| yaş: | 23 |
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| kepekli saç: | hayır |
15. Çok sorunlu gözaltım yok, fakat aydınlık ve temiz bir görüntü sağlıyor. Üstüne ince bir pudra geçiyorum ama geçmesem de olur gibi. Bittikçe alabileceğim bir ürün
myrel
| yaş: | 31 |
16. tum youtuberlarin cok ovdugu ama benim pek sevemedigim bir kapatici. yabanci bloggerlaer kosasin concealerina muadil oldugunu soyluyorlar. tarte shapeten farkli olarak kosas da nyx de nemli bir bitis ve yogun kapaticilik vaat ediyor. ama nyx bu vaadini yerine getiremiyor. ustelikle zamanla yapisi da daha kalinlasti, kivami degisti benim kullandigim sure boyunca.
ben morluklarimi da az biraz notrlesin diye 03 vanilla rengini almistim. ilk baslarda severek kullandim. fakat kullandigim zamanlardaki fotograflarima baktigimda, kapaticiyi sabitlesem de sabitlemesem de gozalti cizgilerime doldugunu gordum. ustelik sabitledigimde daha da kuru, puturlu bir goruntu olustugunu farkettim.
kapaticiligi ile ilgili sikinti su. evet az bir miktar almaniz gerekiyor, cunku cok alirsaniz da kalip gibi duruyor, gozaltinizi cakey gosteriyor ve kuru kaliyor. ama cok az alinca da tam kapatmiyor.
yapisinin bozulmasi ise beni bayagi uzdu. ayni seyi skinfoodun kavanozdaki kapaticisinda da yasamistim.
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | siyah |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç tipi: | yağlı |
17. bütün yüzümde kullanıyorum. fazla koyu gözaltlarımı tamamen örtmese de geri plana atıyor. kırmızı akne izlerimi ise fazlasıyla örtüyor. nemli bitişini ve yüzümde katman hissi bırakmamasını ayrıca seviyorum. indirimde stoklarım.
aylglr
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| saç şekli: | kıvırcık |
| yaş: | 27 |
| saç rengi: | kızıl |
| kepekli saç: | evet |
18. İnanılmaz kalın bir yapısı var, kırışıklıklara dolmuyor ama gün içerisinde hemen uçuyor gibi. Gözaltı için vasat ama sivilce kızarıklık hiç kapatmıyor. Kesinlikle overrated
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç tipi: | normal |
19. çok çabuk dağıtmanız gerek zira hemen sabitleniyor. çizgilerime dolmadı. kapatıcılığı orta. ama hypelandığı kadar yok kesinlikle. 6.5/10
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç şekli: | düz |
| yaş: | 30 |
| saç rengi: | kızıl |
| kepekli saç: | hayır |
20. renk koyuluğu, göz çevresi morluğu gibi sorunları olmayan ancak tear through bölgesinde alerjik bünyeden kaynaklı her daim hafif mor bir nokta olan ve kılcal damarları belirgin, ne yağlı ne kuru göz altlarına sahibim. bare with me'yi dev kapatıcılık bekleyerek almadım yani, damar görünümünü hafifletip tear through koyuluğunu azaltmak için aldım ve çok memnunum. yapısı nemli ve incecik, birikme yapmıyor, sabitlenmesine yakın son bir kez yediriyorum kirpiklere en yakın kısmı ve tamamdır.
renk olarak nc15-nc20 renge tamı tamına uyan bir ton ben bulamadım. fair çok açık ancak sarı alt tonlu, light çok gri, vanilla aşırı pembe, beige ise sarı alt tonlu ancak çok koyu. Light ile beige'i karıştırıp denedim ancak yine pembe alttonlu grimsi bir renge gitti. fair ve beige renklerini karıştırıp denedim ve mükemmel oldu, bu ikisini aldım. bunun bir artısı yazın bronzlaştığımda ve kışın açıldığımda rahatlıkla istediğim tonu karıştırabileceğim. sarı alttonlu buğday süslülere bu iki rengi öneririm.
şimdiye dek deneyimlediğim diğer kapatıcılar: maybelline age rewind denedim aşırı kuruydu ve feci oksitlendi. maybeline fit me denedim, yüzümde çok memnun kaldım ancak göz altlarımda yine fazla kuruddu. it cosmetics bye bye under eye denedim asla sabitlenmeyen tuhaf bir yağlılıktaydı nefret ettim. mac pro longwear denedim yine oksitlenme ve kuruluk. nars radiant creamy denedim azıcık kullanınca patchy oldu biraz arttırınca da çok kalın bir doku hissettirdi.
| göz rengi: | ela |
| ten rengi: | buğday tenli |