Edüt: allah ne verdiyse yazmışım kusura bakmayın.
*Schwarzkopf beology deep sea extract şampuan: piyasadaki en uygun fiyatlı temiz içerikli şampuanlardan biri, 16. Ayımızı bitirdik.
*Yves rocher makyaj temizleyici papatya yağı: en katranımsı waterproof göz ürününü bile zerre göz yakmadan, pamukla ovalamadan çıkaran ve kirpikleri besleyen çok sevdiğim bir ürün.
*Yves rocher hydra Vegetal nemlendirici krem: karma cilt yapısı için çok uygun (kuru ciltler için yoğun nemlendirici versiyonu da bulunan), yaz kış kullanılabilen, ardında hiç yapışkanlık hissi bırakmayan hafif ama etkili bir nemlendirici. Çok yağlı ciltler için sebo vegetal versiyonu da idealmiş diye duyuyorum ama kefil olamam.
*Essence get big waterproof mascara: zamanında bir dergide içinde lancome vs high end markaların bulunduğu bir top 10 listesinde ikinci sırada görünce denediğim ve hala çok severek kullandığım fiyatına göre inanılmaz performansı olan bir ürün. Kıvrık, düz, kısa fark etmeden yüze doğal bir şekilde canlılık veren, birkaç kat sürüldüğünde ise oldukça koyu ve dolgun gösteren bir yapısı var. Tek sıkıntısı çıkartmasının zorluğu, bunu da üstte belirttiğim papatya yağı ile çözdüm.
*Eklips pro shine açılı fondöten fırçası: küçük olması nedeniyle kontrol etmesi daha kolay olup concealer fırçası olarak da kullanılabiliyor, ürünü cilde yedirmede çok iyi. Bir aydır neredeyse her gün bunu kullanıyorum.
*Note kaş kalemi: özellikle açık kumraldan koyuya dek olan saç tonları ile çok iyi kombinlenebilecek renkleri var, yapısı ne çok sert ne çok yumuşak, sadece tam olarak doğru rengi bulmak lazım çünkü oldukça pigmentli bir ürün. Diğer ucundaki silindir kaş fırçası da oldukça ergonomik.
*L'Oréal erotique 640 ruj: zaten çok popüler bir ürün ama bahsetmeden geçemem, üzerimde bilmem kaç senelik hakkı var. Açık ciltte turuncumsu pembe, buğdayda sıcak bir gül kurusu gibi duran, iki halini de çok beğendiğim bir ruj. Zaten başlığında da bir sürü olumlu yorum ve açıklama var.
*Neutrogena rahatlatıcı yoğun bakım kremi: bunu böyle kışın dirseklerinize, ellerinize yoğurt gibi sürüyorsunuz, bütün acı ve kuruluk uçup gidiyor. Bulaşık yıkadığında elleri kuruyup acıyanlara da şiddetle tavsiye edilir.
3 ekim 2019 12:18
3 ekim 2019 12:19