Bizzat burun estetiği sonrası faydasını nasıl gördüğümü anlatmadan önce bir şey belirtmek istiyorum;
Birileri su içmekle ilgili "hiçbir faydasını görmedim." diye girdi yazmış ve yaşam şeklini bilmediğimİz bu insana 20 beğeni gelmiş başka bir sürü süslü "kesinlikle faydasını gördüm, su olmazsa olmazmış." Gibi girdi yazmış 1,2 kişi beğenmiş.
Artık burayı okurken bu kadar üşengeç ve karamsar insanla dolu olduğunu gördüğüm için ve onların tavsiyelerini okumak istemediğim için az girer oldum. Canınız gerçekten sağlıklı şeylerin, olması gereken alışkanlıkların üstünüzde mucize yaratmıyorsa hemen kötülenmesini istiyor. Böyle vicdan rahatlatmaya çalışmak ne kadar saçma Allah aşkına?
Burun estetiği ameliyatı sonrası benim cildim gerçek anlamıyla iflas etti. Cilt bakımı 1 ay yapamadım. Her yerimi siyah nokta bastı. Ameliyat çürüklerinden kalan Gözaltı morluklarım maalesef kalıcı çöküklere dönüştü. Hatta mecburen dolgu yaptırmak zorunda kalırım diye düşündüm. Stres ve gece cips yeme bağımlılığım, türlü ilaçlarım yüzünden gerçekten çevremdeki insanlardan görünüşüm hakkında çok moral bozucu yorumlar almaya başladım. Ameliyat gençleştirecekken ben 10 yaş yaşlı bir yüze sahip oldum.
Cilt bakım ürünlerine verdiğim paraların haddi hesabı yokken bu yaşam şekli yüzünden onlar fayda etmediği gibi beter hale getirdi param da cildim de çöp oldu.
En son yüzümün yarısı sarı, gözaltlarım mor, gözeneklerim zaten hep geniş;
Kafama dank etti ve bir motivasyon ve ciddiyetle gün aşırı spor ve suyu hayatıma soktum. Sadece bu ikisi. Yediklerime hala dikkat etmiyorum ve cilt bakım rutinime extra bir ekleme yapmadım hatta azalttım. Her gün 2-3 litre su içmeye başladım.
İlk hafta kusacak gibi oluyordum çünkü su içmekten nefret ederim bence dünyanın en gereksiz içeceği gibi bir şeydi ve 3 l bana fazla geliyordu. İkinci hafta kapasitem artmış gibi lıkır lıkır içmeye, hatta suya ihtiyaçla gidip içmeye başladım.
3. Haftaya girdim bu düzende ve cildimdeki sararma, gözaltı morluklarım hafifledi. Burun ödemlerimin inmesi yavaşlamıştı 2. Ayda ve su içme alışkanlığı edinince gözle görülür bir incelme ve ödem atma gözlemledim. Burnum hızla oturuyor. Yüzümün rengi neredeyse eşit ve o yağlı noktlalı gözenekli hasta halinden hafifçe gözaltı sarıları ile kademesi bir dokuya dönüşmeye başladı. Dokununca cidden kadife gibi his geliyor. Aynı zamanda kapkara olan suratımın rengi açıldı. Yaşımda bir genç kız gibi duruyorum. Vücudumda bir değişiklik henüz gözlemlemedim ama saçlarıma da bence iyi geldi. Dipleri pul pul kuru değil duştan 2 saat sonra parlıyor. Yemeği kesmediğim için tartıda eksilmedim ama sıkılaşmaya başladım.
Günde 15 kere çişe gidiyor muyum? Evet. Bunun yarısı gece yataktan kalkıp zorla gitmeme sebep olarak mı gerçekleşiyor? Evet.
Aldığım sonuç bu tuvalet sıklığına değiyor mu? Evet.
Bu bir bahane miymiş? Hayır.
Suyun faydalarını görmezden gelip burada kötü şeyler yazmak akıl işi mi?
Hayır.
Bu girdiyi yolladıktan sonra kalkıp bir bardak su mu içicem?
Evet.