girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1882)
    • medya (179)

121. şu sıralar youtuber ve blogger'larca bol bol reklamı yapılan ve bir nevi aklama olayını girişilmiş alışveriş sitesi.

yaklaşık 7 yıldır buradan alışveriş yapıyoruz.özellikle ben istanbul'da okumaya başlamadan önce şehrimizde her şeyin eksik olması sebebiyle en büyük dostumuzdu.ama sanki o zamanlar daha bir kaliteliydi her şey.mesela ben milla ilk çıktığında bir kot almıştım, herkes bayılırdı yıkasan bozulmaz, rengi gitmezdi.sanırım hala taptaze, evde bıraktım ve kız kardeşim giyiyormuş.bir keresinde yüklü bir alışverişle mutfak dekorasyonu, tabak çanak almıştık.kargoda tuz buz olmuştu hepsi ve hemen paramızı iade edip üstüne 50 tl hediye çeki vermişlerdi.hem böyle geçerdi o zaman günler.iade peşine çok kez çek tanımladıklarını hatırlıyorum.fakat nerede şimdi o günler?

son zamanlarda hem güzel, kaliteli hiçbir şey bulamıyorum, hem de güvenmiyorum.yazın "elit" üyelik mi ne haltsa onu vermişlerdi de ücretsiz kargomuz vardı,onu da kaldırmışlar.geçen bir hırka beğendim, kesin dandik gelir sonra bir de iadesi uğraştırmasın diye almadım.fiyatlar da piyasaya göre uygun falan değil.

yalnız merak ettiğim bir şey var, bu youtuberlar falan süreki trendyola güvendiklerini, parfüm, kozmetik ürünleri aldıklarını söylüyorlar.sözlükler,şikayet siteleri ise son kullanma tarihi ve orijinallikle ilgili binbir şikayetle dolu.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

aslında parfümler çok uygun, öğrenci halimle 100-150 tl arası bir şey bayılmaya niyetlendim ama ya param çöpe giderse? trendyol nerede o eski günler? sen butikleri 7'de açardın diye sabah ilk iş güzel bir şeyler var mı, aman bitmesin diye sana bakardık.hey gidi hey.

2 ocak 2017 23:41

122. Kozmetik bölümünde gerçekten çok cazip indirimler yapılıyor. Bir süre önce yani kozmetik alışverişinde taksitlendirme kalkmadan önce çok ürün almışlığım vardır. Ve hiç bir sorun yaşamadım. Paketleme konusunda çok iyi olduklarıni söyleyebilirim. Likit mat ruj almıştım. Kırılır mı acaba diye düşünmekten kendimi alamamıştım. Fakat öyle güzel paketlemişler ki asla zarar gelemezdi. :)

tanım: kozmetikte kredi kartına taksitlendirmenin kalkmasıyla mecburen alışveriş yapmayı bıraktığım site

3 ocak 2017 05:18

123. kendisinden bir kaç kez alışveriş yaptım ve birinde beni kanser eden alışveriş sitesi.

bu kadar umursamaz olamazlar. polo dan bir alana bir bedava şeklinde iki saat aldım ve birisi bozuk geldi. neyse arıyorum ulaşılamıyor, mail atıyorum cevap yok. yaklaşık 7-8 mailden sonra cevap vermeye tenezzül ettiler sonunda. saatin değişimini istedim tamam dediler saati yollayın yolladım kargoyla saatin birini. aradan bir kaç gün geçti değişim yapamıyoruz diyorlar. ulan ben niye yolladım sana o zaman saati? iade istedim, olmaz dediler. niye? saatin birini yollamadınız. e tamam yollayayım diğerini de yok olmaz, niye? 15 günü geçti. e geçti çünkü siz oyalayıp durdunuz. tüketici haklarına şikayetimden sonra paşa paşa iade aldılar.

gerçekten ilgisizler.

3 ocak 2017 13:55

124. eskiden alışveriş yaptığım sitelerden biridir kendileri lakin zaman içinde ürünün benzerlerini daha uygun fiyata piyasada görünce diyosunuz ki bu kadar dandik ürünler neden o kadar pahalı fiyata satılır ki? Aynı şey markalı ürünler için de geçerli, onlar da indirime girdiğinde aynı fiyat oluyor üstüne netten alışverişte kargo ücreti ekleniyor üzerine daha pahalıya geliyor. Bir de son zamanlarda duyduğum şey şu: nette satılan ürünlerin %90 gibi bir oranı kıyafet için konusayım keza elektronik zaten öyle- tamiratlı ya da müşterilerden geri gelen ürünler..bunu göze alıyosunuz zaten de bazen hakketen gelen ürünün ütüsüzlüğünden, paçavra gibi paketinden gayet iyi anlıyosunuz..hele ki o ayakkabılar.. internetten alışverişin en güzel yanı vakitten kazanmak..hafta içi 7/24 çalışıp, hafta sonu da çoluguna çocuguna, eşine vakit ayırmak için yapılan eylemdir benim gözümde.. onun haricinde kesinlikle uygun fiyatlı değil, vaktiniz varsa çıkın açık havaya O2 nizi ala ala yapın alışverişinizi..

3 ocak 2017 14:03

125. Uzun zamandır çevremde bazı insanların alışveriş yaptığını duyup arada girip baktığım bir siteydi.

Bir süredir de kalın çorapla giyebileceğim basic bir elbise ararken dün çok uygun fiyatlı bir elbise görüp ilk alışverişimi yaptım. 7 tl kargo bana çok saçma geldi, mng ile gelecekmiş bakalım dün akşam aldım bugün yola çıkmış.

Kötü çıkarsa iade alıyorlar mı, nasıl işliyor olaylar bilemiyorum. Elime ulaşınca editleyeceğim.

3 ocak 2017 23:14

126. Ev alisverisi icin kullandigim, guzel urunleri olan butiklerden alisveris yaptigim site. Tedarik suresini uzun buluyorum onun disinda yuklu alisveris yapacaksaniz kargoyu bedavaya getirmek iyi oluyor. Alternatiflerinden daha cok secenege sahip oldugu icin tercih ediyorum. Kirik cikan urunlerde de su ana kadar sorunsuz iade aldilar.

4 ocak 2017 13:09

127. Kendine ait markası olan millayı çok sevdiğim online alışveriş sitesi. Gece kıyafetleri de günlük kıyafetleri de inanılmaz hoşuma gidiyor ama geçen yıl iki defa kart bilgilerim çalındığı için sitelerinde bir açık olduğunu düşünmeye başladım. Geçen yıla kadar çoğu alışverişimi internetten yapıyordum. Bir defasında da kart bilgileri kaydedilsin mi gibi bir seçeneğe evet dedim. 1-2 hafta içinde kartımdan çeşitli alışveriş sitelerinden yüklü internet alışverişi yapıldı. Kartı iptal ettirdim yenisi geldi. Ben de internetten yaptığım alışverişten kaynaklanmamıştır diye düşündüm ve yine bir şeyler sipariş ettim. Kart bilgileri kaydedilsin mi sorusuna bu defa farkında olmadan evet dedim ve 1 hafta geçmeden tekrar kartımdan alışveriş yapıldı. Siteyle de iletişime geçtim ama bir açık olduğunu düşünmüyoruz dediler yine de ben pek emin olamıyorum o yüzden artık buradan yaptığım alışverişlerde kredi kartı yerine ininal kart kullanıyorum.

29 ocak 2017 16:50

128. zamanında saat almıştım 6 aydan önce bozuldu, gözleme yolladılar 15 gün sonra hemen para iadesi yaptılar. müşteri ilişkileri iyi olan firma.

31 ocak 2017 02:48

129. Bi zamanlar bu siteden alisveris yapiyordum. Ancak cogu kiyafet gercekten kalitesiz kumaslardan yapilmis. Iadelerde hic sıkıntı yaşamadım.

31 ocak 2017 14:00

130. Doğru düzgün indirim yapmıyor 7 8 lira kargo parası alıyor ben 3 yıldır burdan alışveriş yapmiyorum. Markafoni daha iyi bence. Geçen gün 100 liraya 15 lira indirim yaptı ayrıca kargo bedavaydi. Urunlerim hizlica ve bekledigim şekilde geldi. Markafoniden de güzel indirimler olmadıkça biseyler almıyorum çünkü bir keresinde aldığım pahalı bir çantanın fermuari bozuk geldi.. musait olmadigim için iade de edememistim. Zaten gezip bakıp almaya zamanimiz olmadığı için internetten alışveriş yapıyoruz ürünleri olduğundan farklı ya da kırık dökük sokuk gondererek bizi zamansizlikta daha çok ugrastiriyorlar.

31 ocak 2017 15:27