girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (14)
    • medya (1)

11. Kendini beğenmişliği yüzünden takibi bıraktığım diyetisyen. Araba kullanırken şarkı dinleyip dans hikayeleri çekmek için de trafik kurallarını hiçe sayıyor. Biraz sakin olsa keşke.

7 temmuz 2020 02:54

12. Takip ettiğim bir kaç diyetisyen olduğu için sanırım, zaman zaman keşfetime düşen ve her seferinde bana "allah allaaaah, allllah allaaaah" dedirten diyetisyen. Bu sefer feleğimi şaşırtan gönderisi (link: https://www.instagram.com/reel/CYeZ_iuLqht/?utm_medium=copy_link bu). Ne desek gg. o caddeden arabayla geçerken bu manzaraya şahit olanların düşündüklerini hayal edip gülüyorum deminden beri.

10 ocak 2022 18:50

13. Akademik anlamda hakkını yiyemem gerçekten çok başarılı işler yapıyor. Kendimden örnek vereyim beni sağlık anlamında bugünlere getiren yegane insandır kendisi, before after gönderimi koymadı neyse orası ayrı bir konu. Kendisiyle kişisel bir problemim olmadı olmaz da fakat bir süre boyunca birlikte güzel vakit geçirdiğimiz insanları instagram'dan takip ederim, ancak kendisi takipten çıktığım ilk ve tek kişi oldu. Bana göre hayat amacı; sağlık, aile, kariyer üçlüsünden sonra gösteriş. Gerçekten diğer çoğu etkenden önce sürekli gösteriş peşinde, tamam en çok sensin yani.

10 ocak 2022 20:04

14. 5 yıl önce; en yüksek kilomdayken de en ideal kiloma yakınken de aynı tarz 600 700 kalorili aşırı kısıtlayıcı listeleri ve günde 4 bardak çay içmeye zorlaması yüzünden -önerdiği onlarca takviyeleri saymıyorum bile- verdiğim kiloları yıllar içinde ikiye katlayarak geri aldım. Fark ettim ki zaten var olan yeme bozukluğum iyice tetiklenmiş. O zaman farkına varamasam da şimdi anlıyorum ki olması gereken, diyette aşırı kısıtlamalı ve yüksek miktarlarda yağ yakmak yerine yavaş yavaş ve kontrollü ilerlemek.

17 kasım 11:48