içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (13)
    • oylar (12)
    • medya (2)

11. Benim için en önemli özelliği bir sivilcem olduğunu fark ettiğim anda elimin sürekli gitmesini engelleyemememden ötürü sivilce ile aramdaki temas bağını kesmesi oldu.

Bazen çenemde büyük kistik sivilceler çıkar. Çıkacağını farkettiğim zamanlarda bu banttan yapıştırıyorum. Devasa boyuta gelmesini bu şekilde engelleyebiliyorum. Ama bu bantların etkisiyle mi yoksa sivilceye dokunmadığım için mi emin olamıyorum.

O bahsedilen, çıkan sivilceye yapıştırdım sabaha kadar tüm irinini dışarı attı durumunu hiç yaşamadım. Kistik sivilcelere kulak çubuğu yardımı ile çay ağacı yağı sürmek de büyümelerini engelliyor.

Sivilceye önce kulak çubuğu ile biraz çay ağacı yağı dokundurup sonra üzerine bu bantlardan yapıştırmak daha faydalı olabilir.

Benim için bir artı özelliği de bantların mat bir yapıda olması. Akşamdan yapıştırdığım bandı sabah yüzümde unutup işe gittiğimde ben söyleyene kadar kimse fark etmedi orada olduğunu.

Etkisinin çok fazla olduğuna inanmasam da başta söylediğim gibi sivilce ile temasımı kestiği için uygun fiyatından ötürü tekrar alabilirim.

4 eylül 2021 14:37

12. Öncelikle 15-20 lira verip Cosrx Pimple Patch performansı beklememek gerektiğini söylemek istiyorum.

1 seferde bir etkisi görülemeyebilir ama 3-4 gün kullanıldığımda ben işe yaradığını gözlemledim. Ben de sivilce bol denemek için çok şansım var :) 5-6 paket kullandım her halde, ürünün en kötü yanı stokta bulmanın zor olması. hem mağazada hem internet sitelerinde stokta yakalamak oldukça zor.

Akşam cilt bakımımı tamamlayıp en son bu bantları kullanıyorum ve sabah kadar cildim de kalıyorlar. Gece deli yatıyorum ama yüzümden düşen yapışmayan bant olmadı. Henüz çıkmaya çalışan sivilcelerde daha etkili ama çıkmış kızgın kırmızı sivilceleri de sakinleştiriyor.

Tek gecede mucizevi sonuç vermiyor, tamamen siviliceyi de geçirmiyor ancak iyileşme süresini kesinlikle kısaltıyor ve sivilceler arkalarında iz bırakmadan geçiyorlar. Beklentiniz "yarın önemli bir etkinliğim var ve siviliceden hemen kurtulmam lazım" ise bu ürün size göre değil. Ama genel olarak iyileşme sürecine katkı da bulunacak bir ürün arıyorsanız denemenizi öneririm.

i̇lgisini çekenler için tam içerik listesi: Acryles Copolymer, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethlaminoethyl Mathacrylate Copolymer, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Metabisulphite, Volcanic Ash, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, PVP, Polysorbate 80, Phytosphingosine, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol

ilgili medya:
    30 ekim 2021 14:32 30 ekim 2021 14:40

13. Açıkça söyleme gerekirse ürün tek başına bir işe yaramıyor arkadaşlar. Ürünü kullanırken sivilce kitleme yapmak gerek. Yani şöyleki salisilik asit içeren bir serumu sivilcenin üzerine bölgesel uygulayıp bu bandı üzerine yerleştirin ve yatın. Sabah gerçekten farkı görüyorsunuz. Henüz uç vermeyen sivilceniz varsa uç bermiş oluyor. Uç vermiş olan ise tamamen içindeki irini akıtmış oluyor. Böylece daha lekesiz ve acısız kurtulabilirsiniz. Bazı ürünler tek başına çalışmaz ne yazık ki. Doğru kombinasyonu yapmak gerekiyor.

30 aralık 2022 10:40