içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (44)
    • oylar (3)
    • medya (0)

11. Bir yılı aşkın bir süredir hem pembesini hem mavisini yaz kış demeden yüzümde o kadar çok kullandım ki, malesef yüzümdeki aşırı tüylenmeye bu kremden başka bir sebep bulamıyorum ve senin gibisini de bulamayacağımı bilerekten gözlerim yaşlı elveda diyorum coresatin..

Gerçekten zaten tüylü olan yüzüme tüy kattı üstüne bir de rengini belirginleştirdi simsiyah oldu yüzümü nemlendirmeye çalışırken alnımda çenemde hatta nerdeyse göz çevremde tüy çıkarır oldum (gizlinot: dkjfkdjd) düzenli değil de ara ara aşırı kuruluk olduğu dönemlerde kullanılırsa böyle bi sorun olacağını düşünmüyorum

2 şubat 2016 02:06 2 şubat 2016 02:07

12. ben de doktor önerisiyle atopik dermatit için sarı olanını bölgesel olarak kullanıyorum. baya memnun kaldım. yalnız kızlar bana bi yardımcı olun, prospektüsünde açıldıktan sonra kullanım ömrü 1 aydır diyor. inanmak istemedim de, 1 ay sonra çöpe mi gidiyor? kullananlar yardım ederse sevinirim

5 şubat 2016 14:59

13. 10 yılı aşkın süredir yaşadığım egzama sorununda gitmediğim doktor, kullanmadığım krem kalmaması sonucu, kendi başına bana hayatı kolaylaştıran minik sarı tüpteki krem.

içine siyanür katsalar yine umrumda değil. yine kullanırım. yüzü gözü yara bere içinde kalıp gülümseyemeyenler bilirler onun sıkıntısını. neyse.

sevgiler,

sümük

8 mart 2016 16:45

14. Eşimin egzamasını azaltmaya yarayan tek krem. Tamamen geçirdi mi? Hayır ama kaşınmaktan kurtuldu garibim

8 mart 2016 17:01 ed.1 haziran 2016 01:11

15. sevgili (yazar: sumuk)'e +1 diyorum.

içinde zehir olsa almaya devam ederim. yıllar yılı geçmeyen yüzümdeki egzamayı geçirmiştir.

arada cildim bir şeylerlere tepki gösterdiğinde yatıştıran yine bu kremdir.

evde ve işte birer tüp bulunduruyorum. benim de kullandığım sarı olan.

ayrıca görkem karman'ın bir videosunda mavi olanı görmüştüm. dolabını gösterirken yedek nemlendiricim demişti. belki ilaç olduğu için herhangi bir tanıtım yapmadı. bilemiyorum.

8 mart 2016 18:46

16. Kortizon içermediği söylenen bakım kremi. Dermatitli ciltlerin tedavisinde kullanılıyor. 12 yildir varolan egzamalarima iyi gelen nadide krem. Sari olanini dermatologum yazmisti. Yaklasik 4 aydir kullaniyorum. Cok memnun kaldim.

8 nisan 2016 18:26 9 nisan 2016 19:52

17. Göz çevremde ve burun kenarlarımdaki aşırı olan kuruluğu, yaklaşık 1 aydır kortizonlu krem kullanmama rağmen geçmeyeninden bahsediyorum, yani geçen ama, ertesi gün tekrarlayanından... Pembe olanı yani pediatrik denileni 2 günlük kullanımıyla rahata erdirmiştir. Dermatolog pembeyi yazdı, belki göz çevresi için diye, ama yine de gözlerimde bir miktar kuruluk ve yanma yaptı, benden söylemesi. Dikkatli olmak gerek.

11 nisan 2016 06:09

18. Bu aralar burnumun yanlari sabah kalktigimda putur putur olmakla birlikte baya bir kizariyor, kullanmayi dusunuyorum ama guvenemiyorum da...

12 haziran 2016 17:39

19. doktorum tarafından cildi incelttiği ve buna bağlı damar çatlaklarını kolaylaiştırdığı,tüylenme yaptığı için kullanmamamın tavsiye edildiği kremdir.ben de bıraktım. kullanan süslüler de bu yönden kendilerini inceleyip tetikte olabilir

12 haziran 2016 18:31

20. Nemlendirici özelliği çok başarılı olan krem.

Yaklaşık 2 yıldır bu kremi kullanıyorum. iyi bir nemlendiriciye ihtiyacım vardı ve nemlendirici olarak bu kremi kullanmaya karar verdim. Çok memnunum. Hassas ve kızarmaya meyilli cildimi gayet başarılı bir şekilde yatıştırıyor. Ancak tüylenme dedikodularının doğru olma ihtimali yüksek. Ben bunu hormonlarıma ve kistim olmasına, kullandığım doğum kontrol haplarına bağlamıştım oysa ki. Şu an kafam karıştı.

2 temmuz 2016 16:14 ed.7 ağustos 2016 02:47