tabii canım erkek sevdiği kadınla yatar mı hiç. erkek sevdiği kadını onunla yatacak, birilerine göre onu kirletecek, evlerden ırak bekaretine zarar verecek en ufacık bir şey dahi yapmaz, yapamaz. hatta seni elimi süremeyecek kadar çok seviyorum, sensiz nefes alamıyorum, çiçeğim, böceğim, benim için kutsalsın dahi der. sonra da gidip tek gecelik bir şeydi diye sarhoşken kollarında avunduğu, ama ayıkken yüzünü bile hatırlamadığı, sen de kimsin be kadın, hayatım valla tanımıyorum ben bu kadını dediği biriyle istediği haltı bir güzel yer. adına da tek gecelik ilişki, dahası şeytana uymak derler birçoğu hatta. kadın işlerine gelince şeytandır çünkü. bir tarafta sevdiği, ama dokunmalara kıyamayıp aldattığı adeta onun için bir melek olan kadın, diğer tarafta tek gece de olsa birlikte olduğu, ihtiyacını gidermek adına buradaki tabirle yattığı, birlikte olduğu diğer bir kadın, pardon ona göre işine gelince de şeytan.
(bkz: bekaretle kafayı bozmuş erkek ), (bkz: bekaretle kafayı bozmuş kadın ), (bkz: bekaretinin bozulmasından çekinen kadın )(bkz: ıssız adam tribi) bunlar bir anda ortaya çıkmıyor zaten. hepsi temelde bu görüşten beslenen, şekil alan, hatta birçok kez tabu olarak nitelediğimiz şeyler.
bir insan sevdiği kadınla yatmazsa kimle yatar ki zaten diye çok basit olan bir soruyu sormak akıllara gelmiyor ya da özellikle getirilmek istenmiyor mesela. evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyen, bunu kendi adına, kendi tercihiyle doğru bulmayan kadınlar burada ayrı konu tabii ki. yalnız kimse de birbirini kandırmasın şimdi. benimle yatmıyor dediğiniz, bunu bir ayrıcalıkmış gibi gördüğünüz adam acaba yanında siz yokken neler yapıyor? hepsi için aynı şeyi söyleyemesek de, bir de sahiden böyle erkeklerin olduğu gerçeği de var. bunu görmek bir kadın olarak hiç mi hiç hoşumuza gitmese de.
ayrıca şu yatmak kelimesini de hiç sevmiyorum ya neyse. şimdi türkçenin derinliklerine inmeye, oradan halk arasında üstü kapalı geçiştirilen şeylere, seksin pis, iğrenç, ayıp vs sayılmasına falan girip konuyu hiç dağıtmayacağım.
kadın çiçektir, hatta ellenmemiş bir çiçektir, kocasına açılmadan sunulursa ne ala, mazallah ellerlerse bitti gitti, kirlendi, adı çıktı artık deyip gazı verenlerin uydurduğu bir nevi la fontaine'den masallar misali bir cümledir bu.
not: erkekler derken burada sanki hepsini aynı kefeye koyup, bir tutuyorum zannedilmesin. hepsini kastetmiyorum elbette. ancak bu fikirde olup, konuya tam da bu açıdan bakanlar dilediği gibi üstüne alınabilir, diğerleri pek tabii ki alınmasın lafım onlara değil zaten.