Flormar 202 ile birlikte kaç tane bitirdiğimi hatırlamadığım dudak kalemi. Pembe alt tonlu nude olduğundan dudaklarımı cansız göstermiyor. Doğal duran, dudakları dolgun gösteren bir kalem. Ben genellikle üstüne ruj sürmeden, sadece bunu kullanıyorum.
Bittikçe sık sık alacağım bir kalem.
Flormar kalemlerinin yapılarına genel olarak çok düşkün değilim, biraz sert geliyorlar. Ancak bunun tonu gerçekten çok hoş ve övgüleri hak ediyor. Tatlı hafif soğuk pembe alt tonlu bir gül kurusu. Kiko velvet passion 316 vintage rose rujla güzel gittiğini düşünüyorum. Hafif nars dolce vitaya yaklaşan bir tonu var ama biraz daha soğuk bir renk.
Dudakları belirginleştirmek için harika bir kalem. Rengi biraz canlı olduğundan canlı pembelerle kullanmak gerek. Mac all fired up ve mac mehr içinde bolcak pembelik barındıran rujlarımla mükemmel kombo oluyor.
dunyanin en guzel dudak kalemi diye nitelendirdigim urun. rengi dudaklarimla ayni renk oldugu icin tasirinca belli olmuyor. yapisi ve surumu cok guzel fakat kaliciligi orta derecede. sik sik tazelemek gerekiyor eger gun boyu kullanilacaksa. indirimden almistim.
pembeliğini hiç sevmediğim dudak kalemi. ilk baslarda 3 kez ust uste aldim ve seviyordum. baska renkler denedikce asla almamaya basladim. muhtemelen de bundan sonra asla almam. likit rujlarla da asla uyduramiyorum ayni renk olsa bile :(
Hem çok doğal, hem de çok belirgin duran, benim günlük bir dudak ürününden beklentimi tam olarak karşılayan dudak kalemi. Tam nude, yani ten rengine daha yakın rujları kendime hiç yakıştırmıyorum, dudaklarımı arkaplana atan makyajlar hiç bana göre değil. Dudaklarım da sıfır pigmente sahip olduğundan renklendirmeden makyajımı tamamlayamıyorum. Bu dudak kalemi hem çok doğal ve uğraşılmamış bir görüntü veriyor, hem de dudaklarımı tam istediğim şekilde belirginleştiriyor. Silinme konusunda 202 numaralı kardeşinden daha başarısız bence, 202 daha homojen bir şekilde silinip arkasında güzel bir ton bırakırken bu kalem ortalardan biraz fazla siliniyor. Ama yine de rengi, uygulama kolaylığı ve fiyatı ile her zaman bebeğim olacak kalemdir.
gül kurusu, nude, kahverengi yani kırmızı hariç tüm rujlarla uyum sağlayan joker bir kalemdir ikincisini almış bulunmaktayım
Ben bu kalemi hiç sevemiyorum ya. Böyle pembe desen değil mor desen değil her seferinde elim gidiyor sürmek istiyorum sonra siliyorum çok soğuk pembe geliyor solgun gösteriyormuş gibi hissediyorum belki benim ten rengimden olabilir ama ben sevemedim hiç.
O aradığımız meşhur nude ama canlı dudak rengini veren kalem. Rengini çok çok beğeniyorum ve herkese yakışacak bir renk olduğunu düşünüyorum. Benim incecik dudaklarımda bile çok hoş duruyor. Kalıcılığı çok iyi değil ama fena da değil. Çok sert ya da yumuşak da değil kalem tam ayarında bence. Bulduğunuz yerde alın pişman olmazsınız.
arkadaşımda görüp beğenip edindiğim mükemmel dudak kalemi. pembemsi rengini buğday tenime çok yakıştırdım. her ten rengine de yakışacağını düşünüyorum. dudaklarımı dolgun gösterdi. yumuşacık ve sürümü gayet kolay. bana göre tek eksisi sürüldükten belli bir süre sonra dudağı kurutması. ama artılarının yanında bu eksisi görünmez bile. herkese tavsiye ediyorum süslüler.