içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (49)
    • oylar (45)
    • medya (12)

11. Yapısını çok beğendiğim ruj. Cidden köpük gibi bir yapısı var, sürümü çok zevkli. Dudakta duruşu harika. Böyle ruj ruj durmuyor, ağırlık yapmıyor. Bende kalıcılığı yüksek. Pul pul dökülme, çatlaklara dolma gibi bir sorun yapmadı. Dediği gibi kadife dudak hissi veriyor iyi bir şekilde. Bende olan rengi cr02 - jujube. bu renge aşık oldum resmen. kendime de çok yakıştırdım. Ürünü pıt pıt alıp parmağınızla da yedirebilirsiniz, tam sürüm de uygulayabilirsiniz, gradyan sürüm de yapabilirsiniz. her şekilde çok hoş duruyor.

ilgili medya:
    7 ağustos 2020 10:18

12. cr03 rengini indirimden 40 lira civari bir fiyata aldım. satış görevlisi 72 saat kalıcı olduğunu iddia etti, öyle ultra bir kalıcılık yok fakat gününüzü geçirir. ayrıca dudaklarınız çok kuruysa ve diğer mat bitişli rujlar çizgilerinize dolup çöl gibi etki bırakıyorsa bunu denemelisiniz. çizgilere dolmadan ve dudaklarınızı kurutmadan çok güzel bir duruş sağlıyor. ve hissiyatı bana mac powder kissleri hatırlattı. maskeleri çıkarıp dudaklarımızı gösterebildiğimiz vakit yeni renklerini de alırım.

13 ağustos 2020 10:19

13. büyük patlama yaratmış köpük tint. bende rd04 ve be01 rengi var. be01 rengini açmadım, okullar açılırsa açacağım. rd04 çok tatlı bir kırmızı. kıvamı yoğun, likit rujlar gibi sıvı değil, yarı katı kıvamda. renklerini çok beğendim. görünüş olarak mac'in yeni çıkardığı likit powder kiss rujlara benzettim.

parmakla dağıttığımda gün boyu parmağımda kalıyor bu yüzden çok az dudağıma uygulayıp bir tarafı sivri makyaj düzeltme çubuğuyla dağıtıyorum. rengini yoğun istediğim zaman bir kat daha geçiyorum. fazla uyguladığımda fazlalık köpük kısım transfer oluyor, geriye tint kısmı kalıyor. kalıcılığı influencer tayfanın bahsettiğinden daha az geldi bana (yemek yerken, duş alırken bile çıkmıyor diyorlardı) ama normal rujlara göre oldukça kalıcı. dudakları kurutmuyor, çizgi çizgi göstermiyor. oldukça hafif bir formülü var.

az miktar kullanıldığında maskeye bulaşmıyor. beğendiğim bir ürün oldu.

15 ağustos 2020 18:07

14. Köpük yapıda, dokusunu çok sevdiğim bir ruj oldu. Ben cr01 rengine sahibim. Kalıcılığı mükemmel değil, fakat ruj silinse de tint özelliği sayesinde altta hafif renk kalıyor yani yama yama silinmiyor. Benim dudaklarım çok küçük fakat dolgun dudaklarda hafif uygulayıp dağıtılınca çok tatlı duruyor bence.

16 ağustos 2020 01:26

15. Be01 ve pk01 renklerine sahibim. Bunlar elime geçti geçeli başka hiçbirşey kullanmadım henüz. Cr01 den başlayarak açık tonlarını almaya ve elimdeki tüm rujlardan kurtulmaya kararlıyım.

Ruj kullanmayı sevmem ve tazelemek, yanımda taşımak şöyle dursun mecburiyetten lip balm kullanıyorum. Arkadaşımın hediyesi ile tanıştım bunlarla ve maskenin altına bile olsa sürüyorum artık.

Öncelikle lip balm üstünde kalıcılığı hiç yok önce ruju sonra lip balmı sürmek gerek. Köpük formda çok hafif (hatta sürdükten sonra unutacak kadar) ve dudağı kurutmayan bir yapısı var.

Ben iki kere alt dudağıma dokundurup her yere yayarak kullanıyorum tabi bu şekilde tint olayı zayıflıyor. Eğer tam sürer çıkarsanız birşeyler yeyip içtikten sonra bile dudağınızda rengi kalıyor. Ben ağzımı sabunla yıkamama rağmen çıkmadığını gördüm. Kuruduktan sonra bir yere bulaşmıyor ve dudak içlerinde ve kenarlarında birikme yapmıyor. Tüm bunların yanında mucize de beklemeyin sizin kullanımınıza göre farklı durumlar olabilir.

16 ağustos 2020 01:48

16. Maske taktığımız bu günlerde tamamen juruyp sabitlenmemesinin hoşuma gitmediği, ancak normal şartlarda nemli yapısı ve renkleri güzel olan likit ile jel arası ruj. Kore tarzı dudak sevenler için güzel fakat ben çok kullanışlı bulmadım.

16 ağustos 2020 10:40

17. Be01 rengini aldım, sitedeki renkten farklı daha turuncu, ben sıcak alt tonlu olduğum icin kendime yakistirdim. Surup dagitinca dolce vita tarzi bir renk oldugunu dusunuyorum.

4 eylül 2020 12:18

18. Kalıcılığı bana göre gayet başarılı. Gün içinde yedim içtim silinme olsa da tamamen çıkmadı. Yapısı çok güzel yapış yapış his yok. Dudakla bütünleşiyor kadife gibi duruyor. Ben çok beğendim. Bende be01 rengi var. Fotoğraftakinden rengi biraz daha farklı geldi ama hayal kırıklığına uğramadım. Mağazadan görerek diğer renklerini de alabilirim. Yapısı çok güzel çünkü.

29 eylül 2020 18:29

19. kalıcı olmasına kalıcı, ama benim tekrar almayacağım rujdur. Sürümü güzel, sanki kurutmayacak izlenimini yaratıyor ama lip balm üstüne uygulamama rağmen dudaklarımı kuruttu. Ayrıca şekerli meyve şurubu gibi bir kokusu var, ben o kokuyu rahatsız edici buldum.

30 eylül 2020 13:53

20. Diyebilirim ki be01 rengi fırçayla hafifçe uygulandığında resmen nars dolce Vita, hatta daha güzel versiyonu. Her açmak zorunda kaldığımda yüreğimi de kırt kırt kesip biçen nars dolce vita ömrümü yedin. Artık missha mousse tint benim bebeğim.

1 ekim 2020 01:16